Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm diyetisyen sana nasil bir menu vermisti elinde liste vardir onu yazarsan biz seni kontrol ederiz
Listede;
Sabah:1 dilim ekmek
4 tane zeytin
1 tane yumurta
Peynir, domates, salatalık

Öğlen:10 yemek kaşığı sebze(suyu olmadan)
Salata
Yoğurt
1 dilim ekmek

Ara öğün:1 tane meyve
6 yemek kaşığı yoğurt tarçınlı

Akşam:500gr balık et tavuk türü
Salata
Yoğurt
1 dilim ekmek

Canım yaşın daha çok küçük Doktor kontrolünde de devam et sen daha iyi olmaz mı
Canim onun diyeti bizimki gibi olmayacak benimde 13 yasinda oglum var onda da kilo problemi var az biraz onlarin beslenmesini biliyorum ben tabi ki uzmsn degim o bize diyetisyenin menusunu yazacak biz ona gore yorumlayacagiz ne guzel ki kilo vermek istiyor benim oglum istemiyor 20 kg fazlasi var sorun orda maalesef

Sabah ogle arasi ara ogun yok mu

Amam hA tatlim ne gerek var igneye biz burda seni ignelerix canin igne isterse sen merak etme
Sen ne guzel daha once yapmissin tekrar yapacak ve kilonu korumayi ogreneceksin
aynenn öyle bak yediklerini yazmassan bu kaptanlar çok güzel iğneliyorlar nerdesiniz diye hele bir yazmaa önüne listeyii şapppp diye çıkarıveriyorlaar

Canim bizim bahce burasi evimize 30 km haftasonlari gidiyoruz sebze meyve falan yeni yeni bahceyi adam ediyoruz bu evde aletleri koyacagimiz mustemilat
mis gibi temiz hava bizde bugün dedemlere gittik teyzemlerle çocuklar oynadılar bütün kuzenler bir araya geldiler

Yaa yerim Ben onları ya �laç falan kullanmış ya O yüzden biraz tereddütle yaklaştım metabolizmanın hızlı olduğu için Aslında sporun olması gerekiyor ağırlık bilemedim benim hiç tecrübem yok sen tecrübelisin o zaman

mis gibi temiz hava bizde bugün dedemlere gittik teyzemlerle çocuklar oynadılar bütün kuzenler bir araya geldiler
Merhaba canımm beni hatırladınmı acep ??
2 kızım vardı 3. Bebişim erkek olsun diye araştırmalar yaparken konuşmuştuk tecrübelerinden faydalandım
Şuan 3 yaşında bir oğlum var çok şükür. Allah evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…