Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende menü yazayım
Sabah
Yarim yumurta
Roka nane dereotundan oluşan Domatesli salata salatalik
5 zeytin
1 dilim ekmek
Öğle
Balkabağı çorbası
Aksam
Hindi sote
Semizotu ve salatalikla cacık
Aralar
3 erik 10 kuru uzum
Yeşil cay
Aksam sütlü türk kahvesi içerim dizimi izlerken
2.5 lt su
1 saat yuruyus

Bu hafta cumaya kadar tartilmayacagim supriz olsun bakalim
ben cok merak ediyorum o suprizi takibimdesin canim

Kizlar yarin kangoo kursuna yaziliyorum
ilgincmis oyle bi kurs oldugunu hic bilmiyordum

Regl bitince birden düşeceğine eminim...
insallah canim yaaa bugun 3. Gün cumaya bitmiş olur

Bebegim zip zip ayakkabılarla spor yapılıyor ya o 1saatte 1000-1500 kalori verdiriyormus
cok eglencelidir bence

canim yaa menulerin harika ama acikmiyormusun. Gerci ben evde olsam kesin boyle beslenirdim ama sabah 6 da güne baslayinca mümkün olmuyor malesef ölürüm acimdan

Guldencim evet hassas bi dönemdesin cok calistin diyete veremedin kendini zaten bunu hep belirttin yani kaptanlarimizin ozellikle sana birseyler soyledigini zannetmiyorum. Senden once ben varim 5 ay oldu geleli 6 kilo anca verebildim
Oyuzden takilma birak kizsinlar bize yoksa saliyoruz kendimizi debam canim pes etmek yokyenilen pehlivan gurese doymaz misali kazanan biz olucaz

Bende erken kalktığım günler biraz zorlanıyorum ama insan alışınca sorun olmuyor. Eskiden 8 saat aç durduğumu biliyorum. Taktik olarak yemeği önceden hazırlıyorum. Eve gelir gelmez ilk işim yemek yemek oluyor

Sevgili takim arkadaslarim biliyorsunuz takimimizda 2 adet kaptan vardi birisi morordek digeri de inatettimolacak ama ozgecim fazla takima ugrayamiyor benimde islerim yogun olunca butun yuk ordegime kaliyordu saolsun fancynancy arkadasimiz bu yogunluguna ragmen bize yardimci olmayi kabul etti karar defterine henuz yazilmadi en kisa zamanda yazilacak hayirli olsun tatlim

Canım aksamları zor oluyor.Gün içinde de eliptik ve başka sporlar yaptığım için çok gerek duymuyorum. Ama çok zevkli önceden çıkıyordum aksamlari müzik dinleyip yürümek süper bişey.
Canimyanlis yazmışım karar verdim demek istemistim karar ver yazmisim

Hayirli olsun yeni kaptanimiza yaptiginiz iş gercekten zor sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır

İnşallah grubumuz yine eskisi gibi olur ben memnunum simdiki halinden bile ama tabiki eskiden daha iyi kilolar verildigi için haklisiniz

Yaa öyle düşünmeyin ne olur ben daha yeni girdim gruba alışma sürecindeyiz siz okadar güzel bir seyi basarmissinizki ilactan kurtulmussunuz kilo vererek

Harikasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…