- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.441
Evet ya geçelim artık şu 7lere. Olur canım belki böyle motive oluruz. Ay kesin bende o da ters teperde neyse. Ödül olayını bilemedim valla. Olmasa mı acaba? 1 kilo verip yarım kilo geri almayalım daYok yok haftaya 7lerde olacağız biz bebeyim. Hatta yarışalım bak senle bu hafta. Kilolarımız çok yakın. Kazanan da motivasyon amaçlı bi ödül alsın ama nasıl bir ödül olabilir bilemedim şimdi
Teşekkür ederim canım
Aaa lütfen 1 hafta sonra 11 aylık olacakTerbiyesiz kaptan yardımcısı ne olcek. Ayyy 5 lere düşcem diyorrrrr, 10 aylık bebesi var, Allahımmmm nerelere gidem beennn
Hasta oluyorum diyordun oldun muBende bütün gün dışardaydım yaa, çok yorgun hissediyorum kendimi. Hava da sıcak ama rüzgarlıydı, çarptı beni iyice. Öksürüğüm de azdı
Neyse ip atlamışsın ama o da geçen günkünün cezasıydı sankiYok Bulgurlu lahana annemden cok lezzetliydi hepsini yememek icin zor tuttum.
Akşam yarım saat yürüyüş 250 ip..
Cok sıkı takip edemedim malum cocuklar .. su dikkatimi cekti hep kadınlar zayif kalmalı erkege çok baskı yok erkek şişmanlasa kazaniyor yiyo kadınin böyle bir hakki yok dedi doğru valla.
Meyve salatası işteEvet ya geçelim artık şu 7lere. Olur canım belki böyle motive oluruz. Ay kesin bende o da ters teperde neyse. Ödül olayını bilemedim valla. Olmasa mı acaba? 1 kilo verip yarım kilo geri almayalım daödül konusunu bir düşünelim bence.
Sağol canım hata ettim evde her zaman eldiven bulundurcam artık.Çok geçmiş olsun canımm yaaa. Keşke korusaydın ellerini bir şekilde
canim ben digma buyume bursaliyim. Annem bursali babam ankarali. Esimde 7 göbek bursaliSiz nereliydiniz bebeyim?
Bu arada hanımlar bu hafta da 7.yiz yani ilk 3'e hala cok uzağız. Üstelik bu hafta etap sonuncusu takımımızdan çıktı
balpamuk kurallar gereği bu hafta nerede hata yapıp neden kg aldığını aşağıdaki linkte anlatman gerekiyor :
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ma-zayiflama-yarismasi.1063376/#post-55310683
Ayrıca şu linkteki sayfaya da bir sağlıklı yemek tarifi yazman gerek:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/
Haftaya güzel bir eksi ile geleceğine inanıyorum
Tabi ki ne zaman müsait olursan :) Sadece kuralları hatırlatmak için yazdım.morordek bugünü atlattıktan sonra yazsam olur mu? Bugün vakit ayırmam zor olacak hafta sonum çok yoğun geçiyor. Yani alelade şeyler yazmak istemiyorum. İlk defa böyle bir duruma düşüyorum ama bu da bana hayat dersi oldu. Bence anlatacaklarım da bir çok kişiye ders olacak:)) Haftaya güzel eksilerle geleceğime eminim bende... pazartesi yazmam uygun mudur Şeyma’cım?
Şimdi gördüm sen yazıncaGünaydın lar listelere bakarken caroline84 te bi hata gördüm paylaşım alanına yazdım duzeltirlermi ya kilosu nu yanlış yazdılar yada hesaplamayi
Oy oy yürüyüş yolu bende bugün çıkamicam adanada portakal çiçegi festivali var insanlar sokaklara dökülecek bugün bizde gideceğizHerkese günaydın :)Eki Görüntüle 2134003
Sağol canım benimGünaydın hanımlar
Güzel bir gün olsun hepimize
Seebahar gormuş canım duzeltirler herhaldeŞimdi gördüm sen yazınca
1. takım kaptanı düzeltir herhalde görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?