- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.501
Aferim valla bizimkilerde dün tulumbayi götürduler normalde 5 tane kesin yerdim ağzıma sürmedim bu akşamda tutku almışlar çayda hazır dizide başladi ama yemiycem sonrada yeriz ...Bizim kaderimiz bu kokusuyla yetinecez çocuklar kek yedi simdi oğlum sucuk ekmek yiyor ama tuttum kendimi yaz geliyor yaz krndimizle barışık mutlu olalimda sonrada yeriz bunları
Aynen öyleeeeBizim kaderimiz bu kokusuyla yetinecez çocuklar kek yedi simdi oğlum sucuk ekmek yiyor ama tuttum kendimi yaz geliyor yaz krndimizle barışık mutlu olalimda sonrada yeriz bunları
Ay bende bundan yapim sabah yarın meyve hakkım vardı derken ding ding diinngggg muz, karpuz ve kavun hariçti ekspreste poofffff.Menü
Sabah
Muzlu smootie
Öğlen
1.5 kepçe sehriye çorbası
1 bardak ayran
Bol salata yagsiz tuzsuz
Tirit çıktı menüde etlerini topladım bi de 4kucuk kare ekmeğinden yedim (İskender ekmegi düşünün öyle ekmekten)
Ara
1 bardak ayran
Aksam
1 büyük tabak taze fasulye
Bol salata
1 kepçe cacık
3 litre su 4 olacak
Tesekkur ederim cnmHarikasiniz
Walla yedikce kendimizi tekrarliyoruz aslında o irade var bizde inşallah hep beraber basaracagiz
Aferim valla bizimkilerde dün tulumbayi götürduler normalde 5 tane kesin yerdim ağzıma sürmedim bu akşamda tutku almışlar çayda hazır dizide başladi ama yemiycem sonrada yeriz ...
bende YouTube da görmüştüm epey eğlenceli duruyor ama tabi o ayakkabıların üzerinde durabilmekte varYarın gidicem bakalım gidenler çok eğlenceli olduğunu söylüyor
Muz yerine elma armut falan kullan onlarda güzel oluyorAy bende bundan yapim sabah yarın meyve hakkım vardı derken ding ding diinngggg muz, karpuz ve kavun hariçti ekspreste poofffff.
Ay valla sorma burda başlayan arkadaşım eridi daha kilo vermemek için tatlı yiyor hayal benim icintabi özendir bizedesonra yana yakila o kurstan ariyomusuz bizde
ustune bide kilolarda hoooopp gidiyomuş
Azmin için tebrikler takımı da düşünerek yemediğin için teşekkürler
Aferim valla bizimkilerde dün tulumbayi götürduler normalde 5 tane kesin yerdim ağzıma sürmedim bu akşamda tutku almışlar çayda hazır dizide başladi ama yemiycem sonrada yeriz ...
Bebegim yardımcılığın hayırlı olsunAy bende bundan yapim sabah yarın meyve hakkım vardı derken ding ding diinngggg muz, karpuz ve kavun hariçti ekspreste poofffff.
Sağol kaptanım, valla fenalardaydık. Uyku düzenimiz şaştı ama en fazla 2 hafa sürer herhalde. Bugün 5. günümüz onu da 21 gün diyetine soktumfancynancy canim merti memeden kesmeye calistigini bilmiyordum tatlim kolay gelsin
Bizde grupla yapıyoruz arada ama bu sıra biraz ayrı kaldık yine yaparızBizde çok eskiden grupla karar verir bir gun once ama herkez katilirdi lapa diyeti yapardik çokta işe yarardi
8 saat mi?Bende erken kalktığım günler biraz zorlanıyorum ama insan alışınca sorun olmuyor. Eskiden 8 saat aç durduğumu biliyorum. Taktik olarak yemeği önceden hazırlıyorum. Eve gelir gelmez ilk işim yemek yemek oluyor
Bugün tam uymusun güzel sonuclar olsun insallahMenüm;
Uyanınca 500 ml elma sirkeli şu
1 t.kahvesi içine çay kaşığı ucuyla Hindistan cevizi yağı
07:30
2 h.yumurta + bol marul
12:00
1 kase yoğurt + 1 yk yulaf kepegi
15:00
1 kupa süt ile t.kahvesi
18:00
1 tabak kadar güveç (et,patlıcan,biber,domates)
1 kase kadar yoğurt
Bol salata
3 L şu
1.2 L dukan bira
Spor;
1 saat tempolu yürüyüş
500 ip atlama
20 şınav
30 sn plank
Barfikse asılma ve esneme hareketi
Sağol kaptaniçem. İnşallah faydam olur birazcıkta olsa size.Sevgili takim arkadaslarim biliyorsunuz takimimizda 2 adet kaptan vardi birisi @morordek digeri de @inatettimolacak ama ozgecim fazla takima ugrayamiyor benimde islerim yogun olunca butun yuk ordegime kaliyordu saolsunfancynancy arkadasimiz bu yogunluguna ragmen bize yardimci olmayi kabul etti karar defterine henuz yazilmadi en kisa zamanda yazilacak hayirli olsun tatlim
Teşekkür ederim canımmHayirli olsun yeni kaptanimiza yaptiginiz iş gercekten zor sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır
Hayırlı olsun hem sana hem takımaSağol kaptaniçem. İnşallah faydam olur birazcıkta olsa size.
inşallah canımBugün tam uymusun güzel sonuclar olsun insallah
Muzlu süt gibi olmaz ki amaMuz yerine elma armut falan kullan onlarda güzel oluyor
Sağol çikilatam hemen bakıyorum.Ay valla sorma burda başlayan arkadaşım eridi daha kilo vermemek için tatlı yiyor hayal benim icin
Azmin için tebrikler takımı da düşünerek yemediğin için teşekkürler
Bebegim yardımcılığın hayırlı olsun
Bi de bu smootieler var bakabilirsin
https://www.google.com.tr/amp/s/yemek.com/amp/zayiflatan-smoothie-tarifleri/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?