- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.921
Hadi insallah biz yenilerle canlanir benide eklerseniz sevinirim 85 kilo baslangic hedef 60Evet bence de hiç hayra alamet değil, yarın bilançoyu göreceğiz. Tüm hafta sinek avladı takım
Kızsam da hiç beni dinlemiyor bunlar, birini bulmuşken şikayet edeyim
hoşgeldin canım, devam devamIyi geceler üye ihtiyaçi devammi karabiber kaptı galiba
Hadi bakalim insallah bende 6nci grubun ilk sayfalarindaki mesajlarina bakiyordum dün gibi yaa ordaki yazisanlari hep taniyorum neler yazmisiz eskiden çok duygulandim amaIyi geceler üye ihtiyaçi devammi karabiber kaptı galiba
merhaba canim hosgeldin vericez hepbirlikte insallah bu kilolarıMerhaba arkadaşlar 23 yaşındayım gruba yeni katılmak istiyorum 12 kilo fazlam var bundan 7 ay öncesinde 66 kilo olarak bir yola çıktım ve 54 kiloya indim son iki ayda sporu bırakıp kaçamakları da arttırınca 4 kiloyu geri aldım hedef kilom 48 bu kiloya inmeyi çok istiyorum bu yarışmaya kaybettiğim motivasyonu tekrar kazanmak için katılıyorum inşallah hepimiz en kısa sürede sağlıklı bir şekilde hedeflerimize ulaşırız
morordek güzel demis gerci menum için ama ben pirinc pilavini begenmedim sadece onun yerine burguru tercih et daha sağlıklıHadi bakalım menuye de başlayayım
Sabah
tam buğday ekmeğine peynirli tost (tabiki yagsiz sadece tost makinasinda isittim)
Öğle
2yk pirinc pilavi
5yk taze fasulye
1 kepçe cacık
Salata
Ara
2 tane orta tk
Aksam
1kase çorba (Pirinc kırıkları vardı içinde)
3yk kıymalı patates yemeği firinda
Salata
Yarım portakal
Şimdiye kadar 2.5 litre su içtim içinde limon da var nobetteyim daha sabaha kadar icerim su gece acıkınca da yemek için yoğurt var
merhaba canim sende hosgeldin umarim hedefine en kisa zamanda ulaşırsınMerhabalar ben de 28 yaşındayım çocuğum yok kamudaçalışıyorum 12 gündür diyetteyim şimdiden 3 kilo verdim bile akşamları leslie yapıyorum ve yediklerime çok dikkat ediyorum telefonuma fit365 yükledim oradan yediklerimin kalorisini takip ediyorum
Ne demek ördeğim yaaa birileri bizi durtuklemezse saliyoruz sen devam etBen ipleri elime aldım, kırbacı şaklatıyorum da sağolsun bak bir @beyazinci var aksatmadan yapıyor cezalarınıprensesss016 ve @evlaefe de yapıyor gerçi hakkını yemeyeyim.. Diğerleri ortalıkta bile yoookkk
Ay tabi bir defancynancy
ayyyy ayni bende bizde bebek düşünüyoruz her ip atladigimda vicdan muhasebesi yapiyorum ama sonucta ben diyet icin yapiyorum deyip cokta kafaya takmamaya çalışıyorum Rabbim nasip ettiyse napar eder tutunur bebislerBu arada menümü de paylaşayım.
Sabah uyanınca 2 bardak ılık su ve 2 kayısı
Saat 08.00 kahvaltı:
hata yaparsam cezalarıma razıyım canım. Ben hamile kalmaya çalıştığım için biraz da psikolojik olarak spor yapamıyorum aslında. Sanki spor yaparsam hamileysem düşecek gibi saçma bir psikolojim var.ne bileyim işte öyle. Havalar biraz düzelince en kötü yürüyüş yaparım.
evet süperdi araya reklam gibiMenümü yazmaya başladığımı unutup araya morördeğe cevap yazmışım
hosgeldin sefalar getirdin canim bakma sessiz durduguna bizim takimda cok güzeldir. Eglencelidir arada sesler yukselir sonra durulur baslar yine samata insallah burdada guzel gunler geçirirsin guzel kilolar verirsinIyi aksamlar gel dediginizi yeni gördüm çok sevindim inanin bende boşluk yok diye bakmamistim. Tecrube çok ta ama suan 85 kiloyum eskisi gibi degilim yapamiyorum. Ama buraya katilirsam insallah yapacagim.2008 yilinda mezun olmusum 6nci gruptaydim çok guzeldi o yillar bu gruplar sayesinde vermistim
aslinda evet guzel kilom ama iste ben gözümü 55 e diktim illede 55 olmak istiyorum. 57 sinir olmali benim için simdi diyeti birakirsam 2 ay sonra 60 olurum tekrar istemiyorum 60 olmak boyum 1.60. Izne ayrilmayida cok düşündüm ama taktim mavi kep giyecegim o yuzden gittigi yere kadar gidicem bakalim kismet. Zaten buraya basladigimdada cok degil 62 kiloydumAma sizin kilonuz muhteşem desem kaç kilo olmak istiyorsunuz
merhaba canim hosgeldin ozlettin kendiniSelam kizlar oğlum paket tarihinden bir hafta önce netimi bitirdiği için daha önce gelemedim inşallah yarin için güzel kilolar verirsiniz herkese bol eksiler
Artik buradayım inşallah gündüz görüşürüz geçmiş 500 sayfa olmuş biraz okuyayim bari
Canim cok taktir ediyorum seni cok guzel islere imza atiyorsunuz insallah hersey gonlunuzce olur emekleriniz zayi olmazBende gecmis okumayı bitirdim saat 1:30 yeni gelen arkadaslarda hosgelmis bu arada
Sabahleyin güzel bir gorusmemiz var
Aile bakanlığının il müdürlüğünde randevu alip sevgi evlerindeki engelli çocukları da ziyaret edeceğiz
Bizim acacagimiz yer için biraz, fikir edinecegix
Keşke elimden gelsede ordaki cocuklara hediyeler goturebilsek 80 civarı çocuk var yetim ve engelli
Hsyirlisiyla bakalım belki bir kapı acilir
Bu cuma gecesinde en çok onları sevindirecek birşeyler yapabilmeyi diliyorum
İyi geceler
aaaa super yaaa cok tebrik ederim canimGünaydın herkeseilk kilo bildirimini ben yapayım. 82.6 çıktım bu sabah. Geçen hafta 83.8’dim. Hala adet olmamama rağmen iyi görünüyor. Adetim geçince haftaya cuma çok daha iyi olacak bence
Oooo sende supersin canim insallah kiza zamanda hedefine ulasirsin tebrik ediyorum. Bak morordek söylemişti 2 haftada cok sey degisir diye cok cok sey değişmişYeni katılımcı olarak ilk kilo bildirimi benden gelsin o zaman 57.4 çıktım tartida 2 hafta önce 60 görünce cok üzülmüştüm aldığım 4 kilodan 2.6 sını 2 haftada vermişimasıl hedefim 48 kilo olmak bunun için ayda en az 2 kilo vermeyi hedefliyorum
Eveet bende çok sevindim teşekkür ederim inşallah deneme süresini geçip aranıza katıldığımda daha bol eksiler göreceğimOooo sende supersin canim insallah kiza zamanda hedefine ulasirsin tebrik ediyorum. Bak morordek söylemişti 2 haftada cok sey degisir diye cok cok sey değişmiş
Insallah canim daha 2 haftan var belkide listede bile cok kalmazsın gerci ben gireli 5 ay oldu hala mezun olamadimEveet bende çok sevindim teşekkür ederim inşallah deneme süresini geçip aranıza katıldığımda daha bol eksiler göreceğim
Gunaydin canim sanada mutlu cumalar ne var ne yok oooohhh kepinide takmissin yaaa bende istiyorumGünaydın kızlar
Mutlu cumalar size. Bol eksiler olsun.
çok düzenli spor yapamıyorum 8.00-18.00 çalışıyorum masa başı olunca haliyle hareketsiz bir gün geçiriyorum akşam elimden geldiği kadar spor yapıp yatıyorum bu yüzden yavaş kilo veriğim için listede bende aylarca kalabilirimInsallah canim daha 2 haftan var belkide listede bile cok kalmazsın gerci ben gireli 5 ay oldu hala mezun olamadim
Ne olsun Ebrucuğum bu aralar bende yoğunum. İş, ev koşuşturmaca hiç bitmiyor biliyorsun.Gunaydin canim sanada mutlu cumalar ne var ne yok oooohhh kepinide takmissin yaaa bende istiyorum
Hoş geldin canım. En kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın. Adını yazmamışsın sanırım yada ben mi kaçırdımçok düzenli spor yapamıyorum 8.00-18.00 çalışıyorum masa başı olunca haliyle hareketsiz bir gün geçiriyorum akşam elimden geldiği kadar spor yapıp yatıyorum bu yüzden yavaş kilo veriğim için listede bende aylarca kalabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?