Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Simiti yiyeceksen madem bundan sonra susamlarını ayır üzerinden onlar çok kalori nasıl olacaksa

Bu arada menümü de paylaşayım.
Sabah uyanınca 2 bardak ılık su ve 2 kayısı
Saat 08.00 kahvaltı:
hata yaparsam cezalarıma razıyım canım. Ben hamile kalmaya çalıştığım için biraz da psikolojik olarak spor yapamıyorum aslında. Sanki spor yaparsam hamileysem düşecek gibi saçma bir psikolojim var.ne bileyim işte öyle. Havalar biraz düzelince en kötü yürüyüş yaparım.

Menümü yazmaya başladığımı unutup araya morördeğe cevap yazmışım

Gün boyu yediklerimi de paylaşayım uyanınca 2 bardak su+ 20 kere zıplama :) evden çıkmadan 1 bardak yarım yağlı süt, kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, bol yeşillik, 1 dilim kendi yaptığım tam buğday ekmeğim. Öğleyin 3 yk yoğurt 2 tatlı kaşığı keten tohumu karışımı 2 köfte salata, akşam karabuğday ve beluga mercimekli lorlu yeşillikli salata ve ev yapımı yoğurt, spordan yarım saat önce de şekersiz türk kahvesi

Ayy aman çıkma cikma takımdan sonu fena oluyor. Ama maşallah çoğu gitmiş kiloların diyetisyen falan ne diyor bu durumlara?

takımdan izne ayrıldım kuzum ama diyetisyene devam ediyorum, her cuma diyetisyen günüm
diyetisyenim de şaşırdı artık ne diyeceğini, çok normal, direnci kırıcaz diyip duruyo
bide 10. takım açıldı orada kaptanlık yapıyorum, buraya yetişemiyorum, kilo da kalınca 80 de en mantıklısı izin di

Bari menümü yazayım
Sabah uyanınca 2 bardak ılık su ve 2 kayısı
Saat 08.00 kahvaltı:
Avokadolu salata
1 avuç kabak çekirdeği
2 kaşık lutsenitsa
Peynir
Zeytin

Ara: Türk kahvesi

16.30 akşam yemeği:
Urfa kebabı
Bol yeşillik
Zararsız mezeler

4 litre su
Çay

Aaa neden oraya kaptan oldun ki benim yokluğuma dayanamadın demi

Aksine spor hamile kalmayı kolaylaştırır canım aklında olsun

var canim var buyur gel zaten takimda in cin top oynuyor. Kalabaliklassin biraz. Tanitirmisin kendini mezun olduysan tecrubelerinde coktur paylasirsin bizimle
Iyi aksamlar gel dediginizi yeni gördüm çok sevindim inanin bende boşluk yok diye bakmamistim. Tecrube çok ta ama suan 85 kiloyum eskisi gibi degilim yapamiyorum. Ama buraya katilirsam insallah yapacagim.2008 yilinda mezun olmusum 6nci gruptaydim çok guzeldi o yillar bu gruplar sayesinde vermistim

hoşgeldin canım, kendini tanıtırmısın
eski mezunlardanmışsın ne güzel, inşallah en kısa zamanda bir mezuniyet daha görürsün
sabah kızlar eninle ilgilenirler malum uyuyolardır şimdi
Çok teşekkürler inşallah kabul olursamm büyük mutlulukla katilirimm bu aradada kurallari çok iyi bilirimm hergün öğun yazilmali mutlaka yazismalar yapılmalı

Ama sizin kilonuz muhteşem desem kaç kilo olmak istiyorsunuz

Hoşbulduk bende kendimi tanitayim 40 yaşında 3 çocuk annesiyim oglumun doğumundan sonra aldigim kilolari 8 yildir veremedim aslinda eskisi gibi odaklanamadim diyelim ama insallah bu grup sayesinde verecegime inaniyorum dayimin temmuzda düğünü var en azindan ozamana kadar biraz versem super olur bu arada 85 kiloyum yarin tartilir yazarim kesin sonucu

Ah ahh kafeinn ben resmen kahve hastasiyim sabah ilk işim aç karna kahve icmek

Ozaman bende yarin kilomu hedefimi yazayim 2 haftalik deneme surecini gecersem insallah sizinleyiz onceden 1 haftaydi deneme suresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…