- 15 Mart 2018
- 341
- 1.361
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.241
Brokoli su mu tutuyorkuzular şimdiden söylüyorum bugün menülerinizde bulgur lahana brokoli turşu gibi ödem yapıcı su tutucu şeyler istemiyorum bir de erkenden kapatın mümkünse akşamı yarın cuma ona göre
Sağ ol canım çok teşekkürler Dün biraz uyudum da toparladım kendimi çok şükürGeçmiş olsun inşallah düzelir en kisa zamanda.
Yes sureekuzular şimdiden söylüyorum bugün menülerinizde bulgur lahana brokoli turşu gibi ödem yapıcı su tutucu şeyler istemiyorum bir de erkenden kapatın mümkünse akşamı yarın cuma ona göre
Günaydın kızlar bugün ofiste temizlik var öğleden sonra buraya çok fazla bakamayabilirim :) Yaşasın hareket yarına bana fayda
Günaydın :) inşallah canım seninde
Bu iki gün bana heyecan veriyor sırf bu yarışma sayensinde heyecanla bekliyorum sonuçlarımı grubun sonuçlarını
İnşallah çok güzel bir eksi görürsün tartıda canım.Günaydın herkesegüzel bir gün olsun hepimiz için. Umarım yarın herkes eksiyle gelir. Bugün de 1 saat yürüyüp günü erken kapatmayı düşünüyorum. Yarın güzel bir eksiyle gelmek istiyorum.
İnşallah canım, bol eksili bir hafta olsun takımımız için.Gunydin kizçelerrryarin bol eksili gecsinnn insallah
Çok geçmiş olsun canım.Sağ ol canım çok teşekkürler Dün biraz uyudum da toparladım kendimi çok şükür
tatlım lahanagillerden yaa gaz yapıyor şişkinlik yapıyor değilse diyet için çok uygun muhteşem bir sebzeBrokoli su mu tutuyorBen kahvaltıda yedim yağsız tuzsuz haşlanmış brokoli yoğurtla c vitamini deposu olduğu için
İnşallah canım. Hepimize bol eksili bir Cuma diliyorum ben de. Başarılar. Sevgiler.Günaydın kizlar bugünü en iyi şekilde gecirelim insallah bende sıkı tutuyorum bugünü yarin tartida sok olmamak için hadi hepimize bol eksili bi cuma olsun inşallah
Söz kaptanım.kuzular şimdiden söylüyorum bugün menülerinizde bulgur lahana brokoli turşu gibi ödem yapıcı su tutucu şeyler istemiyorum bir de erkenden kapatın mümkünse akşamı yarın cuma ona göre
evet bol eksiler bekliyorum sizden hadi bakalım minnoşlarım benimSöz kaptanım.Sevgiler. Tartıda bol eksiler görelim takım olarak inşallah.
Hoşgeldiniz kaptanımgünaydınlarrr
gününüz güzel geçsin 2 gündür doğru dürüst uğrayamadım buralara
Chia serbest mü kaptantatlım lahanagillerden yaa gaz yapıyor şişkinlik yapıyor değilse diyet için çok uygun muhteşem bir sebze
Bence olur. Emzirirken detoks falan yapmayın kuzular ya. Sütünüz azalır mazalır neme lazım. Emzirmesinin zaman her hafta ayrı bir detoks yaparsın bebeyimKabak detoksu yapan kızlar kabapı yemek mi yapıyorsunuz nasıl tüketiyorsunuz? Ben emxiriyorum haftaya son 2gün kavak detoksu yapmayı düşünüyorum sıkıntı olur mu sizce
Ama kaptaniçem malum wc durumları için zeytinyağını kolay yeme yöntemim okuzum bu zahter i sen zeytinyağına bandırıp yemiyorsun dimi eğer yiyorsan ona göre sana ceza kesilecek şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?