Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İzne ayrıma konusunu ilk açan morordek
O durum da tamamen bir eksik bilgiden kaynaklı. Kaptanım Şeyma Hanım'a bilgileri aktarırken benim iş ile ilgili özel durumumdan bahsetmeyi unutmuş.
Yani kimse kötü niyetli değil.
Ben dahil.
Şeyma Hanım ile de ben bilahare özelden veya cepten görüşeceğim bu konuyu.
Biz bundan sonra iletişim kurmayız, böylelikle siz de rahat olursunuz.

Benim bir rahatsızlığım yoktu ama sizin var demek ki. Ay bu konu çok uzadı. Benim içimde hiç art niyet kötü niyet yoktu. Belli sizde de yok ama bundan sonra birbirimize yazmayalım. Şurda iki yazışıyorduk zaten. Kalp kırmaya değmez.
Şu dakikadan sonra ne yazarsanız yazın ben nötrüm. Size de iyi akşamlar @bluedolphin

Sorununuzu kaptanımla halledin demiştim hatırlarsanız sabahki mesajımda. Lütfen sürekli beni etiketleyip durmayınız.
Ne demek istiyorsunuz? Ne sorunu?
İzne ayırmak zorunda kalacağım dediniz ben de cevap yazdım.
Tamam sizinle de iletişim kurmam. Çok olgun değil tavrınız. Takım kaptanına vekalet ediyorsunuz.

Arkadaşlar lütfen şu gergin ortama bir son versek. Okudukça gerildim. @bluedolphin fancynancy morordek toplight
Tamamen iletişim problemi. Kimse kimseye kasıtlı olarak birşey söylemez burada. Kimin kimden ne çıkarı var? Tamamen yanlış anlaşılmalarla amacın sapması... Lütfen son verelim, diyet konuşalım. Hepinizi seviyorum lütfen bu söylediklerime de alınmayın zorunlu etiketledim hepinizi.

Sabah yulaf ezmeli sut kuru meyve armut muz bol tarçın 500ml su
Aksam
1kepce mercimek çorbası
1tabak taze fasulye
8 9 tane pazı sarma bulgurluydu. Bu fazla oldu.
Salata yogurt. 1 küçük bardak erik suyu ev yapımı
10da çay 3 ceviz 1 incir.
Su 1 buçuk
120 ip zor geldi ilk başlangicta...

Arkadaşım ne güzel yazmışsın.
Burada şimdiye kadar kimseyle bir tartışmam, bir olumsuzluğum olmadı.
Elimden geldiğince kilo verme sürecimle ilgili paylaşım yapmaya ve takıma destek olmaya çalıştım.
Bilen arkadaşlar biliyorlar.
Benim tek isteğim olağanüstü bir yoğunluk yaşadığım, aile bireylerimin de rahatsız olduğu bu zor dönemimde biraz daha anlayış göstermeniz idi.
Ne kadar iyi niyetle çabaladığımı biliyor tanıyanlar.
Şimdiye kadar tanıyamayanlara da bundan sonra kendimi açıklamaya çabalayacak değilim.
Ama şunu bilmeliler ki, bu takımda kimin kalacağına ancak takım kaptanımız ve forum moderatörleri karar verebilir diye düşünüyorum.
Bu akşam bana yapılan davranış iki kişinin bir olup, beni dışlamasından ibaret. Maalesef. Morordek ve fancynancy nin yaklaşımları bu yönde. O zaman ben de kendime bir arkadaş bulayım, biz takım içinde birbirimizi yiyelim ve amacımızdan sapalım. İşte bu noktada hepimiz ayıp ederiz.
Benim sinirlendiğim husus budur. Sabır da bir yere kadar.
Önce birbirimize saygılı olmaya özen gösterelim, sevmek zorunda değiliz. Herkes birbiriyle kanka olmak zorunda da değil. Yeter ki bir takım olduğumuzu hiç unutmayalım. Benim son sözüm bu konuda. Kimseye cevap vermeyeceğim bu hususta artık.
Hayatta çooook daha önemli konular var. Hiç canımı sıkamayacağım bazı tavırlara.

Bugün öğlen yarım saat, akşam 45 dakika yürüyüş yaptım.
Menümde sabah 3 yeşil zeytin, 1 taze beyaz peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği vardı.
Ara öğünde 1 fincan Türk kahvesi içtim. Çiğ badem yedim.
Öğlen salata yedim. 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Ara öğünde 1 muz,1 light yoğurt yedim.
Akşam yemeğinde ızgara tavuk pirzola, 1 dilim tam buğday ekmeği ve cherry domates yedim.
Akşam ara öğününde birşey yemedim.
Su 3 lt içtim.
Sağlıklı beslenme ve yürüyüş açısından verimli bir gün oldu.

sabah ile akşam arası bişey yememen kötü olmuş su ve spor da az olmuş tabi bi de sarmalar var bence bunun için en az 2 mile yapmanız gerekir

sabah ile akşam arası bişey yememen kötü olmuş su ve spor da az olmuş tabi bi de sarmalar var bence bunun için en az 2 mile yapmanız gerekir
Bu haftalik 2 öğün. Ekmek yerine bulgur pilavi gibi küçüktu sarmalar .spor yapmaya konsantre olamadım daha. Çocuklari bahçeye cikarinca ipim vardı atliyim dedim tabi antremansiz zorlandim biraz. Yinede sayenizde iradeleyim yaa tutku yemedim kızımin yarımini bile yemedim...

Neee 8 saatmi kime inanicagimizi şaşırdık artik kimi diyetisyen 2 saatte bir mutlaka beslenin diyor kimisi gunde 2 ogun yeterli diyor. 8 saat aclik metabolizmayi yavaslatirmis canim. Ama aksam yemegini onceden hazirlamak süper benim gibi isten 8 de gelen bi insan icin
hayirli ugurlu olsun canim yardimciligin fancynancy

canim cok iyi menun bu haftada guzel bi eksiyle geliceksin sanirim

Bizde çok eskiden grupla karar verir bir gun once ama herkez katilirdi lapa diyeti yapardik çokta işe yarardi
bizde yapabiliriz persembe biseyler yada lunyanin dedigini yapariz kahvalti+salata+cacikla kapatiriz günü

Hadi yaaa o kadar etkili yani bursada varmiydi o kurslardan neydi adi

süper gidiyosun canim yaaa haftaya bendemi yapsam ama 3 gün dayanabilirmiyim emin degilim ölmem demi

Ne demek istiyorsunuz? Ne sorunu?
İzne ayırmak zorunda kalacağım dediniz ben de cevap yazdım.
Tamam sizinle de iletişim kurmam. Çok olgun değil tavrınız. Takım kaptanına vekalet ediyorsunuz.

Gulden cim konuyu gereksiz yere fazla uzatip birbirinizi kirmaktan baska bir sey yapmamissiniz butun gece lutfen bu konu artik burada kapansin

Selam kizlar
Dünkü menüm
Sabah
1 muz 7.30

Ara
Sade nescafe 9.00
Activia yogurt 10.30

Öğle 12.00
Ton balikli salata

Ara
Sade nescafe 13.00
Yesil cay 14.00
Form cay 15.00
Activia yoğurt 16.00

Aksam 8.00
Tarhana corbasi 1 kase
Yoğurt ufak 1 kase

Su 3 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Ip yine atlayamadim @fansynancy morordek kizlar bu hafta esim gececi aksam 8 de isten geliyorum yemek dersler hazirlik 10.30 da ise giderken oglumla annemlere birakiyor bizi onlarin evdede atlamam musait değil o yuzden atlayamiyorum ama aklimda cezam yarin aksam evde kalicam atlicam o zaman yani tamamen vakitsizlikten atlayamadim. Esimin bu vardiyesini hic sevmiyorum ama yapacak bisey yok 11 senedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…