Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oldum oldum, tam oldum
Geçmiş olsun canım iyileş bir an önce
Aaaa gözlerime inanamıyorum, sen bu saatte ayakta. Umut paşamız mı uyumadı yoksa canım?
Umut uyuyordu da beni uyku tutmamıştı dün gece. Galiba bünyem uykusuzluğa alıştı
Benimki sinbo baya memnunum

2 bebeyle nereye dinleneyim. Elimin yollarını gözlüyorum. Gelsin de postu sereyim diye
Enerji versin diye vitaminleri çaktım ama inşallah toparlarım birkaç güne.
Valla ben dun aksam kv de 8 de yattim ama burnumda tikali nefes alamiyom halsizlik had safhada bu vaziyette sehir disina cikilmaz ama gitmeyelim desem esim huysuzlanir bosuna hirgur cikarmaya gerek yok dedim geldim simdi gene yatacam

Saolasin hedef cim
Hadi bakalim sen bu sekilde gittikten sonra o kilolar kalmaz gider biraz direnirse de normal yeter ki sen azimle devam et

Geçmiş olsun canım iyileş bir an önce

Umut uyuyordu da beni uyku tutmamıştı dün gece. Galiba bünyem uykusuzluğa alıştı

Benimki sinbo baya memnunum
Benimkine sinbo ama biraz eskidi galiba. Ardarda tartılmalarda farklı sonuçlar verebiliyor. Ben en çok çıkanı baz alıyorum. Biliyorsan tartının modelini yazarmısın?

7 Nisan 2018, Cumartesi
Menüm:

KAHVALTI:
5 zeytin
1 dilim beyaz peynir
1/2 dilim kaşar peyniri
1 sahanda yumurta
1 dilim esmer ekmek
1 fincan Türk kahvesi
SPOR:
Öğleden sonra 2 saat havuzda yüzdüm. (14:30-16:30 arası, arada 10 dak mola verdim.)
AKŞAM YEMEĞİ:
(18:00)
Tavuk ızgara (100 gr)
Bulgur pilavı (4 yemek kaşığı)
Salata
Ayran
SU: Şu ana kadar 2,5 lt oldu.
Gün sonuna kadar 3 lt'ye tamamlanır.

Günün geri kalan kısmında hiçbirşey yemeyeceğim. Sadece yeşil çay ve 1 fincan Türk kahvesi daha içeceğim.
Bugün menümü erken yazmak istedim.

Menumm
Sabah sahanda yumurta
Bol yesillik
8 yesil zeytin
Yarim dilim uno denge
1tk recel

Oglen
Kahve
Elma

Aksam
Salata
Pantican salatasi 2yk
Yarim dilim tahilli ekmek
2 incir
8 badem
2yk yogurt
1 kepce yayla corbasi
30 dk yuruyus
20 dk aletli spor

2 3 gundur cok hasizim kendimi toparliyamiyorum bu kan igneleride ne meretmis agrisindan totomun uzerine oturamiyorum

Iyi aksamlar hanımlar bende yazayim menü cumartesi menü
Sabah 8de yola çıktık izmite arabada 10 tane peynirli cubuk kraker
11de kahvaltı 7 8 zeytin
çeşitli peynirler.
Patlıcan kapya biber kozlenmis
Sahanda yumurta
Domates salatalık
1tane küçük sigara böreği
2dilim ekmek üstüne kaymak bal
4te oğlumun iskenderinden 4parca pide ve yoğurt
8 bucuk da yeşil çay
Akşam yemeyip dengeliycem. Belki gece tarçınlı süt içerim.
Su 2lt
Spor yok belki birazdan ip ...bebeleri uyutunca..

2 bebeyle nereye dinleneyim. Elimin yollarını gözlüyorum. Gelsin de postu sereyim diye
Enerji versin diye vitaminleri çaktım ama inşallah toparlarım birkaç güne.

Çok geçmiş olsun Ferah’cım yaa. Ne oldu sana böyle? Ama hava yaz günü gibi olup ertesi gün kışa dönünce ben de hasta olabileceğimi hissettim hemen pastil aldım. Giyinsen sıcak çıkarsan soğuk tam hastalık havaları başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…