- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #277.961
Ben ipleri elime aldım, kırbacı şaklatıyorum da sağolsun bak bir @beyazinci var aksatmadan yapıyor cezalarınıprensesss016 ve evlaefe de yapıyor gerçi hakkını yemeyeyim.. Diğerleri ortalıkta bile yoookkk
Ay tabi bir defancynancy
Anladım canım çok yoğunsun belli Allah kolaylık versinCanim bu hafta memleketten babamlar geldi daha dogrusu gecen cuma persembede ben arazideydim babamin dr kontrolleri falan derken ilk sayfa ile ilgulenemedim insallah sali gun bitecek yogunlugum o zamanen gec duzeltirim firsat bulursam daha erken hatta
Cnm sadece listedeki uye olarak duzeltme yapabildim yeni uyeleri ve cikacak olanlari cikaramadim cepten maalesef
Ekledim canım üstteki listeye
Gülme işaretlerini de mesaj yazdığımız yerde gülen çocuk var bak orayı tıklayınca açılıyor emojiler
Ben de çok seviyorum aynen.Ah ahh kafeinn ben resmen kahve hastasiyim sabah ilk işim aç karna kahve icmek
Öğlearasında arkadaşlar odalarına çağırdılar. Biri evden kısır yapıp getirmiş. Çoook seviyorum. Bir diğer arkadaşımın Annesi de elmalı kurabiye yapmış. Anne kurabiyesine karşı koyamıyorum. Ben de su böreği almıştım. Hepsi biraraya gelince muhteşem lezzetcanım sen zaten frkındasın yaptığının ama keşke bugün olmasaydı yarın tartı günü neyse olan olmuş ördekim verir artık cezanı
hoşgeldin canım bol kilo vermeler
alırız tabiki buyur gel canım yaza ne kaldı
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eveeeeeeeeeeeeeeeettttttttttt
ben yağ yakıcı 3 günlük bi detoks programına başlamayı düşünüyorum ama büyük ihtimal pazartesi anca başlarım sizinlede paylaşayım birazdan isteyenler uygulayabilir instegramdan buldum.
ah canım yaaa takıldık biz seninle
bende canım 9 - 6 çalışıyorum anca ip atlayabiliyroum bu ara. olsun artık olduğu kadarçok düzenli spor yapamıyorum 8.00-18.00 çalışıyorum masa başı olunca haliyle hareketsiz bir gün geçiriyorum akşam elimden geldiği kadar spor yapıp yatıyorum bu yüzden yavaş kilo veriğim için listede bende aylarca kalabilirim
bilmemmi canı Allah kolaylık versin bize. bencede yaaa paradan daha önemli şeyler bi kadın cumartesi çalışmamalı tolerans tanımalılar bayanlara. Allahtan benim tüm fabrika çalışmıyo cumartesileri o yüzden şanslıyım. inşallah sanada tatil yaparlar canımNe olsun Ebrucuğum bu aralar bende yoğunum. İş, ev koşuşturmaca hiç bitmiyor biliyorsun.
C.tesi günleri ücretsiz izin alma kararı aldım kendi kendime. iş verenime kabul ettirmeye çalışıyorum. Adamlara maaşımıdan kesin diyorum yok örnek teşkil eder diyor. Örnek olsa ne olacak? herkes ücretsiz izin istermiş
Seninde az kaldı mezuniyete. Yakında kep senindir
bu hafta daha fazla dikkat edersin canım haftaya gider kilolarGünaydın Kızlar ben sabit çıktım maalesef
bende öyle düşünüyorum daha form çay almasaydım artı bile gelebilirdim perşembeye kadar artıdaydım çünkü 2 günde rahatladım haftaya inşallah 55 i görürümAdet dönemi insan çok şişiyor gerçekten. Kilon az olduğu için böyle olmuş bence. Adetin bitince güzel bir eksi göreceksin
günaydın arkadaşlar. bu beni ilk bildirimim olacak. dün sabah 82,2 olan kilom bu sabah 81,9 çıktı.
bencede evden götürmek en iyisi. götürmediğin gün çok yanılıyorsun abuk sabuk şeyler yiyosun. ama sen yinede yemekhanede her çıkanı yeme sana uyandan biraz fazla alGünaydın millet
Evet çok haklısın ama iş yerindeki menü fix çıkıyor seçenek hakki vermiyorlar malesef ama yapabilirsem ilerideki zamanlarda evden götürmeyi düşünüyorum ama gerçekten azıcık yedim
süper yaaa çok tebrik ederim canımEki Görüntüle 2124351 cicişim günaydın
Çok teşekkür ederim canım, sağolasın. Verdiğin bilgiler benim için çoooook faydalı oldu. Kafeinsiz filtre kahve alayım en iyisi. Türk kahvemi de günde 1 fincana düşüreyim. Yeşil çayı kafeinsiz demleme yöntemlerini de araştırayım.Tatlım normal çayda ve yeşil çayda da kafein var. Kahve zaten biliyoruz. Yeşil çayı kafeinsiz demleme metotları var, internetten bakarsan çıkar. Kahveni de filtre içiyorsan kafeinsiz alabilirsiniz. Bana da bazen 2 Türk kahvesi içinde dokunuyor. Her bünyeye ayrı tepki.
bende canım 9 - 6 çalışıyorum anca ip atlayabiliyroum bu ara. olsun artık olduğu kadar
bilmemmi canı Allah kolaylık versin bize. bencede yaaa paradan daha önemli şeyler bi kadın cumartesi çalışmamalı tolerans tanımalılar bayanlara. Allahtan benim tüm fabrika çalışmıyo cumartesileri o yüzden şanslıyım. inşallah sanada tatil yaparlar canım
bu hafta daha fazla dikkat edersin canım haftaya gider kilolar
bende öyle düşünüyorum daha form çay almasaydım artı bile gelebilirdim perşembeye kadar artıdaydım çünkü 2 günde rahatladım haftaya inşallah 55 i görürüm
bencede evden götürmek en iyisi. götürmediğin gün çok yanılıyorsun abuk sabuk şeyler yiyosun. ama sen yinede yemekhanede her çıkanı yeme sana uyandan biraz fazla al
süper yaaa çok tebrik ederim canım
Ah ördekcim hiç sormaKuzummmm naptın sennn yaaaa
Hesap işi bende merak etme, nota durumuna göre ekleyeceğiz seni. Gerçi etap sayısına bölünce çok büyük bir eksi olmuyor ama neyse hemen toparlanıyoruuuuzzz
Ovv şimdi karşı atak ordekimizden cevap bekliyorum bu duruma
Öğlearasında arkadaşlar odalarına çağırdılar. Biri evden kısır yapıp getirmiş. Çoook seviyorum. Bir diğer arkadaşımın Annesi de elmalı kurabiye yapmış. Anne kurabiyesine karşı koyamıyorum. Ben de su böreği almıştım. Hepsi biraraya gelince muhteşem lezzet
Ama bir yandan da kalori bombası oldular.
Telaffi edeceğim arkadaşlar. Affedin beni.
Uyandan fazla alma fikri mantıklı ben de illa hepsınden yemeye çalışıyorumbencede evden götürmek en iyisi. götürmediğin gün çok yanılıyorsun abuk sabuk şeyler yiyosun. ama sen yinede yemekhanede her çıkanı yeme sana uyandan biraz fazla al
Kısıtlı zamandan dolayı son zamanlarda HIIT kardiyo antremanlarına yöneldim biraz yoruluyorsun ama antreman sonrasında bile kalori harcaması devam ediyor hemde kısa sürüyor tavsiye ederim farklı bir şey denemek istersenbende canım 9 - 6 çalışıyorum anca ip atlayabiliyroum bu ara. olsun artık olduğu kadar
Uyandan fazla alma fikri mantıklı ben de illa hepsınden yemeye çalışıyorum
iyiymiş kısa zamanda bol etki eden sporlar lazım zaten bana yarın mutlaka bakıcamKısıtlı zamandan dolayı son zamanlarda HIIT kardiyo antremanlarına yöneldim biraz yoruluyorsun ama antreman sonrasında bile kalori harcaması devam ediyor hemde kısa sürüyor tavsiye ederim farklı bir şey denemek istersen
Hayır olamaz o zaman çok çalışıp kilo vermem lazımAylarca listede bırakmayız canım baktın kg veremeyeni atıyoruz
Oooo kimler gelmiş en son balayına giderken görülmüştün2 mile leslie tamamlanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?