Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm burda kaptan yardimcimiz takimin basarisi icin ugrasiyor bu takimdaki emegi benden fazla onun hakkini odeyemem dedigin gibi takimin uzun donem basarisi da onemli ama performans yarismasi nedeniyle haftalik basarilarimizda cok onemli %0.3 altinda olursa ortalamamiz nota alip cexa aliyoruz

Baya erkenciyiz maşallah bereketli bir gün olsun . Amma hareketlisiniz valla tamam fırsat bulamiyorum bide 5 msj anca tamamlanir diyeydi. Bide uygulama olarak indirsem daha mi kullanışlı olur kulüp ne dersiniz. ..
Herzaman hafta ici 7 de kalkmak zorundayim cnm cocuklari hazirlayip 7.55 te servise yetismem gerekiyor normal sartlarda bu hafta raporlu oldugum halde esim yurtdisinda oldugu icin cocuklari okula birakip geldim biraz uyuyup yeni kalktim

Günlük Ne Kadar Su Tüketmeliyiz?
Günlük su ihtiyacını basit bir çarpma işlemi ‘Kilo x 0,033 = Günlük Su İhtiyacı.
aaaa benim 1.864 cikti oysa ben en az 2.5 içiyorum. Neyse suyun zarari olmaz ben aynen devam

1.9lt çıktı ben 3lt'den az içmiyorum çok içmek ödem yapar mı acaba
bende sorucaktim aynisini kaptanim cevaplamis zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…