Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kizlar
Dun aksam eve 9 da geldim işten ve 2.30 a kadar mutfak temizledim. Hafta sonu günüm var hemde bahar temizligi oldu calisan insana ne zor birde evle ilgilenmek dün gece bi kez daha anladım. Tani gec yatinca sanahta gec kaldim hala yoldayim. Aksam spor yapamadim malesef morordek fancynancy kızlar 600 ip cezami bu gece yapicam haberiniz olsun

Ferah bebeğim, çok azimli gördüm seni :)) Akşama kadar aç kalmışsın sanki yavrucum. En iyisi bu kadar açlığa alışmışken sen benimle ananas diyetine başla yarın. )
O benim menüden daha çok açlık içeriyor, bünye kaldırmaz şimdi inşallahhh böyleee 6lı rakamlara inmek için kullanırım bebeğim.

Günaydınnnn canım. Ben yine klasik peynirli yumurtayla açtım günü. Öğlene etli bezelye yiyeceğim akşama da yoğurt ve yulaf takılabilirim.

Yok tatlım, sen üzerine alınma. Menü paylaşmayan arkadaşlar içindi o

45 dk tempolu yürüyüş
500 ip
30 sn plank
10 tane şınav ( erkek gibi ama kaslarım kuvvetsiz olduğu için tam yere doğru tam yapamiyorum)
20 sehpaya tutArak şınav (karın kaslarına da çok etkili tavsiye ederim)
Barfikste sallanma ve bacakları yukarı çekme (bunu saymadim)
--
Şimdi dukan biramı yaptım birazdan içmeye başlarım.
Ara öğünde yogurt+Yulaf kepegi yicem

Günaydın kızlar
Dün squatgirl youtube kanalında yaza hazırlık amaçlı Bootcamp başladı 8 hafta sürecek her hafta 15-20 dk'lık bir video baylaşacak hafta da 3-4 kez paylaşılan videoyu günlük sporunuza eklediğinizde vucudumuzun şekillenmesinde katkı sağlayacak ben katılıyorum
Katılmak isteyenlere duyurulur

Günaydınnn, az kalorili günler kıxlar , meraktan bugün de tartıldım dün akşam sadece salata yememe rağmen kilom fazla çıktı ya
Her gün tartılma tabi ki fazla çıkman normal bir önceki gün içtiğin su bile tartıda değişik sonuçlar görmene sebep ama bir günde kilo vermediğin gibi bir günde almazsın ödemdir o takma kafana bence :)

Peki o zaman bundan sonra kaptanım ilgilensin.

Teşekkürler paylaşımın için canım.
Bootcamp'e katılayım ben de.
Doris'i çok seviyorum, takip ediyorum. squatgirl uygulaması gerçekten insanı çok güzel motive ediyor.

Reglyim 2. Günüm artidayim malesef odemim var zaten karnim cok şiş o yuzden bugün detoks suyu ictim surekli cumaya bitmis olur buhaftaki detokslarimla 55.5 olmayi hedefliyorum daha az cikarsam sansima artik
Ben de seninle aynı durumdayım canım. Regli döneminde +2 kg'ı görüyor insan ödemden dolayı. Regl bitince tartılmak çok güzel oluyor, insan hafiflemiş oluyor. Hayırlısıyla Cuma gününe bitecek benim de.
Ödem için ben de çay içeyim. İyi hatırlattın, sağolasın.
Sevgilerimle.

20.03.2018, Salı günü için menüm
Sabah kahvaltıda 3 yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim taze beyaz peynir yedim.
Ara öğünde 10 adet çiğ badem yiyip, 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Öğle yemeğinde salata yiyeceğim.
Ara Öğünde 1 muz yiyeceğim.
Akşam yemeğinde ise 3 kalem yağsız pirzola ve yanında brüksel lahanası yiyeceğim.
Akşam yemeğinden sonraki ara öğünde 1 kase yoğurt, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal karışımı yiyeceğim. (Diyetisyenimin önerisi bu yoğurt kürünü gün aşırı akşam ara öğününde tüketmem.)
Suyumu 3 lt hedefliyorum.
Öğlearasında yürüyüş yapmak istiyorum inşallah.
Herkese sevgiler.
Güzel bir gün diliyorum.

Evet bende yeni uygulamayı indirdim birçok videosunu severek yapıyorum
Ben de yakın bir arkadaşımdan öğrendim ve squatgirl'ü telefonuma yükledim.
İnce bacaklar challenge'ını tamamlamıştım. Çok keyifli oluyor arkadaşlarla hep birlikte spor yapmak ve paylaşımda bulunmak. Ve gerçekten ciddi anlamda sıkılaşma gözlemlemiştim.
Videolar çok faydalı oluyor. Çok iyi ediyorsun yapmakla.
Ben de tekrardan başlayacağım akşamları videoları yapmaya.
İnsan tüm günün yorgunluğunu atıyor, rahatlıyor ve sıkılaşıyor.
Her anlamda çok faydalı.
O videoları yaptığım zaman bel ağrım vs kalmıyor.

Günaydınnn, az kalorili günler kıxlar , meraktan bugün de tartıldım dün akşam sadece salata yememe rağmen kilom fazla çıktı ya
su hergun tartilma işini bende birakamdim suan reglim yinede tartiliyorum arti goruyorum bütün motivasyonum sifir resmen karar verdim cumaya kadar tartilmicam supriz olsun

insallah bitince dedigin gibi bol eksi görürüm suan detokstayim avim resmen eger cuma iyi bi rakam görmezsem bu hafta bırakıyorum izne ayrilicam canim takildim kac hadtadir 56 ya

cok guzel canim menun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…