- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.141
Karatayla başarılar ozaman bende onu yapmıyorum nedense halbuki 3 ay dukan yaptimBen Karatay yaptığım için bu menü bana uygun değil ama güzel bir menü
Kizin nobeti bitmedi ama nobette hastalarla leslie 1 mile yapabilir bence koridordaGüzel menü canım
Bilmem, olsun mu
Geçen hafta takımın durumu iyi ve senin de ortalaman çok iyi olduğu için ödül vermiştim. Ama bu hafta takım olarak çok kötü olduğumuz için kimseye ödül yok. O yüzden bence ödül kısmı takımın genel durumuna bağlı olmalı. Böylece herkes birbirinden sorumlu olabilir.
Cezanı kendin kesmişsin yarın güzel bir menü bekliyoruz
Menü güzel ama..
Hani hani leslie cezan vardı
Kaptanim bende tarifi balpamuk tan aldım o denedi çok beğendi ben ozaman balkabağı bulamamıştır simdi yapacağım tarif bu inşallah güzel olurBalkabagi corbasini nasil yapiyorsun ben hep niyetleniyorum ama hic yapmadim
Bu arada bu tarif bir diyetisyene aitKaptanim bende tarifi balpamuk tan aldım o denedi çok beğendi ben ozaman balkabağı bulamamıştır simdi yapacağım tarif bu inşallah güzel olur
BALKABAĞI ÇORBASI:
500 gr balkabağı + 1 orta boy patates + 1 orta boy havuç + 1 diş sarımsak + 1 adet soğan + 1 çay kaşığı toz zerdeçal + 1 tatlı kaşığı tuz + 1 çay kaşığı karabiber + 2 yemek kaşığı zeytinyağı + 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Tarifi: Balkabağını, soğanı, patatesi, havucu ve sarımsağı soyup küp küp doğrayın. Tencereye zeytinyağını ekleyin ve sebzeleri 3-4 dk soteleyin. Sebzelerin üzerini örtecek kadar su ekleyin ve yaklaşık 30 dk, balkabakları yumuşayana kadar pişirin. Tuz, zerdeçal, karabiberi de ekleyin. Blendırdan geçirin.
Bende hiç dukan yapmadımSanada
Karatayla başarılar ozaman bende onu yapmıyorum nedense halbuki 3 ay dukan yaptim
BirazcıkBende hiç dukan yapmadımbenzerlikleri var mı hiç bilmiyorum.
Daha ilk günden kendi cezamı kendim keseyim dedimCnm senin de yazdigin gibi kiymali pide pek olmamis ogle yemegi yok aslinda saat 4 gibi olsa daha iyi olurmus
Neyse cezani da kendin kesmissin yarin yapinca ordegimi etiketle tatlim
Doğru ya nöbette kızKizin nobeti bitmedi ama nobette hastalarla leslie 1 mile yapabilir bence koridorda
Menü güzel ama..
Annaaamm vurun kırbacı banaKizin nobeti bitmedi ama nobette hastalarla leslie 1 mile yapabilir bence koridorda
Kabak çekirdeği neden çok merak ettim etkisi mi var öyleyse ben de ekleyeyimBende menümü yazayım
Uyanınca iki bardak su ve 1 incir bir kayısı
10.30 kahvaltı:
2 yumurtalı omlet
Avokadolu salata
Peynir
Zeytin
1 avuç kabak çekirdeği
1 kivi
1 mandalina
18.00 akşam yemeği:
3 mercimek köftesi
300 gram hamsi
1 avuç kabak çekirdeği
3.5 litre su
Ben Karatay yaptığım için kuruyemiş yenilebiliyor. Bu aralar canım onu çekiyorKabak çekirdeği neden çok merak ettim etkisi mi var öyleyse ben de ekleyeyim
Bi de hamsiyi yemenden daha çok nasıl pistigi önemli
Kabak çekirdeği proteinden zenginmiş, bunu öğrendiğimden beri sempatim arttıKabak çekirdeği neden çok merak ettim etkisi mi var öyleyse ben de ekleyeyim
Bi de hamsiyi yemenden daha çok nasıl pistigi önemli
Valla bize hep firinda yemelisiniz dedilerdi ben hep firinda yapıyorum kizartma zararlı senin yaptığının zararlı olduğunu düşünmedimBen Karatay yaptığım için kuruyemiş yenilebiliyor. Bu aralar canım onu çekiyorözel bir nedeni yok yani. Hamsiyi de, teflonu zeytinyağıyla yağlayıp önlü arkalı pişirdim. Buğulama gibi oldu. Kızartmadım yani. Doğru yöntemi nedir biliyor musun acaba?
Ödül cazip olabilir aslınfa, benim aklımda bişey var mesela bu hafta 57lere inersem ödül olarak almak istiyorum kendime amaaa inemezsem inene kadar YÖK, bir an önce ineyim diye gaza geldim tüm gün evde olmama rağmen atıştıranları azalttım baya, pazartesi de eksi görmek istiyorumGüzel menü canım
Bilmem, olsun mu
Geçen hafta takımın durumu iyi ve senin de ortalaman çok iyi olduğu için ödül vermiştim. Ama bu hafta takım olarak çok kötü olduğumuz için kimseye ödül yok. O yüzden bence ödül kısmı takımın genel durumuna bağlı olmalı. Böylece herkes birbirinden sorumlu olabilir.
Cezanı kendin kesmişsin yarın güzel bir menü bekliyoruz
Menü güzel ama..
Ben büyük balıkları fırında küçük balıkları tavada yapıyorum. Öyle daha çok seviyorum. Benim yaptığım bence de zararlı değil ama tabiki fırın daha iyidir.Valla bize hep firinda yemelisiniz dedilerdi ben hep firinda yapıyorum kizartma zararlı senin yaptığının zararlı olduğunu düşünmedim
Kilo gitti de arada geliyo bir iki hemen tutuyom ipin ucunu. bi ara memlekete gitmiştim ameliyat olmaya tez sarktı biraz yazıyorum şimdi mezun olmaya uğraşıyorum.Ayy bebegim evlendim işte ben de evlenen tüm kişilerin hastalığına yakalandım ve kilo aldım uzaydan görülüyorumyine kürkçü dükkanına geri döndüm sen neler yapiosun ya nasıl gidio neler yapiosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?