Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar oğlum paket tarihinden bir hafta önce netimi bitirdiği için daha önce gelemedim inşallah yarin için güzel kilolar verirsiniz herkese bol eksiler
Artik buradayım inşallah gündüz görüşürüz geçmiş 500 sayfa olmuş biraz okuyayim bari

Evet bence de hiç hayra alamet değil, yarın bilançoyu göreceğiz. Tüm hafta sinek avladı takım
Kızsam da hiç beni dinlemiyor bunlar, birini bulmuşken şikayet edeyim
Hadi insallah biz yenilerle canlanir benide eklerseniz sevinirim 85 kilo baslangic hedef 60

Bende gecmis okumayı bitirdim saat 1:30 yeni gelen arkadaslarda hosgelmis bu arada
Sabahleyin güzel bir gorusmemiz var
Aile bakanlığının il müdürlüğünde randevu alip sevgi evlerindeki engelli çocukları da ziyaret edeceğiz
Bizim acacagimiz yer için biraz, fikir edinecegix
Keşke elimden gelsede ordaki cocuklara hediyeler goturebilsek 80 civarı çocuk var yetim ve engelli
Hsyirlisiyla bakalım belki bir kapı acilir
Bu cuma gecesinde en çok onları sevindirecek birşeyler yapabilmeyi diliyorum
İyi geceler

Günaydın herkese ilk kilo bildirimini ben yapayım. 82.6 çıktım bu sabah. Geçen hafta 83.8’dim. Hala adet olmamama rağmen iyi görünüyor. Adetim geçince haftaya cuma çok daha iyi olacak bence

Eklentiler

• 32D35D14-4DAC-42A0-93DE-0E171FA44AF3.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 33
Yeni katılımcı olarak ilk kilo bildirimi benden gelsin o zaman 57.4 çıktım tartida 2 hafta önce 60 görünce cok üzülmüştüm aldığım 4 kilodan 2.6 sını 2 haftada vermişim asıl hedefim 48 kilo olmak bunun için ayda en az 2 kilo vermeyi hedefliyorum

merhaba canim hosgeldin vericez hepbirlikte insallah bu kiloları

morordek güzel demis gerci menum için ama ben pirinc pilavini begenmedim sadece onun yerine burguru tercih et daha sağlıklı

merhaba canim sende hosgeldin umarim hedefine en kisa zamanda ulaşırsın

Ne demek ördeğim yaaa birileri bizi durtuklemezse saliyoruz sen devam et
ayyyy ayni bende bizde bebek düşünüyoruz her ip atladigimda vicdan muhasebesi yapiyorum ama sonucta ben diyet icin yapiyorum deyip cokta kafaya takmamaya çalışıyorum Rabbim nasip ettiyse napar eder tutunur bebisler

Menümü yazmaya başladığımı unutup araya morördeğe cevap yazmışım
evet süperdi araya reklam gibi

hosgeldin sefalar getirdin canim bakma sessiz durduguna bizim takimda cok güzeldir. Eglencelidir arada sesler yukselir sonra durulur baslar yine samata insallah burdada guzel gunler geçirirsin guzel kilolar verirsin

Ama sizin kilonuz muhteşem desem kaç kilo olmak istiyorsunuz
aslinda evet guzel kilom ama iste ben gözümü 55 e diktim illede 55 olmak istiyorum. 57 sinir olmali benim için simdi diyeti birakirsam 2 ay sonra 60 olurum tekrar istemiyorum 60 olmak boyum 1.60. Izne ayrilmayida cok düşündüm ama taktim mavi kep giyecegim o yuzden gittigi yere kadar gidicem bakalim kismet. Zaten buraya basladigimdada cok degil 62 kiloydum

merhaba canim hosgeldin ozlettin kendini

Canim cok taktir ediyorum seni cok guzel islere imza atiyorsunuz insallah hersey gonlunuzce olur emekleriniz zayi olmaz
Günaydın herkese ilk kilo bildirimini ben yapayım. 82.6 çıktım bu sabah. Geçen hafta 83.8’dim. Hala adet olmamama rağmen iyi görünüyor. Adetim geçince haftaya cuma çok daha iyi olacak bence
aaaa super yaaa cok tebrik ederim canim

Oooo sende supersin canim insallah kiza zamanda hedefine ulasirsin tebrik ediyorum. Bak morordek söylemişti 2 haftada cok sey degisir diye cok cok sey değişmiş

Oooo sende supersin canim insallah kiza zamanda hedefine ulasirsin tebrik ediyorum. Bak morordek söylemişti 2 haftada cok sey degisir diye cok cok sey değişmiş
Eveet bende çok sevindim teşekkür ederim inşallah deneme süresini geçip aranıza katıldığımda daha bol eksiler göreceğim

Insallah canim daha 2 haftan var belkide listede bile cok kalmazsın gerci ben gireli 5 ay oldu hala mezun olamadim
çok düzenli spor yapamıyorum 8.00-18.00 çalışıyorum masa başı olunca haliyle hareketsiz bir gün geçiriyorum akşam elimden geldiği kadar spor yapıp yatıyorum bu yüzden yavaş kilo veriğim için listede bende aylarca kalabilirim

Gunaydin canim sanada mutlu cumalar ne var ne yok oooohhh kepinide takmissin yaaa bende istiyorum
Ne olsun Ebrucuğum bu aralar bende yoğunum. İş, ev koşuşturmaca hiç bitmiyor biliyorsun.
C.tesi günleri ücretsiz izin alma kararı aldım kendi kendime. iş verenime kabul ettirmeye çalışıyorum. Adamlara maaşımıdan kesin diyorum yok örnek teşkil eder diyor. Örnek olsa ne olacak? herkes ücretsiz izin istermiş
Seninde az kaldı mezuniyete. Yakında kep senindir

Hoş geldin canım. En kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın. Adını yazmamışsın sanırım yada ben mi kaçırdım
boyun kaç çok merak ettim. Kendi 48 kilo olduğum zamanı düşündüm birden. Pek mutlu değildim o zamanlar.Leğen kemiklerimin 1 adım gerisinden gidiyordum her yere. Onları kapatmak için de hep bol giyinirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…