- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.901
Simiti yiyeceksen madem bundan sonra susamlarını ayır üzerinden onlar çok kaloriBaşka yiyebileceğim biiey yoktu maalesef sabah da tam doymamıştı karnım açlık hissetim şekerli şeylere dadanmaktansa kötünün iyisi olarak simiti seçtim , hepsini de yemedim ama yine de kötü oldu tabihemen atlıyorum 100ip
hata yaparsam cezalarıma razıyım canım. Ben hamile kalmaya çalıştığım için biraz da psikolojik olarak spor yapamıyorum aslında. Sanki spor yaparsam hamileysem düşecek gibi saçma bir psikolojim var.ne bileyim işte öyle. Havalar biraz düzelince en kötü yürüyüş yaparım.Sen listeye gir de bi cezalarımdan sen de nasibini alacaksın
Bir de spora başlamadın sanırım hala, sonra başlayacağım demiştin. Menülerin güzel oluyor Allahtan yoksa deneme süreci dinlemem lafımı söylerdim
Bu arada menümü de paylaşayım.
Sabah uyanınca 2 bardak ılık su ve 2 kayısı
Saat 08.00 kahvaltı:
hata yaparsam cezalarıma razıyım canım. Ben hamile kalmaya çalıştığım için biraz da psikolojik olarak spor yapamıyorum aslında. Sanki spor yaparsam hamileysem düşecek gibi saçma bir psikolojim var.ne bileyim işte öyle. Havalar biraz düzelince en kötü yürüyüş yaparım.
ördek bu vak vakladi mi adamın aklını alırMenümü yazmaya başladığımı unutup araya morördeğe cevap yazmışım
valla heyecan yaptım galibaördek bu vak vakladi mi adamın aklını alır
takımdan izne ayrıldım kuzum ama diyetisyene devam ediyorum, her cuma diyetisyen günümAyy aman çıkma cikma takımdan sonu fena oluyor. Ama maşallah çoğu gitmiş kiloların diyetisyen falan ne diyor bu durumlara?
Aaa neden oraya kaptan oldun ki benim yokluğuma dayanamadın demitakımdan izne ayrıldım kuzum ama diyetisyene devam ediyorum, her cuma diyetisyen günüm
diyetisyenim de şaşırdı artık ne diyeceğini, çok normal, direnci kırıcaz diyip duruyo
bide 10. takım açıldı orada kaptanlık yapıyorum, buraya yetişemiyorum, kilo da kalınca 80 de en mantıklısı izin di
Aksine spor hamile kalmayı kolaylaştırır canım aklında olsunBu arada menümü de paylaşayım.
Sabah uyanınca 2 bardak ılık su ve 2 kayısı
Saat 08.00 kahvaltı:
hata yaparsam cezalarıma razıyım canım. Ben hamile kalmaya çalıştığım için biraz da psikolojik olarak spor yapamıyorum aslında. Sanki spor yaparsam hamileysem düşecek gibi saçma bir psikolojim var.ne bileyim işte öyle. Havalar biraz düzelince en kötü yürüyüş yaparım.
ayy evet çiklatım gitti bizi unuttu diye ağlaya ağlaya yollara düştüm bi baktım ordayımAaa neden oraya kaptan oldun ki benim yokluğuma dayanamadın demi
Iyi aksamlar gel dediginizi yeni gördüm çok sevindim inanin bende boşluk yok diye bakmamistim. Tecrube çok ta ama suan 85 kiloyum eskisi gibi degilim yapamiyorum. Ama buraya katilirsam insallah yapacagim.2008 yilinda mezun olmusum 6nci gruptaydim çok guzeldi o yillar bu gruplar sayesinde vermistimvar canim var buyur gel zaten takimda in cin top oynuyor. Kalabaliklassin biraz. Tanitirmisin kendini mezun olduysan tecrubelerinde coktur paylasirsin bizimle
Çok teşekkürler inşallah kabul olursamm büyük mutlulukla katilirimm bu aradada kurallari çok iyi bilirimm hergün öğun yazilmali mutlaka yazismalar yapılmalıhoşgeldin canım, kendini tanıtırmısın
eski mezunlardanmışsın ne güzel, inşallah en kısa zamanda bir mezuniyet daha görürsün
sabah kızlar eninle ilgilenirler malum uyuyolardır şimdi
Ama sizin kilonuz muhteşem desem kaç kilo olmak istiyorsunuzDünkü menümü paylasayim
Sabah
1 dilim kizarmis salcali ekmek
Peynir
Ara
Form çay
Öğle
Tost+ ayran
Ara
Yesil elma 1 adet
Yesil cay
Form cay
Sade nescafe
Aksam
Yarim kase tarhana
Yogurtlu ispanak
Salata
Ara
2 cilek+ yarim yerli muz
Su 2 lt
Spor yok malesef
Benimde enerjim düşük bu hafta hic dikkat edemedim. Bu sabah 56.6 bugün dikkat edeyim en azindan arti gelmiyim yarin. Hala kesin karar alip yeni biseyler uygulamaya başlayamadım 56 da çakıldım koruyorum ama veremiyorum. Bakalim bugun yine yemegimi yanima aldim 3 gundur disardan yemistim insallah tekrar bi hizlanirim yoksa mezuniyet hayal gibi burdada kimseler yok
Ama sizlerden esinlenmeye geldimm benOoooo kıdemliyiz desene
Evet biliyorumm hadi bismallah diyelim basliyalim bakalim çok heyecanladinmBurda varprosedürü biliyorsun
Hoşbulduk bende kendimi tanitayim 40 yaşında 3 çocuk annesiyim oglumun doğumundan sonra aldigim kilolari 8 yildir veremedim aslinda eskisi gibi odaklanamadim diyelim ama insallah bu grup sayesinde verecegime inaniyorum dayimin temmuzda düğünü var en azindan ozamana kadar biraz versem super olur bu arada 85 kiloyum yarin tartilir yazarim kesin sonucugünaydınlarrrr
doğru diyon şekerim akşam sebin sayende hareketlenmiş biraz ama cola çekirdek yasak ona göree
kızlar hoşgeldiniz ben takım kaptanıyım şu ara biraz yoğunluk sebebiyle fazla uğrayamıyorum 47 yaşındayım 2 oğlum var kamuda çalışıyorum iş sebebiyle sürekli şehir dışına çıkan gezenti yemek yemeyi aynı zamanda yürüyüş yapmayı da seven biriyim sizlerde ilk sayfadaki kuralları okuyup kendinizi tanıtırsanız
Ah ahh kafeinn ben resmen kahve hastasiyim sabah ilk işim aç karna kahve icmekArkadaşlar bende geçen akşam çok çarpıntı oldu.
Yorgun olduğum bir akşamdı; ama "çok kafein tüketimimden de mi kaynaklanıyor acaba?" diye düşündüm o akşam.
Yeşil çay, rezene ve Türk kahvesini çok tüketiyorum zaman zaman. Kahve 2 fincan, bitki çayı 2 fincan, yanında bir de 1 kupa normal çay oluyor.
Ne dersiniz?
Kafeini maksimum ne kadar tüketmeliyim?
Ozaman bende yarin kilomu hedefimi yazayim 2 haftalik deneme surecini gecersem insallah sizinleyiz onceden 1 haftaydi deneme suresiYarın sabah aç karnına tartıl onu başlangıç kilon olarak alalım. 2 haftada çok şey değişebilir :)
Yarından itibaren deneme sürecin başlayacak. Eğer kurallara uygun şekilde devam edersen 2 hafta sonra listeye girme hakkın olacak.
Simit mi? Hem de perşembe perşembe?
100 ip daha rica edeceğim senden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?