- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.201
Geçmiş olsun canım.Büyük ihtimal öyle olur canım
amin canım
evet canım kötü bir hastalık geçiriyorum
Yok çekmiyorum hatta spor yapmadığım akşamlar uykuya dalmam çok daha zor oluyor :)Akşam yaptıktan sonra uyku sonra çekiyor musun peki
Ah ah keşkeGüzel spor yapmışsın zaten kuş kadar kilon var o yüzden öyle dedim. Dedim eriyip gitmiştir kız, bişi kalmamıştır
Bence de çok spor sırasında baya bi sıvı kaybı oluyor acaba dedim o yüzden mi kabız oluyorum sık sık bide böyle deneyeyimKuzucum çok su içme güzel birşey ama zorlama derim. Bak;
Eki Görüntüle 2132909
4,5 litre sana göre bence çok. İçebiliyorsan ne ala ama zorla içmeeeee
Yok canım ödül yapmayacağım zaten. Karataya devamİnşallah canım sporlarda desteklerken verirsin birde bitince odul falan yapma normal hafif bir Karatay beslenmesi yap sporunu yap hemen artı olmasin
Geçmiş olsun.Büyük ihtimal öyle olur canım
amin canım
evet canım kötü bir hastalık geçiriyorum
Bende öyle düşünüyor ve umuyorumCumaya daha güzel bir rakam göreceksin o zaman
Canım kabızlığa bende ananas iyi geliyor. Lif oranı yüksek diye galibaYok çekmiyorum hatta spor yapmadığım akşamlar uykuya dalmam çok daha zor oluyor :)
Ah ah keşke
Bence de çok spor sırasında baya bi sıvı kaybı oluyor acaba dedim o yüzden mi kabız oluyorum sık sık bide böyle deneyeyim
Yok olmadı dikkat ettiğim için günleri bölüm iki gün sebze 1 gün protein bir gün meyve ekleyerek mümkün olduğunca az glutenli devam ediyorum haftada 1-2 gün meyve yiyorumYok canım ödül yapmayacağım zaten. Karataya devamsenin ki yeni bitti ama geri kilo alımı oldu mu?
kan dolaşımı hızlanıyor vücut ısınıyor Demek ki ben de öyle oluyor şimdi biraz uyudum kendime geldim Allah'a şükürYok çekmiyorum hatta spor yapmadığım akşamlar uykuya dalmam çok daha zor oluyor :)
Ah ah keşkesen bazen yaptığımda uyku sorunu yaşıyorum da uykuya dalamıyorum
Bence de çok spor sırasında baya bi sıvı kaybı oluyor acaba dedim o yüzden mi kabız oluyorum sık sık bide böyle deneyeyim
Geçmiş olsun canım.
teşekkür ederimm :)Geçmiş olsun.
Canim harikasin nasil güzel kilo vermissin cok farkediliyor. Insallah devami gelince daha güzel olucaksinMerhabalar Arkadaşlar,
Bu fotoğrafımı bugün kilo verme yolculuğum hakkında bilgi sahibi, sevdiğim iki arkadaşımla paylaştım.
Sizlerle de paylaşmak istedim. Soldaki fotoğrafım Mayıs 2017'deki gibi 110 kg olduğum zamanlara ait. İnsülin direnci, haşimato, kolestrol, karaciğer yağlanması ne isterseniz mevcuttu haliyle.
Sağdaki fotoğraf -23 kg olan halim. 2018 Şubat ayında çekilmişti. Mayıs 2017'de başlayan kilo verme yolculuğum devam edecek. İnşallah vermem gereken 20 kg'ı da verir, eski kiloma kavuşurum diyorum.
En büyük tesellim insülin direncimin şu anda kalmamış olması, daha doğrusu kontrol altında olması. Tekrar kilo almamam sağlık açısından önemli.
Yolum uzun. Bana şans dileyin.
Eki Görüntüle 2132662
Sagol canim darisi basiniza olsun
Günaydınlarrrrrkabak detoksunda 2. Günüm. Sabah tartıda eksiyi gördüm ama dereyi görmeden paçaları sıvamayayım. Bakalım 3 gün sonunda ne olacak
Ay çok heyecanlı
evet yaaa cok heyecanli gerçekten harika bi sonucla geliceksin ben inaniyorumYa aslında öyle aşırı bir kayıp yok. Ama şu 10 günlük kilo verememe durumunda bana çok iyi geldi. Dün 81.4 tüm. Bu sabah 80.8
canim tesekkur ederim senin emegin cok buyuk bende daha cok ugra buralaraMerhaba kızlar
Hepiniz iyi gidiyorsunuz. Hafta sonu bomba gibi eksilerle gelin.
prensesss016 tebrikler canım mezun olmuşsun. Çok sevindim.
öpüldünüz canlar
Ya işte görünce yiyorum bizde de görmemek mümkün değil çocuklar yesin diye ortada hersey kuruyemişinden meyvesine abur cuburuna yesinler diye zayıflar biraz iştahta yok 2 gün yemek aramazlar.bende çayi sade icemeyenlerden oldum onları çıkardim sayılır hele akşam bu saatlerde çay bisküvi kek araniyorum kuruyemişe sarıyorum.Çikilatımın dediği gibi ne gözün ne de karnın doymuştur yediklerinle. Üşeniyorsan at suya iki yumurtanı, çıkar yanına peynirini hem doyarsın hem de daha az kalori almış olursun canım.
Maşallah güzel kilo vermişsin.Merhabalar Arkadaşlar,
Bu fotoğrafımı bugün kilo verme yolculuğum hakkında bilgi sahibi, sevdiğim iki arkadaşımla paylaştım.
Sizlerle de paylaşmak istedim. Soldaki fotoğrafım Mayıs 2017'deki gibi 110 kg olduğum zamanlara ait. İnsülin direnci, haşimato, kolestrol, karaciğer yağlanması ne isterseniz mevcuttu haliyle.
Sağdaki fotoğraf -23 kg olan halim. 2018 Şubat ayında çekilmişti. Mayıs 2017'de başlayan kilo verme yolculuğum devam edecek. İnşallah vermem gereken 20 kg'ı da verir, eski kiloma kavuşurum diyorum.
En büyük tesellim insülin direncimin şu anda kalmamış olması, daha doğrusu kontrol altında olması. Tekrar kilo almamam sağlık açısından önemli.
Yolum uzun. Bana şans dileyin.
Eki Görüntüle 2132662
Geçmiş olsun Allah şifa versinGünaydın
Dün hastane kosturmacasindan giremedim maalesef.
600 ip daha
Geçmiş olsun inşallah düzelir en kisa zamanda.Turşum çıkmış durumda Ferritin seviyem üçe düşünce Doktor Artık kan iğnesi başlamaya karar verdi önümüzdeki günlerde Bir 10 15 gün boyunca iğne olacağım hareket etmen şart tabi hareketsizlik kötü bir şey o da seni çok etkiler Ben şimdi sabah 50 dakika yüzdüm 6 kilometrede yürüdüm ama inanılmaz halsizlik var üstümde Şimdi uyku molası vermeyi düşünüyorum
Çok teşekkür ediyorum canım, sağolasın, eksik olmayasın.Maşallah güzel kilo vermişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?