- 6 Nisan 2010
- 4.398
- 15.817
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #278.541
İzne ayrıma konusunu ilk açanYa ciddiye almayın dediğim size mi??? Bizi ciddiye almayın dedim ben. Söylenenlere o kadar kırılıp gücenmeyin bize anlamında.
Ben söylediklerimin arkasındayım kimseye hakaret etmedim. İster kaptanımıza ister yönetime söyleyin.
Siz demediniz mi izne ayrılacağım diye? Bana kızıp motive olun diye kendinize güvenmiyorsanız diye yazdım geri tepip 1-2 kilo eksiyle gelin diye. Samimiyetle Cuma’dan beri yaşadığım sıkıntıları da anlattım. Bence yazımı başka bir açıdan bakıp tekrar okuyun bir de kendi cevaplarınıza bakın.
Burda işimiz birbirimize karışmak ama bundan sonda asla size birşey demem.
Benim bir rahatsızlığım yoktu ama sizin var demek ki. Ay bu konu çok uzadı. Benim içimde hiç art niyet kötü niyet yoktu. Belli sizde de yok ama bundan sonra birbirimize yazmayalım. Şurda iki yazışıyorduk zaten. Kalp kırmaya değmez.İzne ayrıma konusunu ilk açanmorordek
O durum da tamamen bir eksik bilgiden kaynaklı. Kaptanım Şeyma Hanım'a bilgileri aktarırken benim iş ile ilgili özel durumumdan bahsetmeyi unutmuş.
Yani kimse kötü niyetli değil.
Ben dahil.
Şeyma Hanım ile de ben bilahare özelden veya cepten görüşeceğim bu konuyu.
Biz bundan sonra iletişim kurmayız, böylelikle siz de rahat olursunuz.
Ne demek istiyorsunuz? Ne sorunu?Sorununuzu kaptanımla halledin demiştim hatırlarsanız sabahki mesajımda. Lütfen sürekli beni etiketleyip durmayınız.
Atlatırsın canım. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. Yarın da dikkat et lütfen. Sonrası çok güzel olacakUzun zaman sonra bu akşam resmen aç yatacağımşu detoksun 3. Günü yarın. Hayırlısıyla bir atlatırsam muhteşem! Ay inşallah kazasız-belasız!
Arkadaşım ne güzel yazmışsın.Arkadaşlar lütfen şu gergin ortama bir son versek. Okudukça gerildim. @bluedolphinfancynancy morordek toplight
Tamamen iletişim problemi. Kimse kimseye kasıtlı olarak birşey söylemez burada. Kimin kimden ne çıkarı var? Tamamen yanlış anlaşılmalarla amacın sapması... Lütfen son verelim, diyet konuşalım. Hepinizi seviyorum lütfen bu söylediklerime de alınmayın zorunlu etiketledim hepinizi.
sabah ile akşam arası bişey yememen kötü olmuş su ve spor da az olmuş tabi bi de sarmalar var bence bunun için en az 2 mile yapmanız gerekirSabah yulaf ezmeli sut kuru meyve armut muz bol tarçın 500ml su
Aksam
1kepce mercimek çorbası
1tabak taze fasulye
8 9 tane pazı sarma bulgurluydu. Bu fazla oldu.
Salata yogurt. 1 küçük bardak erik suyu ev yapımı
10da çay 3 ceviz 1 incir.
Su 1 buçuk
120 ip zor geldi
Bu haftalik 2 öğün. Ekmek yerine bulgur pilavi gibi küçüktu sarmalar .spor yapmaya konsantre olamadım daha. Çocuklari bahçeye cikarinca ipim vardı atliyim dedim tabi antremansiz zorlandim biraz. Yinede sayenizde iradeleyim yaa tutku yemedim kızımin yarımini bile yemedim...sabah ile akşam arası bişey yememen kötü olmuş su ve spor da az olmuş tabi bi de sarmalar var bence bunun için en az 2 mile yapmanız gerekir
Neee 8 saatmiBende erken kalktığım günler biraz zorlanıyorum ama insan alışınca sorun olmuyor. Eskiden 8 saat aç durduğumu biliyorum. Taktik olarak yemeği önceden hazırlıyorum. Eve gelir gelmez ilk işim yemek yemek oluyor
hayirli ugurlu olsun canim yardimciliginSevgili takim arkadaslarim biliyorsunuz takimimizda 2 adet kaptan vardi birisimorordek digeri de @inatettimolacak ama ozgecim fazla takima ugrayamiyor benimde islerim yogun olunca butun yuk ordegime kaliyordu saolsun fancynancy arkadasimiz bu yogunluguna ragmen bize yardimci olmayi kabul etti karar defterine henuz yazilmadi en kisa zamanda yazilacak hayirli olsun tatlim
canim cok iyi menun bu haftada guzel bi eksiyle geliceksin sanirimSabah aç karnına lımonlu su 1altın cilek
Kahvaltı
2haslanmış yumurta
1dilim uno denge
1parca peynır
1ıncır
1tk zeytin ezmesi
2kupa sekersız cay
Oglen
Musli
1kucuk elma
Ara
Sutlu Kahve
Aksam
Chialı yogurt
Mercimek corbası
6badem
1ıncır
2litre su
60dk eliptik
20dk hareket
bizde yapabiliriz persembe biseyler yada lunyanin dedigini yapariz kahvalti+salata+cacikla kapatiriz günüBizde çok eskiden grupla karar verir bir gun once ama herkez katilirdi lapa diyeti yapardik çokta işe yarardi
Hadi yaaa o kadar etkili yaniAy valla sorma burda başlayan arkadaşım eridi daha kilo vermemek için tatlı yiyor hayal benim icin
Azmin için tebrikler takımı da düşünerek yemediğin için teşekkürler
Bebegim yardımcılığın hayırlı olsun
Bi de bu smootieler var bakabilirsin
https://www.google.com.tr/amp/s/yemek.com/amp/zayiflatan-smoothie-tarifleri/
süper gidiyosun canim yaaa haftaya bendemi yapsam ama 3 gün dayanabilirmiyim emin degilim ölmem demiBugünkü menüm;
Sabah:
-2 dilim ananas
-2 dilim peynir
-yeşil çay
Ara:
-10 çiğ badem
-1 bardak kefir
Öğle:
-ton balıklı salata
Ara:
-yine geç saate kaldığım için yapmadım.
Akşam:
-2 dilim ananas
-2dilim peynir
-bol yeşillik
Günaydın kızlar..Uyandım bu saatte uyuyamadım tekrardan. Bir kahve yapayım barii.
gunaydin caniiiimmm ooohh afiyet olsunLor peynirli salatamı yiyorum.
fancynancy bence sizin müdahil olmanız doğru değil ve kimsenin avukatlığını yapmanıza gerek yok. Sözleriniz de amacını fazlasıyla aşmış.
Nasıl bir takım duygunuz var sizin, anlayamıyorum. Takım arkadaşınıza kaba davranarak mı takımınızı ilk üçe sokacaksınız.
Benim lafım size değildi, esas alıngan olan sizsiniz. Sözlerinizi tekrardan bir okuyun isterseniz.
"Yarası olan gocunur." derler ya, sizin tepkiniz de bunu anımsattı.
Kendime güvenmediğimi, ondan takımdan ayrılmak istediğimi nereden çıkardınız?
Bilakis hedefime ulaşana kadar buradayım Allah'ın izniyle.
Kaptanımtoplight sizden rica ediyorum bu duruma bir el atın, cep telefonumu vereyim arkadaşlara, orada yüzüme söylesinler hislerini, ya da hiç müdahil olmasınlar.
Kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar.
fancynancy ne kadar uzun zamandır buradayım, beni de az çok tanımış olmalısınız. Kimin kalbini kırdım veya kiminle münakaşa ettim? Hiçkimse.
Az çok tanımış olmalıydınız bu zamana kadar.
Kimse kimseyi savunmasın.
Herkes yetişkin birer birey.
Çok isabetli bir karar olur.
Düşüncelerinizi aynen iade ediyorum memnuniyetle, çok komik.
Saygı önceliğimiz olsun.
43 yaşındayım, sanırım sizden yaşça büyüğüm. Biraz saygı lütfen.
Bir daha yazmayın, beğemmiyorsanız okumayın.
Ne demek istiyorsunuz? Ne sorunu?
İzne ayırmak zorunda kalacağım dediniz ben de cevap yazdım.
Tamam sizinle de iletişim kurmam. Çok olgun değil tavrınız. Takım kaptanına vekalet ediyorsunuz.
Gulden cim konuyu gereksiz yere fazla uzatip birbirinizi kirmaktan baska bir sey yapmamissiniz butun gece lutfen bu konu artik burada kapansinArkadaşım ne güzel yazmışsın.
Burada şimdiye kadar kimseyle bir tartışmam, bir olumsuzluğum olmadı.
Elimden geldiğince kilo verme sürecimle ilgili paylaşım yapmaya ve takıma destek olmaya çalıştım.
Bilen arkadaşlar biliyorlar.
Benim tek isteğim olağanüstü bir yoğunluk yaşadığım, aile bireylerimin de rahatsız olduğu bu zor dönemimde biraz daha anlayış göstermeniz idi.
Ne kadar iyi niyetle çabaladığımı biliyor tanıyanlar.
Şimdiye kadar tanıyamayanlara da bundan sonra kendimi açıklamaya çabalayacak değilim.
Ama şunu bilmeliler ki, bu takımda kimin kalacağına ancak takım kaptanımız ve forum moderatörleri karar verebilir diye düşünüyorum.
Bu akşam bana yapılan davranış iki kişinin bir olup, beni dışlamasından ibaret. Maalesef. Morordek ve fancynancy nin yaklaşımları bu yönde. O zaman ben de kendime bir arkadaş bulayım, biz takım içinde birbirimizi yiyelim ve amacımızdan sapalım. İşte bu noktada hepimiz ayıp ederiz.
Benim sinirlendiğim husus budur. Sabır da bir yere kadar.
Önce birbirimize saygılı olmaya özen gösterelim, sevmek zorunda değiliz. Herkes birbiriyle kanka olmak zorunda da değil. Yeter ki bir takım olduğumuzu hiç unutmayalım. Benim son sözüm bu konuda. Kimseye cevap vermeyeceğim bu hususta artık.
Hayatta çooook daha önemli konular var. Hiç canımı sıkamayacağım bazı tavırlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?