Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menü mu yazayim

Ilk sabah 6 bubukta yürüyüşe çıktım
Sabah
1 dilim ekmek,3zeytin,1 haslanmis yumirta ve 1 yemek kaşigi lor

Ara
1 kahve

Öğlen
1 subardagi haslanmais yesil mercimekle salata yanina 1 kase yogurt

Ara
1 portakal

Aksam
5 yemek kasigi taze barbunya,1 kase salata ,3 kasik yogurt ve 1 dilim ekmek

Aksam yine saat 6da yürüyüş

Bizim kaderimiz bu kokusuyla yetinecez çocuklar kek yedi simdi oğlum sucuk ekmek yiyor ama tuttum kendimi yaz geliyor yaz krndimizle barışık mutlu olalimda sonrada yeriz bunları
Aferim valla bizimkilerde dün tulumbayi götürduler normalde 5 tane kesin yerdim ağzıma sürmedim bu akşamda tutku almışlar çayda hazır dizide başladi ama yemiycem sonrada yeriz ...

Ay bende bundan yapim sabah yarın meyve hakkım vardı derken ding ding diinngggg muz, karpuz ve kavun hariçti ekspreste poofffff.

Aferim valla bizimkilerde dün tulumbayi götürduler normalde 5 tane kesin yerdim ağzıma sürmedim bu akşamda tutku almışlar çayda hazır dizide başladi ama yemiycem sonrada yeriz ...
Walla yedikce kendimizi tekrarliyoruz aslında o irade var bizde inşallah hep beraber basaracagiz

tabi özendir bizede sonra yana yakila o kurstan ariyomusuz bizde
ustune bide kilolarda hoooopp gidiyomuş
Ay valla sorma burda başlayan arkadaşım eridi daha kilo vermemek için tatlı yiyor hayal benim icin

Azmin için tebrikler takımı da düşünerek yemediğin için teşekkürler

Ay bende bundan yapim sabah yarın meyve hakkım vardı derken ding ding diinngggg muz, karpuz ve kavun hariçti ekspreste poofffff.
Bebegim yardımcılığın hayırlı olsun
Bi de bu smootieler var bakabilirsin
https://www.google.com.tr/amp/s/yemek.com/amp/zayiflatan-smoothie-tarifleri/

Menüm;

Uyanınca 500 ml elma sirkeli şu
1 t.kahvesi içine çay kaşığı ucuyla Hindistan cevizi yağı

07:30
2 h.yumurta + bol marul

12:00
1 kase yoğurt + 1 yk yulaf kepegi

15:00
1 kupa süt ile t.kahvesi

18:00
1 tabak kadar güveç (et,patlıcan,biber,domates)
1 kase kadar yoğurt
Bol salata

3 L şu
1.2 L dukan bira

Spor;
1 saat tempolu yürüyüş
500 ip atlama
20 şınav
30 sn plank
Barfikse asılma ve esneme hareketi

8 saat mi? Canım ben hayatta dayanamam ama sende o kadar aç bırakma kendini. Eskiden demişsin zaten ama yine de yazayım dedim.

Bugün tam uymusun güzel sonuclar olsun insallah

Sağol kaptaniçem. İnşallah faydam olur birazcıkta olsa size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…