- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.501
Cidden çok sıcaktı yaaaBugün ankara da sanki cehennem sıcağı vardı iyiki sabah erkenden çıkıp yürüyüşümü yapmışım bence iyiki görmüşsünüzdür bursayatoplight
Arkasının fotosunu çektimBenimkine sinbo ama biraz eskidi galiba. Ardarda tartılmalarda farklı sonuçlar verebiliyor. Ben en çok çıkanı baz alıyorum. Biliyorsan tartının modelini yazarmısın?
Hoşgeldin arkadaşlar da söylemişler zaten ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de kendinden bahset lütfen, şu an kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun gibi gibi :) ben kaptan yardımcısıyım bu aradabnde katilmak istiyorum zayiflamak istoyorum
Menünü beğenmedim tabi kiIyi aksamlar hanımlar bende yazayim menü cumartesi menü
Sabah 8de yola çıktık izmite arabada 10 tane peynirli cubuk kraker
11de kahvaltı 7 8 zeytin
çeşitli peynirler.
Patlıcan kapya biber kozlenmis
Sahanda yumurta
Domates salatalık
1tane küçük sigara böreği
2dilim ekmek üstüne kaymak bal
4te oğlumun iskenderinden 4parca pide ve yoğurt
8 bucuk da yeşil çay
Akşam yemeyip dengeliycem. Belki gece tarçınlı süt içerim.
Su 2lt
Spor yok belki birazdan ip ...bebeleri uyutunca..
Benimkine sinbo ama biraz eskidi galiba. Ardarda tartılmalarda farklı sonuçlar verebiliyor. Ben en çok çıkanı baz alıyorum. Biliyorsan tartının modelini yazarmısın?
Aaa pilsiz neyle çalışıyor ben de onu merak ettim bak şimdi :)En iyisi Arzum’un pilsiz olanlarından al rahat et. Pilli olanlarda pili azaldı-bitti derken o problem çok yaşanıyor. Nihayet pilsiz olanı keşfettim rahat ettim.
Teşekkür ederim canım. Bir inceleyeyim onuCidden çok sıcaktı yaaa
Ama ben sıcağı severim :)
Arkasının fotosunu çektim
Eki Görüntüle 2134250
Hoşgeldin arkadaşlar da söylemişler zaten ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de kendinden bahset lütfen, şu an kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun gibi gibi :) ben kaptan yardımcısıyım bu arada
Menünü beğenmedim tabi ki
500 ip
Yarışmamız 564. Etap sonuncusu sevgilibalpamuk !
Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Ben özellikle doğru tartmasını istiyorum canım. Çoğu yerde yeni bile olsa tartıların üstüste tartılmada farklı tarttığını okudum. Bahsettiğin tartı hep aynı mı tartıyor canım ?En iyisi Arzum’un pilsiz olanlarından al rahat et. Pilli olanlarda pili azaldı-bitti derken o problem çok yaşanıyor. Nihayet pilsiz olanı keşfettim rahat ettim.
Aaa pilsiz neyle çalışıyor ben de onu merak ettim bak şimdi :)
Ben özellikle doğru tartmasını istiyorum canım. Çoğu yerde yeni bile olsa tartıların üstüste tartılmada farklı tarttığını okudum. Bahsettiğin tartı hep aynı mı tartıyor canım ?
Teşekkür ederim canım onu da bir inceleyeyim:))Evet maalesef şoku yaşadığımda 3-5 kez üst üste çıksamda tartı aynı! :))))
Hoşgeldiniz takımımıza. Akupunkturun sorun olacağını sanmam. Sonuçta hepimiz farklı yöntemler uyguluyoruz. En doğru bilgiyi kaptan ve yardımcıları verecektir. Şimdiden bol ve sağlıklı kilo vermelerBende katılmak istiyorum takıma. Ilk sayfada yer alan kuralları okudum ve kabul ediyorum. Şu anki kilom 78.2 kg hedef kilom ilk etapta 58 daha sonra 55 inşallah.
Bi kaç zamandır diyete başlayıp bozuyordum son bi kaç aydır felaket bir şekild e iştahım açıldı ve engel olamıyordum. Ve akupunktur desteği almaya karar verdim ve bugün doktora gittim ve ilk akupunktur iğnelerim takıldı. Şu an için gayet iyiyim. Akşam ekmeksiz balık ve salata yedim ve halen acıkmadım. Daha önceden olsa akşam yedikten sonra kaç kez dolabı açıp yiyecek bir şeyler arardım. Bugün yapmadım şükür yani etkisini ilk günde dahi gördüm.
Şimdi önümümde 4 _5 aylık sürede hedef kiloma ulaşırım inşallah. Takıma katılabilir miyim. Akupunktur ile destek almış olmam sorun olur mu
Teşekkürler şimdiden
Hoşgeldiniz takımımıza. Akupunkturun sorun olacağını sanmam. Sonuçta hepimiz farklı yöntemler uyguluyoruz. En doğru bilgiyi kaptan ve yardımcıları verecektir. Şimdiden bol ve sağlıklı kilo vermeler
Hedef cim bursa yagisli ve serindi ankara gibi dusunup kisa kollu aldik evde cayir cayir kombi ysktik ben hastaligin rtkisi ile titreme nobetleri gecirdim resmen gecem gunduzum karisti basimi kaldiramadim az sonra ev ahalisi kalksin kahvalti yapip yola cikcaz azkara sicak mi halaBugün ankara da sanki cehennem sıcağı vardı iyiki sabah erkenden çıkıp yürüyüşümü yapmışım bence iyiki görmüşsünüzdür bursayatoplight
Daha kötü olmuş desene neyse gel gel buralar hala yanıyor bütün gece cam açık yattım burada şimdi geldim yürüyüşten sanki bir temmuz günü :))Gunaydinlar soguk ve yagisli bir bursa sabahindan
Hedef cim bursa yagisli ve serindi ankara gibi dusunup kisa kollu aldik evde cayir cayir kombi ysktik ben hastaligin rtkisi ile titreme nobetleri gecirdim resmen gecem gunduzum karisti basimi kaldiramadim az sonra ev ahalisi kalksin kahvalti yapip yola cikcaz azkara sicak mi hala
Hoşgeldin akupunktur ile devam etmende bir sakınca yok tabi ki :)Bende katılmak istiyorum takıma. Ilk sayfada yer alan kuralları okudum ve kabul ediyorum. Şu anki kilom 78.2 kg hedef kilom ilk etapta 58 daha sonra 55 inşallah.
Bi kaç zamandır diyete başlayıp bozuyordum son bi kaç aydır felaket bir şekild e iştahım açıldı ve engel olamıyordum. Ve akupunktur desteği almaya karar verdim ve bugün doktora gittim ve ilk akupunktur iğnelerim takıldı. Şu an için gayet iyiyim. Akşam ekmeksiz balık ve salata yedim ve halen acıkmadım. Daha önceden olsa akşam yedikten sonra kaç kez dolabı açıp yiyecek bir şeyler arardım. Bugün yapmadım şükür yani etkisini ilk günde dahi gördüm.
Şimdi önümümde 4 _5 aylık sürede hedef kiloma ulaşırım inşallah. Takıma katılabilir miyim. Akupunktur ile destek almış olmam sorun olur mu
Teşekkürler şimdiden
Bugün biraz daha serin sanki bizim evin oralarda bulutlar var yağacak gibiGunaydinlar soguk ve yagisli bir bursa sabahindan
Hedef cim bursa yagisli ve serindi ankara gibi dusunup kisa kollu aldik evde cayir cayir kombi ysktik ben hastaligin rtkisi ile titreme nobetleri gecirdim resmen gecem gunduzum karisti basimi kaldiramadim az sonra ev ahalisi kalksin kahvalti yapip yola cikcaz azkara sicak mi hala
Cam açık mı uyudunDaha kötü olmuş desene neyse gel gel buralar hala yanıyor bütün gece cam açık yattım burada şimdi geldim yürüyüşten sanki bir temmuz günü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?