- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.481
Geçmiş olsun canım iyileş bir an önceOldum oldum, tam oldum
Umut uyuyordu da beni uyku tutmamıştı dün gece. Galiba bünyem uykusuzluğa alıştıAaaa gözlerime inanamıyorum, sen bu saatte ayakta. Umut paşamız mı uyumadı yoksa canım?
Benimki sinbo baya memnunumHafta sonu sessizliği çökmüş yine grubaarkadaşlar benim tartım 8-9 yıllık falan. Yenisini alsam mı diye düşünüyorum. Biraz araştırdım ama bir sürü seçenek var. Siz ne kullanıyorsunuz? Memnunmusunuz?
Kilonu yazmadin dun tatlim cuma gunleri kilo bildiriyoruzTeşekkürler
Valla ben dun aksam kv de 8 de yattim ama burnumda tikali nefes alamiyom halsizlik had safhada bu vaziyette sehir disina cikilmaz ama gitmeyelim desem esim huysuzlanir bosuna hirgur cikarmaya gerek yok dedim geldim simdi gene yatacam2 bebeyle nereye dinleneyim. Elimin yollarını gözlüyorum. Gelsin de postu sereyim diye
Enerji versin diye vitaminleri çaktım ama inşallah toparlarım birkaç güne.
Saolasin hedef cimtoplight fancynancy cok Geçmiş olsun ikinize de evi hep sağlıklı şeylerle doldurdum 55 barajını aşana kadar bana kaçamak yok hayatımda hiç 54 lü sayılarda olmadım benim yakamı bırakmıyor 55 li sayılar insallah bu sefer bir duraklama yaşamam
İnsallahSaolasin hedef cim
Hadi bakalim sen bu sekilde gittikten sonra o kilolar kalmaz gider biraz direnirse de normal yeter ki sen azimle devam et
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.Sağol canım hata ettim evde her zaman eldiven bulundurcam artık.
Benimkine sinbo ama biraz eskidi galiba. Ardarda tartılmalarda farklı sonuçlar verebiliyor. Ben en çok çıkanı baz alıyorum. Biliyorsan tartının modelini yazarmısın?Geçmiş olsun canım iyileş bir an önce
Umut uyuyordu da beni uyku tutmamıştı dün gece. Galiba bünyem uykusuzluğa alıştı
Benimki sinbo baya memnunum
Haklısın. Ben de Ankara'dayım bu arada. Dün öğlen de sıcaktı Ankara, değil mi?Bugün ankara da sanki cehennem sıcağı vardı iyiki sabah erkenden çıkıp yürüyüşümü yapmışım bence iyiki görmüşsünüzdür bursayatoplight
Evet bi soğuk oluyor sonra hop sıcak çok bunaltıcı vallaHaklısın. Ben de Ankara'dayım bu arada. Dün öğlen de sıcaktı Ankara, değil mi?
Aynen bir sicak bir soguk nevrim donduEvet bi soğuk oluyor sonra hop sıcak çok bunaltıcı valla
Katil tatlimbnde katilmak istiyorum zayiflamak istoyorum
nasil katilcamKatil tatlim
Birinci sayfada kurallar var canim oraya bak 2 hafta deneme surecinden sonra takima kabul ediliyorsunnasil katilcam
Hoşgeldin takımımıza. Hafta sonu olduğu için biraz durgun ama görenler mutlaka yazar. İlk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini söylemen gerekli. Sonra da kendini biraz tanıtırmısın?bnde katilmak istiyorum zayiflamak istoyorum
2 bebeyle nereye dinleneyim. Elimin yollarını gözlüyorum. Gelsin de postu sereyim diye
Enerji versin diye vitaminleri çaktım ama inşallah toparlarım birkaç güne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?