Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi geceler arkadaşlar.
Belfıtığım olduğundan geçen hafta belim tutulmuştu ya, belfıtığı rahatsızlığı olan var mı? Sizce evde egzersiz yapmaya ne zaman başlayabilirim?
Squatgirl'ün bootcamp egzersizlerini yapmayı planlıyorum; ama bildiğim kadarıyla zorlayıcı, yağ yakıcı egzersizler.
Ne dersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Okuldan dolayı vakit bulamıyorum spora günlük 2lt su tüketiyorum yaklaşık olarak
Tamam canım. Ama imkanın olursa okuldan dönüşte veya giderken gerçi nasıl gidiyorsun evin yakın mı servisle mi bilemiyorum 15 dk bile yürüsen ya da en kötü evde kulaklıklarını takıp müziğini açıp kafana göre bir-iki dans etsen bile faydasını görürsün tatlım.

O kür gerçekten faydalı mı? Yatmadan 30dk önce yiyin diyor ya yatmadan önce yenen her şey kilo olur gibi geliyor bana deneyemedim o yüzden
Aslında kalori yakmak gün içinde aldığın kaloriyle harcadığın kalori arasında oluşturduğun kalori açığına bağlı canım öğle saatlerinde yediğin birşeyin vücuduna etkisi gece kalkıp yesen dahi değişmiyor yeterki yak yeterki sağlıklı olsun yediğin :)

Haftasonu yazdin ama gönderemedim herhalde .en iyisi yazılı tutmak galiba bu konuda hedef48 iyi yapıyor. ..

Merhaba
Sabah:1 dilim ekmek
1 tane yumurta
1 bardak çay
4 zeytin

Öğlen: 10 kaşık bezelye
Yoğurt
Salata
1 dilim ekmek

Ara öğün:1 tane elma

Akşam: Balık
1 dilim ekmek
Salata
*2,5 lt su
Menün güzelmiş canım aynen böyle devam et

Avuç içi kadar esmer ekmek canım çok buyuk degildi 2dilim sayilabilir pizzada orta boy pizza
Çikilatımın dediği gibi ne gözün ne de karnın doymuştur yediklerinle. Üşeniyorsan at suya iki yumurtanı, çıkar yanına peynirini hem doyarsın hem de daha az kalori almış olursun canım.

Merhabalar Arkadaşlar,
Bu fotoğrafımı bugün kilo verme yolculuğum hakkında bilgi sahibi, sevdiğim iki arkadaşımla paylaştım.
Sizlerle de paylaşmak istedim. Soldaki fotoğrafım Mayıs 2017'deki gibi 110 kg olduğum zamanlara ait. İnsülin direnci, haşimato, kolestrol, karaciğer yağlanması ne isterseniz mevcuttu haliyle.
Sağdaki fotoğraf -23 kg olan halim. 2018 Şubat ayında çekilmişti. Mayıs 2017'de başlayan kilo verme yolculuğum devam edecek. İnşallah vermem gereken 20 kg'ı da verir, eski kiloma kavuşurum diyorum.
En büyük tesellim insülin direncimin şu anda kalmamış olması, daha doğrusu kontrol altında olması. Tekrar kilo almamam sağlık açısından önemli.
Yolum uzun. Bana şans dileyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun canım. Dilerim şu an ayağın daha iyidir.

Günaydın
Dün hastane kosturmacasindan giremedim maalesef.

600 ip daha

Cnm sen bakma az gorunce de gayet guzel bir basari
sağol canim az olsun bizim olsun

amiiiinnn canim hepberaber insallah ölmez sağ kalırsak benimde tekrar almaya niyetim yok ama inan eskisi gibi degilim diyet degil artik bizimkisi saglikli yasam bizimkilerede aşıladım evde 1 aydir ne makarna ne pirinc pilavi pişiyor kizartma yok onlarda alıştı istemiyorlar
."toplight, post: 55527799, member: 60804"]Saolasin tatlim uykusuzluk vurdu beni sen mezun olunca unurma bizi saolsun bazi arkadaslar ismi lazim degil lydznp arkadasimiz gibi ugramamazlik yapma bu arkadasimiz unuttu bizi[/QUOTE]yok canim yaaa insallah hep buralardayim sizlerin hakkini ödeyemem elimden geldigince destek olucam

Amin canim insallah bende sizleri tebrik ederim
Tebrik ederim darisida hepimize bizlerde mezun oluruz inşallah
sagol canim amin insallah

Listede olmasan da çemkirmek serbest şekerim ben çan çan cevap yazarım kendimi kalmak için ama hepsini bahaneeee işte
Kabahatimi biliyorum ben bugün 40 dk zumba yaptım. Akşama da eliptik bekler
o zaman an itibariyle basliyorum dikkat edin menulere

Canim pizzami saglikli besleniyoruz unuttunmu hadi artik duzelsin Menüler
İyi akşamlar bugün kabak detoksunun ilk günüydü. Bakalım yarına kilo farkedecek mi. Cumaya sürpriz bir kilo olur umarım.
takibindeyim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…