- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.201
Acıkırsan salata ye bende ogleni geç yaptım hic bir şey yiyesim yokya belki bi salata yaparım bol yeşillikle yada sadece keten tohumlu ve chiali yoğurt yerimMenüm;
07:30
1 tk çörek otu yağı
500 ml limonlu şu
1 t.kahvesi
09:00
2 h yumurta
13:30
Yarım kase yogurt+1 yk yulaf kepegi
2 yk kıyma 2 yumurta ile kıymalı yumurta
15:00
içli köfte yapmıştım tadına bakmak amaçlı 1 tane yedim.
Başka da bişey yemedim. Birazdan sütlü Nescafe yaparım. Akşam bisey yiyesim yok.
2 L su
2 t.kahvesi
Spor;
30 dk eliptik aynı anda 20 dk pilates lastiği ile kol
10 orta sehpaya tutunarak şınav
10 27 kilo kızım ile Squat
Barfikste asılmaBakalım bir gün kendimi yukarı cekmeyi başarabilecek miyim?
Ben de acıkırsam keten tohumu ve chia karışımlı yogurt yerim. Hem protein olmuş olur. Azdı ama bulgur sp yi bozmustur dimi?Acıkırsan salata ye bende ogleni geç yaptım hic bir şey yiyesim yokya belki bi salata yaparım bol yeşillikle yada sadece keten tohumlu ve chiali yoğurt yerim
Canım şaka yapıyor olmalısın?Iyi pazarlar özlem maşallah 7 de ayaktasin kaçta yattin o saatte uyandin bebe küçük müydü benimki 26 aylık gecede emmeye kalkıyor 4 5 kere uyaniyorum sabah 10da anca kalktım 1 buyuk bardak elma sirkeli su ictim11 de omlet bir dilim çiçek ekmek kaymak bal. 3 4 yemek kaşığı lor peynire domates sumak pul biber zeytinyağı salata gibi yaptım onu yedim 3 4 bardak cay. 2bucukta sutlac. Şimdi suanda elimin altinda 1 tane karam gurme var yiyip yememek arasında gidip geliyordum burayi okuyum diye girince vazgeçtim valla...kilo yarin bugün unuttum
Evet malesefBen de acıkırsam keten tohumu ve chia karışımlı yogurt yerim. Hem protein olmuş olur. Azdı ama bulgur sp yi bozmustur dimi?
Ayy evet ksptanim siz daha öncede soylemistiniz sanada kedi ekletelim mi diye ben unuttum size cevap yazmayı.Tatlim gecen hafta kazenden senin icinde kedi madalyasi istemistim ama 2 haftadir ugramayinca takima ugramiyor yazmis bende o zaman dogum sonrasi ekleyelim dedim
Bence tarcinli sütü tercih et bugün fazlasıyla kh var menunde biraz dengelersinKahvaltı :2dilim peynir, domates biber sote, bol yeşillikle patates salatası, şekersiz çay
Ara:meyve salatası,Türk kahvesi ,2parça bitter
Akşam:ciğer, salata,1bardak şalgam
Tam tok hissetmiyorum kendimi birazdan tarçınlı süt veya muz yiyebilirim
16sk bölgesel ,2lt su
Dogurcam diyordun bebek olmasın2gundur mıgdem agzımda
Cok ıcım bulanıyor kızlar Mevsimlerden heralde
balpamuk diyetisyene gidecektin ne dedi diyetisyen?
@bluedolphin kaptanımız da yazmış yoğunsun ama hafta sonu menü yazmaya gelebilirsin en azından. Zaten 2 haftadır bildirimlerin de iyi değildi.
@besbb9 senin de aktif katılmanı bekliyoruz, yine görünmez oldun. Mağaza açılışından bahsetmiştin ama günlük menü yazacak kadar da mı vaktin yok?
Tam diyecektim ki öğlen neden yemedin, cevabımı almış oldum. Geçmiş olsun canım2gundur mıgdem agzımda
Cok ıcım bulanıyor kızlar Mevsimlerden heralde
İp atla ipKahvaltı :2dilim peynir, domates biber sote, bol yeşillikle patates salatası, şekersiz çay
Ara:meyve salatası,Türk kahvesi ,2parça bitter
Akşam:ciğer, salata,1bardak şalgam
Tam tok hissetmiyorum kendimi birazdan tarçınlı süt veya muz yiyebilirim
16sk bölgesel ,2lt su
Tamamdır, bekliyoruzŞu an spordan çıktım eve gidiyorummorordek eve gidince size detaylı şekilde yazacağım. Baya bi atak var bende. Diyetisyenin tartısında 62.3 çıktım bu arada ama ben yine de kendi tartıma göre devam edeceğim sonuçta şimdiye kadar hep onu baz aldım. Detayları eve gidip çocuğu da uyutup rahatça oturabildiğim anda anlatacağım size.
Güzel menü canımBugun ki menümü resim olarak ekledim bunların haricinde sabah sporudan yarım saat önce şekersiz nescafe içtim 300 kalorilik kardiyo mu yaptım gün içinde 1 fincan bitki çayı içtim 8000 adım attım gün sonuna 3.5 lt su içmiş olacagim yarım saat sonra lesslie 3 mil yapacağım inşallah yarına eksi ile başlamış oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?