Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar önemli birşey söyleyeceğim; Mart bitti sayılır Nisan geliyor ve yaza yaklaşıyoruz. Tehlikenin farkında mısınız!?? :)))

Şu an motivasyon düşüklüğü zamanı değil. Zaman daralıyor ve full motivasyona ihtiyacımız var. Lütfen silkelenin ve kendinize gelin. (Kendim de dahil)

Hadi eskisi gibi hep beraber birşeyler yapalım yine yahu?? Artık çok yerimizde saydık hızlandırıcı birşeylere ihtiyacımız var.

Benim babaannem balçık Romanya,,ananem de Selanik. Birazda değişik olduklarından cezbedici geliyor herhalde

Tatlım normal çayda ve yeşil çayda da kafein var. Kahve zaten biliyoruz. Yeşil çayı kafeinsiz demleme metotları var, internetten bakarsan çıkar. Kahveni de filtre içiyorsan kafeinsiz alabilirsiniz. Bana da bazen 2 Türk kahvesi içinde dokunuyor. Her bünyeye ayrı tepki.

İnşallah canım. Burda herkesin derdi aynı. Hep birlikte güzel güzel hedeflerimize ulaşacağız.

Ayyneeennnnn.

Sen yaparsın bebeğim hiiiççç şüphem yok. İradeli kızsın vesselam

canım sen izinli olarak ayrılmıştın yarınki duruma göre hemen listeye alabiliriz nota almayacak durumda isek bu aralar ses çıkmadığı için yarın sonuçlar ne gelecek merak ediyorum açıkcası

canım sen zaten frkındasın yaptığının ama keşke bugün olmasaydı yarın tartı günü neyse olan olmuş ördekim verir artık cezanı

hoşgeldin canım bol kilo vermeler

merhabalar sizinle kilo vermeye başlamak istiyorum. beni de alır mısınız aranıza.
alırız tabiki buyur gel canım yaza ne kaldı

hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eveeeeeeeeeeeeeeeettttttttttt
ben yağ yakıcı 3 günlük bi detoks programına başlamayı düşünüyorum ama büyük ihtimal pazartesi anca başlarım sizinlede paylaşayım birazdan isteyenler uygulayabilir instegramdan buldum.

ah canım yaaa takıldık biz seninle

Hoşgeldin canım ben de kaptan yardımcısıyım. Başlangıç ve hedef kilonu kaydettim.
28 yaşındayım ben de, 10 aylık bir oğlum var.
En kısa sürede hedefine ulaşacaksın inşallah
canım sen zaten frkındasın yaptığının ama keşke bugün olmasaydı yarın tartı günü neyse olan olmuş ördekim verir artık cezanı
Gülden de ceza kesmediğim kişilerden biri. Diyetisyen listeme uyuyorum demişti, ceza kessem de çok yoğun bu ara, yapamıyor. Boşa kesilmiş oluyor yani :)

torpilli yaniiiii

Sabah
2altın cılek
Buyuk bardak lımonlu su

Kahvaltı
Peynırlı omlet
2kupa sekersız cay
1kkpeynır
1dılım uno denge
1tatlı kasıgı recel

Oglen
Sutlu kahve
10cig fındık

Aksam

Yogurt corbası
Zeyrın yaglı Taze bezelye
Kırmızı pancar

Aksama da bır kahve ıcecegım
2kupa bıtkı cayı
2litrede suyum var yarın sabah gorusuruz beybıler ben bı sabah .tartıldım ama suprız olsun

Sabah
2altın cılek
Buyuk bardak lımonlu su

Kahvaltı
Peynırlı omlet
2kupa sekersız cay
1kkpeynır
1dılım uno denge
1tatlı kasıgı recel

Oglen
Sutlu kahve
10cig fındık

Aksam

Yogurt corbası
Zeyrın yaglı Taze bezelye
Kırmızı pancar

Aksama da bır kahve ıcecegım
2kupa bıtkı cayı
2litrede suyum var yarın sabah gorusuruz beybıler ben bı sabah .tartıldım ama suprız olsun

torpilli yaniiiii
Yoo torpilli değil
Ben ceza yazdıklarımla ve cezayı yerine getirenlerle ilgileniyorum. Sonuçta sizin iyiliğinize diye düşünüyorum
Sürpriz olsun dediğine göre güzel bir sayı gördün demek tartıda :)
Bu hafta menülerin iyiydi zaten

Evet cnm bu hafta cok yurudum cok az yedım ve 7 den somra katı gıdayı kestm sımdı bıraz eliptık yapıcam bıraz daha yansın yaglar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…