- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.401
Sağol bebeğimÇok begendim ben menünü
Bu arada sigarayı bıraktığını için tebrik ederim canımÇok begendim ben menünü
Ferah bebeğim, çok azimli gördüm seni :))Akşama kadar aç kalmışsın sanki yavrucum. En iyisi bu kadar açlığa alışmışken sen benimle ananas diyetine başla yarın. )
Günaydınnnn canım. Ben yine klasik peynirli yumurtayla açtım günü. Öğlene etli bezelye yiyeceğim akşama da yoğurt ve yulaf takılabilirim.Günaydın kızlar..
Kahve içerken yumurtaların haslanmasini bekliyorum. 2 h.yumurta yanında marul yicemfancynancy
Ögle 1 paket hindi fümeyi salataya doğrucam
Aksama da tavuk yada et kısmet artık yanında salata
Tabi yoğurtları ve yulaf kepegini unutmuyoruz.
@medusa cnm meyve 3. Gün mü?
Yok tatlım, sen üzerine alınma. Menü paylaşmayan arkadaşlar içindi oYeni gelen kişilerden ben ve hedef arkadaşımızın mesajlarada sporada diyetede katıldığını düşünüyorum tabıki yaptigimiz eksiler varsa yazilabilir acaba eski üyelerdemi gevşeme var sıkıya alınırsa sevinirim herkez daha istekli olir
Her gün tartılma tabi ki fazla çıkman normal bir önceki gün içtiğin su bile tartıda değişik sonuçlar görmene sebep ama bir günde kilo vermediğin gibi bir günde almazsın ödemdir o takma kafana bence :)Günaydınnn, az kalorili günler kıxlar , meraktan bugün de tartıldım dün akşam sadece salata yememe rağmen kilom fazla çıktı ya
1kilo fazla çıktım önceki güne göre ondan canım sıkıldı canımHer gün tartılma tabi ki fazla çıkman normal bir önceki gün içtiğin su bile tartıda değişik sonuçlar görmene sebep ama bir günde kilo vermediğin gibi bir günde almazsın ödemdir o takma kafana bence :)
Peki o zaman bundan sonra kaptanım ilgilensin.Merhabamorordek
Kaptanım @toplight ile konuşmuştum canım. İkimizin de işyerinde senenin bu dönemlerinde böyle çalışmalar oluyor ve günlerce sürebiliyor. Şahnur Hanım haberdar, merak etmeyin. Ne zaman biteceği amirimin çalışmamın tamam olduğuna karar vermesi ile ilgili, kesin birşey söylemem mümkün değildi. 26 Mart'a kadar tekrar bir değişiklik istenebilir.
Takımın uzun vadedeki başarısı önemli bence.
Onun için bence 1-2 haftalık kilo duraksamalarıyla karar vermeyin.
Diyetisyen takibindeyim. Diyete başladığım Mayıs 2017'den bu yana kimi zaman 15 gün içinde -3,5 kg'ı gördüm, diğer 15 günde sadece -0,2 kg verebildim. Her bünye farklı değerlendirilmeli diyet sürecinde, diyetisyenler buna önem veriyor. 20 yaşındaki biri ile 40 yaşındaki birinin kilo verme hızı da aynı olmaz. Ben 22 yaşındayken 18 kiloyu diyet ve yürüyüşle 4 ayda vermiştim.
Rica ederim canım. Çok mutlu oldum. Sevgiler.canim sıkılmadan sonuna kadar okudum tesekkur ederim faydali bi bilgi paylastigin icin
Teşekkürler paylaşımın için canım.Günaydın kızlar
Dün squatgirl youtube kanalında yaza hazırlık amaçlıBootcamp başladı 8 hafta sürecek her hafta 15-20 dk'lık bir video baylaşacak hafta da 3-4 kez paylaşılan videoyu günlük sporunuza eklediğinizde vucudumuzun şekillenmesinde katkı sağlayacak ben katılıyorum
Katılmak isteyenlere duyurulur
Ben de seninle aynı durumdayım canım. Regli döneminde +2 kg'ı görüyor insan ödemden dolayı. Regl bitince tartılmak çok güzel oluyor, insan hafiflemiş oluyor. Hayırlısıyla Cuma gününe bitecek benim de.Reglyim 2. Günüm artidayim malesef odemim var zaten karnim cok şiş o yuzden bugün detoks suyu ictim surekli cumaya bitmis olur buhaftaki detokslarimla 55.5 olmayi hedefliyorum daha az cikarsam sansima artik
Evet bende yeni uygulamayı indirdim birçok videosunu severek yapıyorumBootcamp'e katılayım ben de.
Doris'i çok seviyorum, takip ediyorum. squatgirl uygulaması gerçekten insanı çok güzel motive ediyor.
Ben de yakın bir arkadaşımdan öğrendim ve squatgirl'ü telefonuma yükledim.Evet bende yeni uygulamayı indirdim birçok videosunu severek yapıyorum
su hergun tartilma işini bende birakamdim suan reglim yinede tartiliyorum arti goruyorum bütün motivasyonum sifir resmen karar verdim cumaya kadar tartilmicam supriz olsunGünaydınnn, az kalorili günler kıxlar , meraktan bugün de tartıldım dün akşam sadece salata yememe rağmen kilom fazla çıktı ya
insallah bitince dedigin gibi bol eksi görürüm suan detokstayim avim resmen eger cuma iyi bi rakam görmezsem bu hafta bırakıyorum izne ayrilicam canim takildim kac hadtadir 56 yaBen de seninle aynı durumdayım canım. Regli döneminde +2 kg'ı görüyor insan ödemden dolayı. Regl bitince tartılmak çok güzel oluyor, insan hafiflemiş oluyor. Hayırlısıyla Cuma gününe bitecek benim de.
Ödem için ben de çay içeyim. İyi hatırlattın, sağolasın.
Sevgilerimle.
cok guzel canim menun20.03.2018, Salı günü için menüm
Sabah kahvaltıda 3 yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim taze beyaz peynir yedim.
Ara öğünde 10 adet çiğ badem yiyip, 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Öğle yemeğinde salata yiyeceğim.
Ara Öğünde 1 muz yiyeceğim.
Akşam yemeğinde ise 3 kalem yağsız pirzola ve yanında brüksel lahanası yiyeceğim.
Akşam yemeğinden sonraki ara öğünde 1 kase yoğurt, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal karışımı yiyeceğim. (Diyetisyenimin önerisi bu yoğurt kürünü gün aşırı akşam ara öğününde tüketmem.)
Suyumu 3 lt hedefliyorum.
Öğlearasında yürüyüş yapmak istiyorum inşallah.
Herkese sevgiler.
Güzel bir gün diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?