Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok öyle yemek ödülü değil kız, aklımız fikrimiz yemek
Ne bileyim bir hafta boyunca günaydın dedikten sonra mesela atıyorum sana yenildim ssyykk123 büyüksün abim başka bir gün yücesin ulu ssyykk123 falan yazabiliriz mesela ceza olarak

Aaaa gözlerime inanamıyorum, sen bu saatte ayakta. Umut paşamız mı uyumadı yoksa canım?

Valla direk aklıma yemek geldi bu yemekten daha fena valla. Bunları dememek için ikimizde çok çabalarız herhalde
Günaydın tünaydın, hepsi bir arada olsun
Ben hastayımmmm faranjitten yataklardayım ay biri kurtarsın beni nolur
Çok geçmiş olsun canım. Faranjit bir zamanlar kabusumdu. Dinlenmeden geçmiyordu benim ki.

Dünkü menümü yazayım bu arada.
08.00 kahvaltı:
1 dilim ananas
2 haşlanmış yumurta

Öğlen 13.30:
Kabaklı havuçlu salata(misafirlikte yedim. 3 gün az gelmiş gibi)
Kuskus salatası

18.30 akşam:
Ton balıklı salata
1 avuç çekirdek

3.5 litre su
Türk kahvesi
Yarım saat yürüyüş

Valla direk aklıma yemek geldi bu yemekten daha fena valla. Bunları dememek için ikimizde çok çabalarız herhalde

Çok geçmiş olsun canım. Faranjit bir zamanlar kabusumdu. Dinlenmeden geçmiyordu benim ki.
2 bebeyle nereye dinleneyim. Elimin yollarını gözlüyorum. Gelsin de postu sereyim diye
Enerji versin diye vitaminleri çaktım ama inşallah toparlarım birkaç güne.

Hafta sonu sessizliği çökmüş yine gruba arkadaşlar benim tartım 8-9 yıllık falan. Yenisini alsam mı diye düşünüyorum. Biraz araştırdım ama bir sürü seçenek var. Siz ne kullanıyorsunuz? Memnunmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…