Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canm bır kac arkadas ılk sayfada hala deneme surecınde yazıyor

Canm bır kac arkadas ılk sayfada hala deneme surecınde yazıyor
Canim bu hafta memleketten babamlar geldi daha dogrusu gecen cuma persembede ben arazideydim babamin dr kontrolleri falan derken ilk sayfa ile ilgulenemedim insallah sali gun bitecek yogunlugum o zamanen gec duzeltirim firsat bulursam daha erken hatta

Merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım gruba yeni katılmak istiyorum 12 kilo fazlam var bundan 7 ay öncesinde 66 kilo olarak bir yola çıktım ve 54 kiloya indim son iki ayda sporu bırakıp kaçamakları da arttırınca 4 kiloyu geri aldım hedef kilom 48 bu kiloya inmeyi çok istiyorum bu yarışmaya kaybettiğim motivasyonu tekrar kazanmak için katılıyorum inşallah hepimiz en kısa sürede sağlıklı bir şekilde hedeflerimize ulaşırız

Hadi bakalım menuye de başlayayım
Sabah
tam buğday ekmeğine peynirli tost (tabiki yagsiz sadece tost makinasinda isittim)
Öğle
2yk pirinc pilavi
5yk taze fasulye
1 kepçe cacık
Salata
Ara
2 tane orta tk
Aksam
1kase çorba (Pirinc kırıkları vardı içinde)
3yk kıymalı patates yemeği firinda
Salata
Yarım portakal
Şimdiye kadar 2.5 litre su içtim içinde limon da var nobetteyim daha sabaha kadar icerim su gece acıkınca da yemek için yoğurt var

Hoşgeldin ben kaptan yardımcısıyım. Ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğin belirtir misin?
Şu an 60 kg.sun anladığım kadarıyla? Ona göre giriş kilonu kaydedeyim :)
Güzel bir menü ile başlamışsın çiklatım
:)

Sayfadaki şartları 'okudum kabul ettim' evet iki hafta önce tartildigimda 60 kg çıktım malesef yarından itibaren kurallara uymaya paylaşımlara başlıyorum sanırım ?

Kahvaltı ; haş yumurta, 1dilim peynir, yarım dilim köy ekmeği
Ara: sütlü kahve
Öğle: 1yk ton balığı, 1yaorak marul, yarım simit,1bardak şekersiz çay,
Ara:1/3elma, 1dilim ananas
Akşam: Pırasa yemeği, yeşil mercimek, yoğurtlu kereviz salatası
Ara öğün: portakal
Su yatana kadar 2lt olur, 600ip, 15dk bölgesel egzersiz yapıcam

Sayfadaki şartları 'okudum kabul ettim' evet iki hafta önce tartildigimda 60 kg çıktım malesef yarından itibaren kurallara uymaya paylaşımlara başlıyorum sanırım ?
Yarın sabah aç karnına tartıl onu başlangıç kilon olarak alalım. 2 haftada çok şey değişebilir :)
Yarından itibaren deneme sürecin başlayacak. Eğer kurallara uygun şekilde devam edersen 2 hafta sonra listeye girme hakkın olacak.
Simit mi? Hem de perşembe perşembe?
100 ip daha rica edeceğim senden..

Ya doğdu doğacak derken masallah büyümüş bile sıpacik
super babanne azim kraliçesi nasilsin
hoşgeldin çklatcım
iyiyim tatlım teşekkür ederim sen nasılsın kayıp kız
azim böcüğümü yedim sanırım yanlışlıklabirkaç aydır 1 ileri 2 geri sayıp duruyorum, 80 lanetinden bir türlü kurtulamadım geçen hafta takımdan izne ayrıldım bir müddet kendi haline bıraktım bakalım daha ne kadar direnecek bünyem

***5. Takım 561. Etap***

bluedolphin (86,3/) Geçen hafta bildirimde bulunmadı
prensesss016 (56,5/)
besbb9 (73/)
gben (66,8/) izne ayrılmak istiyor

0zlem (75,6/)
balpamuk (63,3/)
fancynancy (82,2/)

evlaefe (72,2/)
beyazinci (58,3/)

5. Takım Ortalaması: %

***Denemedeki Üyeler***

ssyykk123 (83,8/) Yeni üye Baş kg: 86, Baş. Tarihi: 02.03.2018 Hedef: 70
cevizyerken (82,2/) yeni üye baş. kg: 82,2 baş. tarihi: 15.03.2018 Hedef: 60
Hedef48 (?) Yeni üye baş. kg: ?? baş. tarihi: 16.03.2018 hedef: 48

***İzindeki Üyeler***

Cikilatacanavari (76,4/) 527. etapta izne ayrılan üye Ekstrem A2 kuralına göre geri döndü, yüzdesi 34'e bölündü
toplight (73/72,9/0,1/%0,14) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (21 nisan 2017)
moni (80,2/) 560. etapta 80,2 kg ile izne ayrıldı.
nilsub (79,1/) 560. etapta 79,1 kg ile izne ayrıldı.
wendigo (69,1/) 560. etapta 69,1 kg ile izne ayrıldı.

***Mezun Olan Aktif Üyeler***

morordek (60,5/) Mezun olan üye (459. etap 01 nisan 2016)
medusa38 (55,6/) Mezun olan üye (504. etap 10 şubat 2017 de 51,5 kg ile)
lydznp (74,3/) Mezun olan üye (560. etap 09 Mart 2018)

Son düzenleme:
Buralarin bu kadar sessiz olması hiç hayra alamet değil yarın cuma olmasına rağmen
Evet bence de hiç hayra alamet değil, yarın bilançoyu göreceğiz. Tüm hafta sinek avladı takım
Kızsam da hiç beni dinlemiyor bunlar, birini bulmuşken şikayet edeyim

Ayy aman çıkma cikma takımdan sonu fena oluyor. Ama maşallah çoğu gitmiş kiloların diyetisyen falan ne diyor bu durumlara?

Evet bence de hiç hayra alamet değil, yarın bilançoyu göreceğiz. Tüm hafta sinek avladı takım
Kızsam da hiç beni dinlemiyor bunlar, birini bulmuşken şikayet edeyim
Aaa ama sen bana neler ediyordun böyle olmaz bir an önce ipleri eline alman lazım

Başka yiyebileceğim biiey yoktu maalesef sabah da tam doymamıştı karnım açlık hissetim şekerli şeylere dadanmaktansa kötünün iyisi olarak simiti seçtim , hepsini de yemedim ama yine de kötü oldu tabi hemen atlıyorum 100ip

İyi akşamlar herkese izne ayrılanlar , yeni gelenler derken bence takım bir adaptasyon süreci yaşıyor. Ya da en azından ben öyleyim ben niyeyse yarın güzel sonuçlar alınacağını düşünüyorum. Yoksa çok mu iyi niyetliyim. Bakalım yarın ortaya çıkacak. Ben hala adet olmadım ve şişliğim devam ediyor. Buna rağmen geçen cumadan beri ilk defa bu sabah eksi gördüm ve çok sevindim. Yarın da yine eksi görürsem çok mutlu olacağım

Sen listeye gir de bi cezalarımdan sen de nasibini alacaksın
Bir de spora başlamadın sanırım hala, sonra başlayacağım demiştin. Menülerin güzel oluyor Allahtan yoksa deneme süreci dinlemem lafımı söylerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…