- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.861
Canim bizim bahce burasi evimize 30 km haftasonlari gidiyoruz sebze meyve falan yeni yeni bahceyi adam ediyoruz bu evde aletleri koyacagimiz mustemilatevinizin bahçesimi eğer öyleyse nekadar güzel bir bahçesi var çok güzel olmuş
Listede;Cnm diyetisyen sana nasil bir menu vermisti elinde liste vardir onu yazarsan biz seni kontrol ederiz
Evet korumak lazımAmam hA tatlim ne gerek var igneye biz burda seni ignelerix canin igne isterse sen merak etme
Sen ne guzel daha once yapmissin tekrar yapacak ve kilonu korumayi ogreneceksin
Canim onun diyeti bizimki gibi olmayacak benimde 13 yasinda oglum var onda da kilo problemi var az biraz onlarin beslenmesini biliyorum ben tabi ki uzmsn degim o bize diyetisyenin menusunu yazacak biz ona gore yorumlayacagiz ne guzel ki kilo vermek istiyor benim oglum istemiyor 20 kg fazlasi var sorun orda maalesefCanım yaşın daha çok küçük Doktor kontrolünde de devam et sen daha iyi olmaz mı
Sabah ogle arasi ara ogun yok muListede;
Sabah:1 dilim ekmek
4 tane zeytin
1 tane yumurta
Peynir, domates, salatalık
Öğlen:10 yemek kaşığı sebze(suyu olmadan)
Salata
Yoğurt
1 dilim ekmek
Ara öğün:1 tane meyve
6 yemek kaşığı yoğurt tarçınlı
Akşam:500gr balık et tavuk türü
Salata
Yoğurt
1 dilim ekmek
Diyetisyen doğum yaptı gidemiyorum malesefCanım yaşın daha çok küçük Doktor kontrolünde de devam et sen daha iyi olmaz mı
Aslında 10 tane badem var ama yemiyorumSabah ogle arasi ara ogun yok mu
sen kendinmi dikiyorsunOlicekkkk olmalı yeni bi elbise yapıyorum bitince sizinlede paylaşıcam şimdi son provaları yapmıyorum su 4.5 kilomuda vereyim insallah
aynenn öyle bak yediklerini yazmassan bu kaptanlar çok güzel iğneliyorlar nerdesiniz diye hele bir yazmaa önüne listeyii şapppp diye çıkarıveriyorlaarAmam hA tatlim ne gerek var igneye biz burda seni ignelerix canin igne isterse sen merak etme
Sen ne guzel daha once yapmissin tekrar yapacak ve kilonu korumayi ogreneceksin
Evet cnmsen kendinmi dikiyorsun
mis gibi temiz hava bizde bugün dedemlere gittik teyzemlerle çocuklar oynadılar bütün kuzenler bir araya geldilerCanim bizim bahce burasi evimize 30 km haftasonlari gidiyoruz sebze meyve falan yeni yeni bahceyi adam ediyoruz bu evde aletleri koyacagimiz mustemilat
Canim badem yerine baska alternatiflerde olabilir verdigi listeye birebir uyarsan guzel gider kgAslında 10 tane badem var ama yemiyorum
Masallah tatlimEvet cnm
Yaa yerim Ben onları ya �laç falan kullanmış ya O yüzden biraz tereddütle yaklaştım metabolizmanın hızlı olduğu için Aslında sporun olması gerekiyor ağırlık bilemedim benim hiç tecrübem yok sen tecrübelisin o zamanCanim onun diyeti bizimki gibi olmayacak benimde 13 yasinda oglum var onda da kilo problemi var az biraz onlarin beslenmesini biliyorum ben tabi ki uzmsn degim o bize diyetisyenin menusunu yazacak biz ona gore yorumlayacagiz ne guzel ki kilo vermek istiyor benim oglum istemiyor 20 kg fazlasi var sorun orda maalesef
65'e düşeyim bakayım Ona göre size de atacağım bitince Şimdi ara verdim kilo verme arasıCanim badem yerine baska alternatiflerde olabilir verdigi listeye birebir uyarsan guzel gider kg
Masallah tatlim
Ayy ne guzel kizlar yorgunluktan cnm cikti ben yatiyorum iyi gecelermis gibi temiz hava bizde bugün dedemlere gittik teyzemlerle çocuklar oynadılar bütün kuzenler bir araya geldiler
Biz de bugün Belgrad ormanda dağ Bayır gezdik çocukları yedirdim yıkadım yatırdım Ben de yatacağım birazdan Herkese iyi gecelerAyy ne guzel kizlar yorgunluktan cnm cikti ben yatiyorum iyi geceler
Canim badem yerine baska alternatiflerde olabilir verdigi listeye birebir uyarsan guzel gider kg
Evet olabilir
Merhaba canımm beni hatırladınmı acep ??mis gibi temiz hava bizde bugün dedemlere gittik teyzemlerle çocuklar oynadılar bütün kuzenler bir araya geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?