- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #279.801
Kıyamam sana yaa nasıl korkutmusuz seni not yazmış meyvelerineKahvaltı: 2karışuk tost (tost ekmeği boy), zeytin
Ara:sütlü kahve,2hurma,elma,portakal {meyvelere çok demeyin lütfen öğle yemeği YÖK kaçamak yapmamak için bişeylerin beni tıkaması lazımdı}
Akşam:antrikot,karnabahar salata,3psrça patates
Ara:zencefil çayı
Su:2lt, 1000ip atlama
Yaa evt birde düğün var bende hazirana 2 taneİyi akşamlar. Herkes hafta sonu sessizliğine bürünmüş. Bende dahilbugün nerdeyse tüm gün yaz tatili için otel baktım. Ben 20 tane listeye aldım. Listeyi 8’e indirebildik akşam eşimle tatili planlamak bile mutluluk verdi. Tabi birde o tatile zayıf gitme düşüncesi
Aynen bir tatil birde düğünler zaten. Hele birde düğün çok yakınınınsa gözler üstünde oluyor. Ama biz napıyoruz tatillere ve düğünlere kadar zayıflayıp, keyfimize bakıyoruzYaa evt birde düğün var bende hazirana 2 tane
Aynen teyze kızım evlenicek kardesten oteAynen bir tatil birde düğünler zaten. Hele birde düğün çok yakınınınsa gözler üstünde oluyor. Ama biz napıyoruz tatillere ve düğünlere kadar zayıflayıp, keyfimize bakıyoruz
Aynen canım tatil candır. Evde boş boş otursam bile güzel bence.Aynen teyze kızım evlenicek kardesten ote
Ee tatil bide köye cikiyoruz dağ bayır çadırokul baslayinca evin yolunu buluyorum
Kıyamam sana yaa nasıl korkutmusuz seni not yazmış meyvelerine
Tatlom hosgeldin ben takim kaptani sen torpillisin karabiber den musait olunca yediklerini paylas yasin daha cok kucuk ama saglikli beslenerek guzel kg verirsin bizimleMerhaba bende sizinle birlikte kilo vermek istiyorum önceden yaklaşık olarak 29 kilo verdim fakat sonradan biraz kilo aldım aldığım kiloları tekrardan vermek istiyorum bu sayfayı ve bu grubu bana karabiber01 o neydi onun kilo verdiğini görünce ben de katılmak istedim
Kaptanım bugün belfıtığı ağrılarımdan kurtuldum çok şükür. Yürüyüş yaptım, 10000 adımı tamamladım.Yaz nerdryse geldi kapimiza daysndi o yuzden kacamaklari unutun arkadaslar eger yaza zayif incecik girmek istiyorsaniz haa yok ben boyle mutluyum diyorsaniz takima gerek yok dimi
Havalar da guzellesti en kotu yuruyus yspin mutlu olun kizlar ozellikle acik havada yurumek seratonin hormonunu artiriyormus depresyondan cikmak icin yada girmemek icin bir neden daha sizlere
tamam kaptanım cezamı bugün yapacağımevett kızlarr menü tablosuna bakınca menü yazmayanlara 200 ip atlama cezası veya leslie 1 mile cezası yazıyorum şimdilik bu duruma göre artabilir
fancynancy 200 ip yada uygun leslie 1 mile
besbb9 2 gün yazmamış 400 ip yada leslie 2 mile
inciitanesi 2 gün yazmamış 400 ip yada leslie 2 mile
@balpamuk 3 gün yazmamış 600 ip ya da leslie 3 mile
menü yazmama cezası kızlar
cezaları yapanlar spor sorumlusufancynancy yi etiketlesinler yapılmayınca gittikçe artacak haberiniz ola
Mutlu, sağlıklı, neşeli bir gün olsun. Günaydın.Gunaydinlar bugun de guzel gunesli bir gun gununuz guzel gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?