- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.161
Tebrik ederim. Çok güzel bir başarı. Devamı da gelince süper olacakMerhabalar Arkadaşlar,
Bu fotoğrafımı bugün kilo verme yolculuğum hakkında bilgi sahibi, sevdiğim iki arkadaşımla paylaştım.
Sizlerle de paylaşmak istedim. Soldaki fotoğrafım Mayıs 2017'deki gibi 110 kg olduğum zamanlara ait. İnsülin direnci, haşimato, kolestrol, karaciğer yağlanması ne isterseniz mevcuttu haliyle.
Sağdaki fotoğraf -23 kg olan halim. 2018 Şubat ayında çekilmişti. Mayıs 2017'de başlayan kilo verme yolculuğum devam edecek. İnşallah vermem gereken 20 kg'ı da verir, eski kiloma kavuşurum diyorum.
En büyük tesellim insülin direncimin şu anda kalmamış olması, daha doğrusu kontrol altında olması. Tekrar kilo almamam sağlık açısından önemli.
Yolum uzun. Bana şans dileyin.
Eki Görüntüle 2132662
ayy çok merak ettim yaa sen söylesene kaç kg yada gr gitmiş bana da cazip geliyorGünaydınlarrrrrkabak detoksunda 2. Günüm. Sabah tartıda eksiyi gördüm ama dereyi görmeden paçaları sıvamayayım. Bakalım 3 gün sonunda ne olacak
Evet sanki o 7 sayısını görsem gerisi gelecek. Bir an önce sağlıkla ineriz umarım.Bende kirmayı çok istiyorum şimdilik hayalim 79.9 görmek
Amin insallah canim eger bulursam resmimi bende oaylasacagim daha önceden kilo vermiştim 57 kiloyu gördüm ben 3ncü hamilelegimde kaldi bu kilolar ama motivazyon eksikliginden yapamadimÇok teşekkür ederim canım. Sağolasın, eksik olmayasın.
Kilo verince üzerimden ağır bir yük kalktı, artık belim o kadar çok tutulmuyor, çok daha sağlıklı hissediyorum.
Annem "sırtında resmen bir kuzu taşıyormuşsun 110 kg olduğun zaman" diyor.
Azmedip kalan 20 kg'ı da verirsem eski sağlığıma kavuşacak ve çoook mutlu olacağım.
Darısı kilo vermek isteyen herkesin başına inşallah.
Başarılar diliyorum, sabırlar diliyorum bu süreçte.
Kayısılı canım form çayı olan.
Form Çay şu 5'li olan çaylar mı yoksa kayısılı olanlar falan mı hangisi iyi geliyor?
Cevizli su içemiyorum ben ya içim kalkıyor( Dorisin kitabını almayı düşünüyorum ben ama bir türlü fırsatım olmadı şu an bootcampte olduğumuz için planlı bir spor aktiviesini sürdürmek daha kolay oluyor
Geçen haftadami sen yaptin canim baska birimiydiGünaydınlarrrrrkabak detoksunda 2. Günüm. Sabah tartıda eksiyi gördüm ama dereyi görmeden paçaları sıvamayayım. Bakalım 3 gün sonunda ne olacak
O diyeti yapmak basit aslinda menüler çok güzel kabak saten meze olarak sürekli evde yaptigimiz bir mezeayy çok merak ettim yaa sen söylesene kaç kg yada gr gitmiş bana da cazip geliyor
Bende çok istiyorum sanki rahatlicam giibiEvet sanki o 7 sayısını görsem gerisi gelecek. Bir an önce sağlıkla ineriz umarım.
Ya aslında öyle aşırı bir kayıp yok. Ama şu 10 günlük kilo verememe durumunda bana çok iyi geldi. Dün 81.4 tüm. Bu sabah 80.8ayy çok merak ettim yaa sen söylesene kaç kg yada gr gitmiş bana da cazip geliyor
Yok canım ben ilk defa deniyorum.Geçen haftadami sen yaptin canim baska birimiydi
canım 3 gün sonunda 3 kg verenler var dur bakalım suyu bol bol iç iyi gelecek bence sana daYa aslında öyle aşırı bir kayıp yok. Ama şu 10 günlük kilo verememe durumunda bana çok iyi geldi. Dün 81.4 tüm. Bu sabah 80.8
Bence çok güzel bir sonuçYa aslında öyle aşırı bir kayıp yok. Ama şu 10 günlük kilo verememe durumunda bana çok iyi geldi. Dün 81.4 tüm. Bu sabah 80.8
Teşekkür ederim eksiye doğru gitmek beni mutlu etti. Bu detoksla 80 altına insem büyük motivasyon olacak.canım 3 gün sonunda 3 kg verenler var dur bakalım suyu bol bol iç iyi gelecek bence sana da
hem gayet güzel bir kg vermişsin
Teşekkür ederimBence çok güzel bir sonuç
Tekrar başarırsın inşallah canım.Amin insallah canim eger bulursam resmimi bende oaylasacagim daha önceden kilo vermiştim 57 kiloyu gördüm ben 3ncü hamilelegimde kaldi bu kilolar ama motivazyon eksikliginden yapamadim
İnşallah canımTebrik ederim. Çok güzel bir başarı. Devamı da gelince süper olacak
Amin canımGünaydın :)
Tebrik ederim canım benim allah devamını sabırla tamamlatsın inşallah :))
Harika canım, tebrikler.Ya aslında öyle aşırı bir kayıp yok. Ama şu 10 günlük kilo verememe durumunda bana çok iyi geldi. Dün 81.4 tüm. Bu sabah 80.8
Güzel sonuç canım yuruyus yyapıyormsun 2 gün yaptım ve aksamı erken kapattim benTeşekkür ederim eksiye doğru gitmek beni mutlu etti. Bu detoksla 80 altına insem büyük motivasyon olacak.
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?