Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O zaten hiç veremedi ki dun aksam da gözümün önünde löp löp profiterol yedi terası kocaman oldu masallah hiç umrumda değil
Senin vakvak la iddia noldu?

Iyi akşamlar hanimlar mor ördek yarın sabAh tartilip bildiriyim güncel olsun. 60 kilo olmak istiyorum boy 162 falan ev hanımı 2 cocuk 5 ve 2 yaş ..2.emiyor nisanda falan ayircam inşallah annem gelsin.. Bugün menüm pek parlak degil gezmedeydim...sabah 9 bucuk 10 15 tane cubuk kraker yolculukta 12de 1 haşlama yumurta 1 midye borek 4dilim sucuk 1corba kaşığı reçel menemenle ekmek sohbet koyu olunca masada yedim cok ara kahve sonra yarim armut 1 portakal..kuru yemis akşam 6gibj 1 bucuk lahmacun 2 bardak ayran. Şu sonraki 3 kurupasta eve gelince onları yemesem iyiydi 2lt su icmussimdir. Spor bebelerin peşinde kosma arkadaşin evde merdiven var 10 kere oin çık. .yarin dikkat etmeli...

O zaten hiç veremedi ki dun aksam da gözümün önünde löp löp profiterol yedi terası kocaman oldu masallah hiç umrumda değil
Senin vakvak la iddia noldu?
Gel biz seni yine incecik yapalım döner bakar löp löp yanlarına yaz geliyo
Ben kazandım ama bi önemi kalmadı canım...

Ayy halt etsin sen fıstık gibi oldun ya bence hazmedemedi ezildi bunun altında ozgur olup da ne yapıyor acaba
Valla derdi neydi anlamadım ben de. Ama alsın buyursun hayat onun özgürlük onun vicdan onun. vardır bi hayır herşeyde allahın bi yazdığı vardır bilmediğimiz.Bilmiyorum napıyo ne halde haber almadım hiç ayrıldığımızdan beri

Benimde en sevdiğim antrenman tarzı HIIT <3

Günaydın kızlar..
Bu sabah yürüyüşe çıkamadım birazdan eliptik yaparım.
Az önce geçen yıldan kalan çörek otu yağı vardı. Üzerinde 1 ay icinde tuketin yaziyor ama baktım tadında bişey yok 1 t.k kadar ondan içtim.
Şimdi de t.kahvemi yaptım. Yanında 500 ml limonlu su.
Yumurtalarım da haslanıyor. Bugün sp yapıcam.

Çok hızlı başlamışsın güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…