- 13 Nisan 2007
- 15.554
- 36.070
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.461
Tatlım, cevabımı yazdım paylaşım alanına..Seebahar gormuş canım duzeltirler herhalde
Tamam teşekkür ederimTatlım, cevabımı yazdım paylaşım alanına..
Yok öyle yemek ödülü değil kız, aklımız fikrimiz yemekEvet ya geçelim artık şu 7lere. Olur canım belki böyle motive oluruz. Ay kesin bende o da ters teperde neyse. Ödül olayını bilemedim valla. Olmasa mı acaba? 1 kilo verip yarım kilo geri almayalım daödül konusunu bir düşünelim bence.
Oldum oldum, tam oldumAaa lütfen 1 hafta sonra 11 aylık olacak
Hasta oluyorum diyordun oldun mu
Neyse ip atlamışsın ama o da geçen günkünün cezasıydı sanki
Meyve salatası iştekaratay onu bile yemeyin diyor en güzel ödül sana
Artik canim hic tatli abur cubur bisey cekmiyor otlarla kahvati yapiyorum aksamdaKizlar haftasonu diye lutfen abartmayin o yuzden dikkatli olun
Hayranım senin böyle erken kalkıp yürüyüş yapmana. Mert iyice büyüsün bende yapcam valla. İdolimsünGünaydın kızlar.Kızımla eşim uyuyor ben de yürüyüşe çıktım.
Aaaa gözlerime inanamıyorum, sen bu saatte ayakta. Umut paşamız mı uyumadı yoksa canım?Bu arada hanımlar bu hafta da 7.yiz yani ilk 3'e hala cok uzağız. Üstelik bu hafta etap sonuncusu takımımızdan çıktı
@balpamuk kurallar gereği bu hafta nerede hata yapıp neden kg aldığını aşağıdaki linkte anlatman gerekiyor :
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ma-zayiflama-yarismasi.1063376/#post-55310683
Ayrıca şu linkteki sayfaya da bir sağlıklı yemek tarifi yazman gerek:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/
Haftaya güzel bir eksi ile geleceğine inanıyorum
Ooo yerlisisin o zaman Bursa’nın.canim ben digma buyume bursaliyim. Annem bursali babam ankarali. Esimde 7 göbek bursali
TeşekkürlerMenün çok güzel canım
Valla direk aklıma yemek geldiYok öyle yemek ödülü değil kız, aklımız fikrimiz yemek
Ne bileyim bir hafta boyunca günaydın dedikten sonra mesela atıyorum sana yenildim ssyykk123 büyüksün abim başka bir gün yücesin ulu ssyykk123 falan yazabiliriz mesela ceza olarak
Çok geçmiş olsun canım. Faranjit bir zamanlar kabusumdu. Dinlenmeden geçmiyordu benim ki.Günaydın tünaydın, hepsi bir arada olsun
Ben hastayımmmm faranjitten yataklardayım ay biri kurtarsın beni nolur
2 bebeyle nereye dinleneyim. Elimin yollarını gözlüyorum. Gelsin de postu sereyim diyeValla direk aklıma yemek geldibu yemekten daha fena valla. Bunları dememek için ikimizde çok çabalarız herhalde
Çok geçmiş olsun canım. Faranjit bir zamanlar kabusumdu. Dinlenmeden geçmiyordu benim ki.
Zor valla canım, kolay gelsin. Yardıma birileri gelse keşke.2 bebeyle nereye dinleneyim. Elimin yollarını gözlüyorum. Gelsin de postu sereyim diye
Enerji versin diye vitaminleri çaktım ama inşallah toparlarım birkaç güne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?