- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.481
ben cok merak ediyorum o suprizi takibimdesin canimBu hafta cumaya kadar tartilmayacagim supriz olsun bakalim
ilgincmis oyle bi kurs oldugunu hic bilmiyordumKizlar yarin kangoo kursuna yaziliyorum
insallah canim yaaa bugun 3. Gün cumaya bitmiş olurRegl bitince birden düşeceğine eminim...
cok eglencelidir benceBebegim zip zip ayakkabılarla spor yapılıyor ya o1saatte 1000-1500 kalori verdiriyormus
canim yaa menulerin harika ama acikmiyormusun. Gerci ben evde olsam kesin boyle beslenirdim ama sabah 6 da güne baslayinca mümkün olmuyor malesef ölürüm acimdanHerkese iyi akşamlar. Maşallah baktım baya sayfa olmuş. grup hareketlenmiş, çok güzelbende günlük menümü yazıp hareketliliğe katkıda bulunayım
11.30 kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
3 çatal peynir
1 çay bardağı süt
1 avuç fıstık
Şekersiz Türk kahvesi
17.30
2 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
Şimdilik 2 litre su
ilgincmis oyle bi kurs oldugunu hic bi
Yarın gidicem bakalım gidenler çok eğlenceli olduğunu söylüyorcok eglencelidir
Yapar yapar anlatirsin burda canimYarın gidicem bakalım gidenler çok eğlenceli olduğunu söylüyor
Anlatmazsam çatlarım zatenYapar yapar anlatirsin burda canimbizde egleniriz
tabi özendir bizedeAnlatmazsam çatlarım zaten
Bende erken kalktığım günler biraz zorlanıyorum ama insan alışınca sorun olmuyor. Eskiden 8 saat aç durduğumu biliyorum. Taktik olarak yemeği önceden hazırlıyorum. Eve gelir gelmez ilk işim yemek yemek oluyorben cok merak ediyorum o suprizi takibimdesin canim
ilgincmis oyle bi kurs oldugunu hic bilmiyordum
insallah canim yaaa bugun 3. Gün cumaya bitmiş olur
cok eglencelidir bence
canim yaa menulerin harika ama acikmiyormusun. Gerci ben evde olsam kesin boyle beslenirdim ama sabah 6 da güne baslayinca mümkün olmuyor malesef ölürüm acimdan
Canimyanlis yazmışım karar verdim demek istemistim karar ver yazmisimCanım aksamları zor oluyor.Gün içinde de eliptik ve başka sporlar yaptığım için çok gerek duymuyorum. Ama çok zevkli önceden çıkıyordum aksamlari müzik dinleyip yürümek süper bişey.
Hayirli olsun yeni kaptanimiza yaptiginiz iş gercekten zor sizlere ne kadar teşekkür etsek azdırSevgili takim arkadaslarim biliyorsunuz takimimizda 2 adet kaptan vardi birisimorordek digeri de inatettimolacak ama ozgecim fazla takima ugrayamiyor benimde islerim yogun olunca butun yuk ordegime kaliyordu saolsun fancynancy arkadasimiz bu yogunluguna ragmen bize yardimci olmayi kabul etti karar defterine henuz yazilmadi en kisa zamanda yazilacak hayirli olsun tatlim
Bizde çok eskiden grupla karar verir bir gun once ama herkez katilirdi lapa diyeti yapardik çokta işe yarardiSende perşembe gününü balpamuk un detoks tan yap sanki onun sonuçları daha etkili gibi
İnşallah grubumuz yine eskisi gibi olur ben memnunum simdiki halinden bile ama tabiki eskiden daha iyi kilolar verildigi için haklisinizBen gecen senenin mezunlardan din canım o donemde takim basari olarak daha yukarıda ydi simdi çok eski arkadaşlar var devam ediyoruz yeniler için değil biraz daha diyete dönsünler diye yazmıştım arkadaslarda açıklamış zaten
Yaa öyle düşünmeyin ne olur ben daha yeni girdim gruba alışma sürecindeyiz siz okadar güzel bir seyi basarmissinizki ilactan kurtulmussunuz kilo vererekGereğini yapabilirsiniz kaptanımtoplight Eğer takımın başarısızlığının tek sebebi bensem cezamı çekmeye hazırım.
İzne ayrılmam gerekiyorsa ayrılırımmorordek
Benim de gönlüm kırıldı bazı davranışlara zaten.
Gelen vuruyor, giden vuruyor.
Sorumsuz takım arkadaşı olarak empoze edilmek insanı üzüyor.
İşlerim çok yoğun. Ve işlerime öncelik vermek zorundayım. Çünkü çalışıp evimi idare etmek zorundayım.
Burada elimden gelenin en iyisini yapıyorum.
Eğer herşeye rağmen istediğim gibi kilo veremiyorsam yapabilecek bir şey yok.
O kadar anlattım; ama herkes anlamak istediğini anlamış.
Keşke buradaki mesajlardan evvel özel mesaj yazıp bana uyarıda bulunsaydınız. Takım içinde azarlanıyor gibi hissetmezdim.
İnsülin direncim vardı. Ona rağmen 23 kg verdim. Hala haşimato hipotiroidim var. Spor yapamadığım dönemde metabolizmam yavaş olduğundan kilo verme hızım çoook yavaş oluyor.
Dediğim gibi ben çekileyim, yeni, formda takım arkadaşları gelsin. Her hafta 2 kg versinler.
Bendeeee tartilmıyorumBu hafta cumaya kadar tartilmayacagim supriz olsun bakalim
HarikasinizUygulamaya devam et nasıl olsa gidecek o kilolar arada herkes takılıyor zaten
Ama sen yolundan şaşmadan gidiyorsanız kimse bisey demez zaten
Onuda seni üzmek için değil biraz daha motive olman için yazmışlardır burada katilim ne kadar çok olursa okadar motivasyon oluyo bak bana mezun olalı bi yılı geçti hala buralardayim
Geldim geldim aksam yürüyüşüde yapıldı çay koy falan ancakk geldim ayaklarimi uzattim dedim neler var neler yokYine kimsecikler yok servet gibi kendi kendime yarışmadan gideyim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?