- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.521
Hayırlı olsun bebeğim. Nasıl gitti 2. Gün?Sağol kaptaniçem. İnşallah faydam olur birazcıkta olsa size.
Sağol canım, inşallah.Hayırlı olsun hem sana hem takıma
Sağol ortim. Güzeldi bugün, kaçak göçek yok şükürHayırlı olsun bebeğim. Nasıl gitti 2. Gün?
Olur neden olmasın bende ıspanaklı bir tarif buldum ıspanak ve yulaf kepeği soğan ve yumurtayla krep yapılıyor güzel gorunuyor denerim yarinmedusa38 Canım kahvaltıda yumurta yerine lorlu salata olur mu?
Çok teşekkür ederim, çok sağolun. Endokrinoloji uzmanım kilo verince insülin direncimin kontrol altına alınabileceğini söylemişti. Ben de çok mutluyum insülin direncim kontrol altına alınabildiği için. Doktorum eğer glisemik endeksi yüksek gıdalarla beslenmezsem, kilo almazsam bu durumu koruyabileceğimi söyledi.Yaa öyle düşünmeyin ne olur ben daha yeni girdim gruba alışma sürecindeyiz siz okadar güzel bir seyi basarmissinizki ilactan kurtulmussunuz kilo vererek
Güldencim sen dediğin gibi alıngan bir dönemindesin herhalde epey alınmışsın. Şeyma kimseyi kırıp gücendirecek birisi asla değil ve tüm fatura da sana kesilmedi. O da takım için yazıyor belki ben denk gelecektim ama sana denk gelmiş. Ben çıkayım diğer arkadaşlar 2 kilo versin o zaman dersen bende alınırım küserim. Herkes birbirine küssün darılsın o zaman.toplight kaptanım da hafta sonu kilo alanları gördük diye yazmış mesela. En çok kiloyu alan benim şimdi bende mi alınayım? Cuma’dan beri oğlumu sütten kesmeye çalışıyorum gecem gündüzüme karıştı, gecenin körü yatıp sabahın köründe kalkıyoruz ve sonra öğle oğlumla yatıp uykumu almaya çalışıyorum. Ha bir de kızım var, kahvaltısı okula hazırlığı, ev temizliği yemek yapmak, mesela ateşi var oğlanın dünden beri. Zaten huysuzluk tavan. Beslenme desen tamamen dengesizdi. Hayat herkese zor, o yüzden fazla takılma.
Sabit geliniyor diye dedi. Ben bu hafta girdim listeye, ama 100 gr veririm ama 3 kilo. Kimse de niye bu kadar verdin demez. Maksat hep birlikte birşeyler yapmak. Bağcıyı dövmek değil. Benim işittiğim azarların lafların haddi hesabı yoktur ama sayelerinde 71 kilo olmuştum.
Diyetisyeninle ilişkşn nasıldır bilemeyiz ama kızılmaya ihtiyacımız olduğu maalesef bir gerçek. Herkes küserse takımda kim kalacak? Ha ama kendime güvenemiyorum, sizle devam etmek istemiyorum diyorsanız herkes kararlarında özgürdür. Bu kadar ciddiye almayın kızlar yaaaa
Aslında alışınca hiç te zor olmuyor. Bilerek yaptığım birşey değildi, eve geldiğimde yiyordum. Eve de ne zaman gelirsem8 saat mi?Canım ben hayatta dayanamam ama sende o kadar aç bırakma kendini. Eskiden demişsin zaten ama yine de yazayım dedim.
Ben bunlara cevap bile vermeyeceğim. Komik olmuş.fancynancy bence sizin müdahil olmanız doğru değil ve kimsenin avukatlığını yapmanıza gerek yok. Sözleriniz de amacını fazlasıyla aşmış.
Nasıl bir takım duygunuz var sizin, anlayamıyorum. Takım arkadaşınıza kaba davranarak mı takımınızı ilk üçe sokacaksınız.
Benim lafım size değildi, esas alıngan olan sizsiniz. Sözlerinizi tekrardan bir okuyun isterseniz.
"Yarası olan gocunur." derler ya, sizin tepkiniz de bunu anımsattı.
Kendime güvenmediğimi, ondan takımdan ayrılmak istediğimi nereden çıkardınız?
Bilakis hedefime ulaşana kadar buradayım Allah'ın izniyle.
Kaptanımtoplight sizden rica ediyorum bu duruma bir el atın, cep telefonumu vereyim arkadaşlara, orada yüzüme söylesinler hislerini, ya da hiç müdahil olmasınlar.
Kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar.
Çok isabetli bir karar olur.Ben bunlara cevap bile vermeyeceğim. Komik olmuş.
Bende çocuk değilim nerdeyse 40 yaşındayım. Haddimi aşacak ne yaptım ne dedim merak ediyorum. Sizde laflarınızın gittiği yere bakın. Asıl kırıcı olan sizsiniz Gülden hanım. Sizle daha başka bir tartışma ya da laf dalaşına girmeyeceğim. Herkesin fikrine saygım var ama benim kişiliğime bilip tanımadan laf edene de saygı duymam hiç kusura bakmayın.fancynancy ne kadar uzun zamandır buradayım, beni de az çok tanımış olmalısınız. Kimin kalbini kırdım veya kiminle münakaşa ettim? Hiçkimse.
Az çok tanımış olmalıydınız bu zamana kadar.
Kimse kimseyi savunmasın.
Herkes yetişkin birer birey.
Beğenmiyorsan güvenmiyorsan kendine takımdan gidersin demişsiniz. Bir de en son cümlenizde kızlara beni çok ciddiye almamalarını söylemişsiniz.Bende çocuk değilim nerdeyse 40 yaşındayım. Haddimi aşacak ne yaptım ne dedim merak ediyorum. Sizde laflarınızın gittiği yere bakın. Asıl kırıcı olan sizsiniz Gülden hanım. Sizle daha başka bir tartışma ya da laf dalaşına girmeyeceğim. Herkesin fikrine saygım var ama benim kişiliğime bilip tanımadan laf edene de saygı duymam hiç kusura bakmayın.
Sağol Şeymacım. Teşekkür ederim. Hayırlısı olsun
Ya ciddiye almayın dediğim size mi??? Bizi ciddiye almayın dedim ben. Söylenenlere o kadar kırılıp gücenmeyin bize anlamında.Beğenmiyorsan güvenmiyorsan kendine takımdan gidersin demişsiniz. Bir de en son cümlenizde kızlara beni çok ciddiye almamalarını söylemişsiniz.
Bu ne demek anlamadım.
Saygıdan kastım bu
Kaptanımızla da paylaştım.
Sağol Şeymacım. Teşekkür ederim. Hayırlısı olsun
Sorununuzu kaptanımla halledin demiştim hatırlarsanız sabahki mesajımda. Lütfen sürekli beni etiketleyip durmayınız.fancynancy kaptanımızdan telefonumu alıp, yüzüme bu hislerinizi söyleseniz veya özelden yazsaydınız daha doğru olurdu. Böylelikle diğer arkadaşları da bu gereksiz yazışma ile meşgul etmemiş olurduk.
Benden de size saygı duymamı beklemeyin.
Bundan sonra iletişim kurmayalım daha iyi.
İyi akşamlarfancynancy
Kaptan yardımcımız Şeyma Hanımmorordek ,
Bugün kaptanımız whatsapptan bana yazdı. Hastalık durumlarından dolayı kafam karışıktı senin iş yoğunluk durumunu Şeyma'ya iletmeyi unutmuşum yazmıştı. Konuşmuştuk, hiçbir sorun yoktu.
Neden bu noktalara geldik.
Takım kaptanına vekalet ediyormuşsunuz. Keşke uzlaştırıcı olsaydınız. Anlayamadım. Bu grupta kime zararım oldu ki böyle cephe alıyor insanlar takım içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?