- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.461
Bugün 2.gün olduğu için öğle yemeğinde vardı medusacım. Dün proteindi sadeceNasıl gidiyor kızlar @0zlemfancynancy
Dukan ekspress
Fancy sen pek uyamadinmi listede bezelye vardı sanki
1.gün protein
2.gün sebze protein
3.gün sebze protein meyve
4. Gün sebze protein meyve 2 dilim ekmek
5. Gün hepsine ek yağlı beyaz peynir
6. Gün 5. Gundekiler+ nişasta öğünü
7. Gün 6.güne ek bir ödül öğünü
Aksamlarida çıkmaya karar ver
Sağol kaptanım inanın belki burda olmasaydim sabah zil çaldığında uykuya devam edebilirdim
Kizlar 40 dk ogle yuruyusum tamamdır drtoksumda iyi gidiyor ama ben hala 56 dayim umudum cumaya kaldi regl bitimi insallah
O ne kız?Kizlar yarin kangoo kursuna yaziliyorum
Bezelye nişastaya giriyor ya o yüzden dedim neyse bi dahakine başka bir sebze kullanirsinBugün 2.gün olduğu için öğle yemeğinde vardı medusacım. Dün proteindi sadece
Bende ilk defa yaptım biraz tatlımsı tabii o yüzden bol karabiber le iciyorumBalkabağı çorbasını hiç içmedim. Çok merak ediyorum tadını. Bir gün deneyeyim inşallah.
Tarifini alabilir miyim acaba? Çok sevinirim.
Her şey güzelde su fındık ezmesi bozmuş isi umarım etkilemez onun yerine canın tatlı çekiyorsa muza kakao falan dokseydin yada tarçın isteğini alirdiKahvaltı : 1haş yumurta,1dilim peynir, yarım tbe,sütlü kahve
Öğle:avuç içi kadar uskumru, 2kaşık salata, mercimek çorbası
Ara:yarım muz,yarım kivi, 2tk fındık ezmesi
Akşamırasa yemeği,2bardak ayran, salata
Araortakal,zencefil çayı
2lt su,16sk bölgesel
Bebegim zip zip ayakkabılarla spor yapılıyor ya oO ne kız?
Gereğini yapabilirsiniz kaptanımtoplight Eğer takımın başarısızlığının tek sebebi bensem cezamı çekmeye hazırım.
İzne ayrılmam gerekiyorsa ayrılırım @morordek
Benim de gönlüm kırıldı bazı davranışlara zaten.
Gelen vuruyor, giden vuruyor.
Sorumsuz takım arkadaşı olarak empoze edilmek insanı üzüyor.
İşlerim çok yoğun. Ve işlerime öncelik vermek zorundayım. Çünkü çalışıp evimi idare etmek zorundayım.
Burada elimden gelenin en iyisini yapıyorum.
Eğer herşeye rağmen istediğim gibi kilo veremiyorsam yapabilecek bir şey yok.
O kadar anlattım; ama herkes anlamak istediğini anlamış.
Keşke buradaki mesajlardan evvel özel mesaj yazıp bana uyarıda bulunsaydınız. Takım içinde azarlanıyor gibi hissetmezdim.
İnsülin direncim vardı. Ona rağmen 23 kg verdim. Hala haşimato hipotiroidim var. Spor yapamadığım dönemde metabolizmam yavaş olduğundan kilo verme hızım çoook yavaş oluyor.
Dediğim gibi ben çekileyim, yeni, formda takım arkadaşları gelsin. Her hafta 2 kg versinler.
Güldencim sen dediğin gibi alıngan bir dönemindesin herhalde epey alınmışsın. Şeyma kimseyi kırıp gücendirecek birisi asla değil ve tüm fatura da sana kesilmedi. O da takım için yazıyor belki ben denk gelecektim ama sana denk gelmiş. Ben çıkayım diğer arkadaşlar 2 kilo versin o zaman dersen bende alınırım küserim. Herkes birbirine küssün darılsın o zaman.Sağolasın.
Hızlandırıcı liste verdi zaten canım. O kadar sıkı bir liste ki, bunu uygulamakta zorlanırsan eski listene devam et dedi.
Bu konunun uzmanına gidiyorum, işimi bu kadar ciddiye alıyorum.
Kaptanımızla yazışmıştık biz, herşey yolundaydı en son. Bu mesajı sonradan gördüm. Üzüldüm biraz yine.
En çok anlayışa ihtiyacım olduğu dönemlerden birindeyim.
Benim de Annem belinden rahatsız uzunca bir süredir. Sonra nöropati (sinir uçları iltihabı) oldu. Babam da zatürre başlangıcı idi, yeni atlattı. Zaten canım sıkkın. Bir yandan işlerimi yetiştirmek için haftanın 7 günü çalışıyorum.
Normalde böyle tepki vermeyebilirdim; ama benim de sinirlerim zayıfladı artık.
Diyetisyenim öyle anlayışlı ki, 55 doğumlu çok tecrübeli bir diyetisyen. Tartıda sonuç iyi olmadığında kızmıyor hemen, eğer bir yerde yanlış yaptıysam onu düzeltmeye çalışıyor. Yapıcı olmaya çalışıyor. Kızması gereken biri varsa, onun kızması gereken öyle zamanlar oldu ki. Ama yapmadı ve yanlışımı gösterme ve bilinçlendirme yolunu seçti. Yolumun uzun olduğunu ve strese girmenin kilo vermeyi en olumsuz etkileyen şey olduğunu biliyordu.
Burada bence amacımız birbirimizi kilo verme sürecinde motive etmek olmalı, naçizane bu benim düşüncem. Farklı fikirlere de açık olunması takımı daha ileriye götürebilir.
Hadi yaaaa bak bilmiyordum onu sebze diye yedimBezelye nişastaya giriyor ya o yüzden dedim neyse bi dahakine başka bir sebze kullanirsin
Aboovvvv aklıma da kanguru gelmişti sen öyle yazınca, yanılmamışım demekBebegim zip zip ayakkabılarla spor yapılıyor ya o1saatte 1000-1500 kalori verdiriyormus
Bak yazmayı unutmuşum kızkardeşim formasyon aldığı için pazartesi ve salı günleri onun çocuklarına da bakıyorum. 4 çocuk oluyor evdeGüldencim sen dediğin gibi alıngan bir dönemindesin herhalde epey alınmışsın. Şeyma kimseyi kırıp gücendirecek birisi asla değil ve tüm fatura da sana kesilmedi. O da takım için yazıyor belki ben denk gelecektim ama sana denk gelmiş. Ben çıkayım diğer arkadaşlar 2 kilo versin o zaman dersen bende alınırım küserim. Herkes birbirine küssün darılsın o zaman.toplight kaptanım da hafta sonu kilo alanları gördük diye yazmış mesela. En çok kiloyu alan benim şimdi bende mi alınayım? Cuma’dan beri oğlumu sütten kesmeye çalışıyorum gecem gündüzüme karıştı, gecenin körü yatıp sabahın köründe kalkıyoruz ve sonra öğle oğlumla yatıp uykumu almaya çalışıyorum. Ha bir de kızım var, kahvaltısı okula hazırlığı, ev temizliği yemek yapmak, mesela ateşi var oğlanın dünden beri. Zaten huysuzluk tavan. Beslenme desen tamamen dengesizdi. Hayat herkese zor, o yüzden fazla takılma.
Sabit geliniyor diye dedi. Ben bu hafta girdim listeye, ama 100 gr veririm ama 3 kilo. Kimse de niye bu kadar verdin demez. Maksat hep birlikte birşeyler yapmak. Bağcıyı dövmek değil. Benim işittiğim azarların lafların haddi hesabı yoktur ama sayelerinde 71 kilo olmuştum.
Diyetisyeninle ilişkşn nasıldır bilemeyiz ama kızılmaya ihtiyacımız olduğu maalesef bir gerçek. Herkes küserse takımda kim kalacak? Ha ama kendime güvenemiyorum, sizle devam etmek istemiyorum diyorsanız herkes kararlarında özgürdür. Bu kadar ciddiye almayın kızlar yaaaa
Simdi bezelye arada kalmis da dukan amcada nişasta sayıyor neyse bi dahakine aklında bulunurHadi yaaaa bak bilmiyordum onu sebze diye yedim
Bizim kaderimiz bu kokusuyla yetinecez çocuklar kek yedi simdi oğlum sucuk ekmek yiyor ama tuttum kendimi yaz geliyor yaz krndimizle barışık mutlu olalimda sonrada yeriz bunlarıBak yazmayı unutmuşum kızkardeşim formasyon aldığı için pazartesi ve salı günleri onun çocuklarına da bakıyorum. 4 çocuk oluyor evdeçikolata abur cubur gırla. Pastası kurabiyesi keki, istekler bitmiyor. Eşim de ayrı bir çocuk, çok seviyor atıştırmayı. Bazen öyle anlar denk geliyor ki aman napiyim bende kilolu devam ederim hayatıma diyip herşeyi boşlayasım geliyor. Ama aynada gördüğümle yaşamak bana mutsuzluk verdiği için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Aaahhhh ahhhh.
Çok heycanliyim çabucak vercem kilolarımıAboovvvv aklıma da kanguru gelmişti sen öyle yazınca, yanılmamışım demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?