Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anladım canım çok yoğunsun belli Allah kolaylık versin

Öğlearasında arkadaşlar odalarına çağırdılar. Biri evden kısır yapıp getirmiş. Çoook seviyorum. Bir diğer arkadaşımın Annesi de elmalı kurabiye yapmış. Anne kurabiyesine karşı koyamıyorum. Ben de su böreği almıştım. Hepsi biraraya gelince muhteşem lezzet
Ama bir yandan da kalori bombası oldular.
Telaffi edeceğim arkadaşlar. Affedin beni.

bende canım 9 - 6 çalışıyorum anca ip atlayabiliyroum bu ara. olsun artık olduğu kadar

bilmemmi canı Allah kolaylık versin bize. bencede yaaa paradan daha önemli şeyler bi kadın cumartesi çalışmamalı tolerans tanımalılar bayanlara. Allahtan benim tüm fabrika çalışmıyo cumartesileri o yüzden şanslıyım. inşallah sanada tatil yaparlar canım

Günaydın Kızlar ben sabit çıktım maalesef
bu hafta daha fazla dikkat edersin canım haftaya gider kilolar

Adet dönemi insan çok şişiyor gerçekten. Kilon az olduğu için böyle olmuş bence. Adetin bitince güzel bir eksi göreceksin
bende öyle düşünüyorum daha form çay almasaydım artı bile gelebilirdim perşembeye kadar artıdaydım çünkü 2 günde rahatladım haftaya inşallah 55 i görürüm

günaydın arkadaşlar. bu beni ilk bildirimim olacak. dün sabah 82,2 olan kilom bu sabah 81,9 çıktı.

bencede evden götürmek en iyisi. götürmediğin gün çok yanılıyorsun abuk sabuk şeyler yiyosun. ama sen yinede yemekhanede her çıkanı yeme sana uyandan biraz fazla al

süper yaaa çok tebrik ederim canım

Çok teşekkür ederim canım, sağolasın. Verdiğin bilgiler benim için çoooook faydalı oldu. Kafeinsiz filtre kahve alayım en iyisi. Türk kahvemi de günde 1 fincana düşüreyim. Yeşil çayı kafeinsiz demleme yöntemlerini de araştırayım.
Çok öpüyorum. Sevgiler.

Sagol canm tesekkurler

Kuzummmm naptın sennn yaaaa
Hesap işi bende merak etme, nota durumuna göre ekleyeceğiz seni. Gerçi etap sayısına bölünce çok büyük bir eksi olmuyor ama neyse hemen toparlanıyoruuuuzzz
Ah ördekcim hiç sorma

Ovv şimdi karşı atak ordekimizden cevap bekliyorum bu duruma

bencede evden götürmek en iyisi. götürmediğin gün çok yanılıyorsun abuk sabuk şeyler yiyosun. ama sen yinede yemekhanede her çıkanı yeme sana uyandan biraz fazla al
Uyandan fazla alma fikri mantıklı ben de illa hepsınden yemeye çalışıyorum

bende canım 9 - 6 çalışıyorum anca ip atlayabiliyroum bu ara. olsun artık olduğu kadar
Kısıtlı zamandan dolayı son zamanlarda HIIT kardiyo antremanlarına yöneldim biraz yoruluyorsun ama antreman sonrasında bile kalori harcaması devam ediyor hemde kısa sürüyor tavsiye ederim farklı bir şey denemek istersen

Uyandan fazla alma fikri mantıklı ben de illa hepsınden yemeye çalışıyorum
yeme kuzum yeme sen

iyiymiş kısa zamanda bol etki eden sporlar lazım zaten bana yarın mutlaka bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…