Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaz tatili yaa en sevdiğimmmmm
Tamamdır burgeri görmezden geliyorum

Bugün geç saate kaldığımdan kahvaltım öğle yemeğim gibi oldu.
3 yumurta,1/2 bardak süt, 1 yemek kaşığı pınar beyaz, 2 yemek kaşığı yulaf kepeği ile pişirdiğim karışım omletten daha doyurucu oldu. Akşam yemeğine kadar meyve dışında birşey yemem artık. 1 küçük yerli muz yemeyi planlıyorum. Bol bol yeşil çay ve 2 fincan Türk kahvesi içeceğim. Akşama da brokoli haşlayacağım. Yoğurt ile yerim. Yanında belki 1 kase de salata hazırlarım.
Yumurta et grubundan olduğu için günlük 3 köfte et hakkımı 3 yumurta yiyerek kullanmış oldum. Akşama da sebze grubundan birşeyler yiyeceğim bunun için. Diyetimin temelibu prensibe dayanıyor. Sebze ve et yemeklerinin güniçinde dengelenmesi ve gıdanın da sağlıklı ve eksiksiz alınması. Uzun vadede kilo veren herkesin uygulaması gereken sağlıklı bir yol.
Gününüz güzel geçsin.
1 Nisan Pazar günü menümü sabahtan paylaşıyorum.
Yürüyüşe çıkıyorum şimdi.
Hepinize iyi haftasonları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar dün hiç ugrayamadim sürekli biyerlerdeydim bugün de nöbetçiyim dünkü gezmelerimi en az zararla atlattim
Dünkü menü
Sabah
1 minik muz
6-7 çağla
1.misafirlikte
1kase patates salatası
3 yaprak sarma
Aksam yemeği
Tost makinesinde kızarmış 6kofte
3kaşık yoğurt
4 dilim tost makinesinde kızarmış peynir
Aksam gezmesine
Küçük bir kase kısır
Gittiğim yerlerde çay içtim ama şekersiz
Bide 2 orta türk kahvesi

Dün kızımı uyuturken kendimde uyuyakaldığım için menümü yazamamıştım arkadaşlar. :))
Cezayı yemeden dünkü menümü yazayım. Malum hafta sonu da yoğun geçiyor yine fırsat bulamazsam ikiye katlanmasın cezam:)))

Sabah:
-1 parça mantarlı omlet
2 dilim peynir

Ara:
-filtre kahve
-yeşil çay

Öğle:
-2 porsiyon çilek
-2 tk fıstık ezmesi

Akşam:
-zeytinyağlı, baklalı enginar

Selam kızlar iki gündür bayag yogundum ugrayamadim
Dün misafirim vardı bugünde ev işleri yuruyuse gittim derken bu saat oldu bugün kabak detoksu nün son günüydü ama menüsü biraz değişti 2 günün sonucu iyi olunca son gün fazla kasmadim
Sabah ogle
3 kaşık menemen
1 dilim peynir
2 biberli zeytin
Ara yesilcay
Akşam
Kabak patlıcan patates ve tavuktan oluşan turlu
2 çatal yeşil salata
Ara
Ayran
Ara
Kahve
Su 2.5
1 saat yuruyus
30 mekik

Kahvaltı: yarın simit,peynir,domates-biber sote,şekersiz çay
Ara: elma
Akşam: lavaşta lahmacun,salata, portakal suyu(taze sıkılmış)
Ara:zencefil çayı
Simit ve lahmacun kötü oldu ama simiti babam getirmiş gelirken yememek ayıp olurdu 1/4simit bir dilim ekmekmişekmek yemedim onun yerine
Akşam da çok yorgundum evde başka yapacak pratik bişey yoktu öğlen de yemediğim için salatyla geçitşremexdim)
Ceza olarak yarın 800ip atlıcam bugün spor yapamadım su:1,5&lt gündüz dışardaydım su meyi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…