- 25 Ağustos 2007
- 1.910
- 4.770
- 658
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.421
Baya erkenciyiz maşallah bereketli bir gün olsun . Amma hareketlisiniz valla tamam fırsat bulamiyorum bide 5 msj anca tamamlanir diyeydi. Bide uygulama olarak indirsem daha mi kullanışlı olur kulüp ne dersiniz. ..Cnm menuleri toplu yazarsan boyle tam yorumlanamiyor
Cnm burda kaptan yardimcimiz takimin basarisi icin ugrasiyor bu takimdaki emegi benden fazla onun hakkini odeyemem dedigin gibi takimin uzun donem basarisi da onemli ama performans yarismasi nedeniyle haftalik basarilarimizda cok onemli %0.3 altinda olursa ortalamamiz nota alip cexa aliyoruzMerhaba @morordek
Kaptanımtoplight ile konuşmuştum canım. İkimizin de işyerinde senenin bu dönemlerinde böyle çalışmalar oluyor ve günlerce sürebiliyor. Şahnur Hanım haberdar, merak etmeyin. Ne zaman biteceği amirimin çalışmamın tamam olduğuna karar vermesi ile ilgili, kesin birşey söylemem mümkün değildi. 26 Mart'a kadar tekrar bir değişiklik istenebilir.
Takımın uzun vadedeki başarısı önemli bence.
Onun için bence 1-2 haftalık kilo duraksamalarıyla karar vermeyin.
Diyetisyen takibindeyim. Diyete başladığım Mayıs 2017'den bu yana kimi zaman 15 gün içinde -3,5 kg'ı gördüm, diğer 15 günde sadece -0,2 kg verebildim. Her bünye farklı değerlendirilmeli diyet sürecinde, diyetisyenler buna önem veriyor. 20 yaşındaki biri ile 40 yaşındaki birinin kilo verme hızı da aynı olmaz. Ben 22 yaşındayken 18 kiloyu diyet ve yürüyüşle 4 ayda vermiştim.
Cnm senin menulere bakmadim ben acaba neden 1 kg fazla ciktin musait olunca bakacagimGünaydınnn, az kalorili günler kıxlar , meraktan bugün de tartıldım dün akşam sadece salata yememe rağmen kilom fazla çıktı ya
Herzaman hafta ici 7 de kalkmak zorundayim cnm cocuklari hazirlayip 7.55 te servise yetismem gerekiyor normal sartlarda bu hafta raporlu oldugum halde esim yurtdisinda oldugu icin cocuklari okula birakip geldim biraz uyuyup yeni kalktimBaya erkenciyiz maşallah bereketli bir gün olsun . Amma hareketlisiniz valla tamam fırsat bulamiyorum bide 5 msj anca tamamlanir diyeydi. Bide uygulama olarak indirsem daha mi kullanışlı olur kulüp ne dersiniz. ..
2.343 cıktı bende zaten ben su tuketmeyı unutayım baş ağrısından oluyorumGünlük Ne Kadar Su Tüketmeliyiz?
Günlük su ihtiyacını basit bir çarpma işlemi ‘Kilo x 0,033 = Günlük Su İhtiyacı.
Hosgeldin cnmmerhaba kardes takim :)
1.9lt çıktı ben 3lt'den az içmiyorum çok içmek ödem yapar mı acabaGünlük Ne Kadar Su Tüketmeliyiz?
Günlük su ihtiyacını basit bir çarpma işlemi ‘Kilo x 0,033 = Günlük Su İhtiyacı.
Bende de oluyor basagrisi2.343 cıktı bende zaten ben su tuketmeyı unutayım baş ağrısından oluyorum
Yok cnm yapmaz su odemi azaltir1.9lt çıktı ben 3lt'den az içmiyorum çok içmek ödem yapar mı acaba
Oh o zaman tamam yazın daha da artacak miktar çünküYok cnm yapmaz su odemi azaltir
Aksamlarida çıkmaya karar verBen de şimdi çıkacam.
Sağol kaptanım inanın belki burda olmasaydim sabah zil çaldığında uykuya devam edebilirdimTakim ruhu bu demek iste helal sana
Ayy monicim perşembeden beri 4 litre içmeye çalışıyorum her gün o kadar dinç uyanıyorum ki anlatamamselam pisiciklerim
yaza kadar hedeflerimize ulaşıp musmutlu bir yaz geçirelim
gün içinde bol su içmeyi unutmayalım
harikasın çiklatımAyy monicim perşembeden beri 4 litre içmeye çalışıyorum her gün o kadar dinç uyanıyorum ki anlatamam
Bıan acaba dedim birseyleri eksik mi yapiyoruzYok tatlım, sen üzerine alınma. Menü paylaşmayan arkadaşlar içindi o
Aksamlarida çıkmaya karar verdim
Sağol kaptanım inanın belki burda olmasaydim sabah zil çaldığında uykuya devam edebilirdim
Karar verdim yazagima karar ver yazmisim kusra bakma canimAksamlarida çıkmaya karar ver
Sağol kaptanım inanın belki burda olmasaydim sabah zil çaldığında uykuya devam edebilirdim
aaaa benim 1.864 cikti oysa ben en az 2.5 içiyorum. Neyse suyun zarari olmaz ben aynen devamGünlük Ne Kadar Su Tüketmeliyiz?
bende sorucaktim aynisini kaptanim cevaplamis zaten1.9lt çıktı ben 3lt'den az içmiyorum çok içmek ödem yapar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?