Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akşam yaptıktan sonra uyku sonra çekiyor musun peki
Yok çekmiyorum hatta spor yapmadığım akşamlar uykuya dalmam çok daha zor oluyor :)
Güzel spor yapmışsın zaten kuş kadar kilon var o yüzden öyle dedim. Dedim eriyip gitmiştir kız, bişi kalmamıştır
Ah ah keşke

Kuzucum çok su içme güzel birşey ama zorlama derim. Bak;

Eki Görüntüle 2132909

4,5 litre sana göre bence çok. İçebiliyorsan ne ala ama zorla içmeeeee
Bence de çok spor sırasında baya bi sıvı kaybı oluyor acaba dedim o yüzden mi kabız oluyorum sık sık bide böyle deneyeyim

Canım kabızlığa bende ananas iyi geliyor. Lif oranı yüksek diye galiba

Yok canım ödül yapmayacağım zaten. Karataya devam senin ki yeni bitti ama geri kilo alımı oldu mu?
Yok olmadı dikkat ettiğim için günleri bölüm iki gün sebze 1 gün protein bir gün meyve ekleyerek mümkün olduğunca az glutenli devam ediyorum haftada 1-2 gün meyve yiyorum
Haftanın 4-5 gunude en az bir saat yuruyus yapiyorum

kan dolaşımı hızlanıyor vücut ısınıyor Demek ki ben de öyle oluyor şimdi biraz uyudum kendime geldim Allah'a şükür

Canim harikasin nasil güzel kilo vermissin cok farkediliyor. Insallah devami gelince daha güzel olucaksin
prensesss016 mezuniyetini tebrik ediyorum canım. Harikasın.
Sagol canim darisi basiniza olsun
Günaydınlarrrrr kabak detoksunda 2. Günüm. Sabah tartıda eksiyi gördüm ama dereyi görmeden paçaları sıvamayayım. Bakalım 3 gün sonunda ne olacak

Ay çok heyecanlı[/QUOTE]

Ya aslında öyle aşırı bir kayıp yok. Ama şu 10 günlük kilo verememe durumunda bana çok iyi geldi. Dün 81.4 tüm. Bu sabah 80.8
evet yaaa cok heyecanli gerçekten harika bi sonucla geliceksin ben inaniyorum

Merhaba kızlar
Hepiniz iyi gidiyorsunuz. Hafta sonu bomba gibi eksilerle gelin.
prensesss016 tebrikler canım mezun olmuşsun. Çok sevindim.
öpüldünüz canlar
canim tesekkur ederim senin emegin cok buyuk bende daha cok ugra buralara

Kahvaltı:haş yumurta,peynir, 1tk labne, 1dilim tbe, sütlü kahve
Öğle:kıymalı kabak dolma 1tane
Ara:1sb süt,10fındık,1kuru incir,2günkurusu,1muz (aynı zamanda yemedim, ara öğün çok gibi gözükebilir ama öğlen h doymamıştım, yemekhanede börek de vardı onu almadım)
Akşam: yayla çorba,1kase yoğurt , zeytinyağlı enginar
Ara:zencefil çayı
Su:2lt spor yok

Çikilatımın dediği gibi ne gözün ne de karnın doymuştur yediklerinle. Üşeniyorsan at suya iki yumurtanı, çıkar yanına peynirini hem doyarsın hem de daha az kalori almış olursun canım.
Ya işte görünce yiyorum bizde de görmemek mümkün değil çocuklar yesin diye ortada hersey kuruyemişinden meyvesine abur cuburuna yesinler diye zayıflar biraz iştahta yok 2 gün yemek aramazlar.bende çayi sade icemeyenlerden oldum onları çıkardim sayılır hele akşam bu saatlerde çay bisküvi kek araniyorum kuruyemişe sarıyorum.

Maşallah güzel kilo vermişsin.

Geçmiş olsun inşallah düzelir en kisa zamanda.

Carsamba menu
Sabah10 yulaf ezmeli otlu omlet
3 zeytin peynir yeşil çay
Ara elma
Öğle 2de yarım kase tel Şehriye çorba
Turşu
Ara 3 ceviz 1 kayısı 1 incir
Aksam 7bucuk 2 kepçe mercimek çorbası
Kereviz pancar yogurtlu salata
Ekmeğin ucundan sert yerinden 2lokmacik bandim.
10da 10 badem10 fındık cayla beraber
Su 2 bucuk
Spor çocuklarla parka gitmek sayılır mi ki...

Bugün de kapandı ne çabuk geçiyor günler kilolarda bu kadar çabuk gitse ya neyse bugün 4.5 lt su içtim 1 fincan yeşil çay 1 kupa nescafe 1 küçük fincan türk kahvesi içtim 1 kupa da siyah çay çok fazla kafein oldu sporum yeni bitti 1000 ip atladım 35 dk kardiyo yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…