- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.521
Çok geçmiş olsun kaptanimGunaydin arkadaslar biz bursadayiz haftasonu icin geldik ama hastalandim grip olmusum takimla da ilgilenemedim saolsun ordegin ilgilenmis
Evet ama soğuk sevdiğim için çok nadir hasta olurum olsam da ayakta geçiriyorum çok şükür oksijenle uyumayı çok seviyorumCam açık mı uyudun
Çok geçmiş olsun canimGünaydın tünaydın, hepsi bir arada olsun
Ben hastayımmmm faranjitten yataklardayım ay biri kurtarsın beni nolur
Oy canım hızlı bir u dönüşü yapmalısın. Çok zor ama müdahale etmezsen dediğin olacaktır maalesef. Bende öyleyim çünkü 1 hafta dikkat etmeyeyim 2.5-3 kilo kadar alabiliyorumGünaydın kızlarDün gündüz ayrı akşam ayrı misafir vardı. Gün içinde tekrar bakamadım.
Ama kilolar aldı başını gidiyor. Böyle giderse 60lı rakamları görmek yerine 90lari göreceğim.
Harikasın canım. Aynen böyle devamGünaydın herkese. Dün doktora gitmistim. Akupunktur taktik. Diyet listemde ekmek hiç yok. Ara öğünler de yok. Dün doktor çıkışı öğlen yemeği yedik ve son ekmeğimi dün öğlen yedim. Normalde hep sabah başka bir diyete ama akşam menüsü ile diyete başlamış oldum ve çok uzun zamandır ilk defa akşam yemeğinden sonra bir şey atıştırmadan durabildim.
Bu arada sabah akşam ip atlama ve yürüyüş var spor olarak. Bugün ise ilk suyumu içtikten sonra 30 adet ip atadım ve kahvaltımı yaptım ekmeksiz tabiki de. Yeşil çay imi da içtim. Gayet iyiyim şu anda. Öğlen yemeğini 3 gibi yerim sanırım. Ondan sonra da 1 saat yürüyüş planlıyorum .
Geçmiş olsun kaptanım.Yeni arkadaslarimiz gelmisler hosgeldiniz
Akapunktur sorun olmaz oncelikle onu soyleyeyim
Arkadaslar soylemis ilk sayfada kurallarimiz var onlari kabul etmeniz yeterlidir bir de duzenli katilim
Canim pilini değiştirdinmi farkli sonuçlar verdiğinde pilini zayifliyorBenimkine sinbo ama biraz eskidi galiba. Ardarda tartılmalarda farklı sonuçlar verebiliyor. Ben en çok çıkanı baz alıyorum. Biliyorsan tartının modelini yazarmısın?
Kaptanim hemen gormüşsünüz pideleri ceza gelmişCidden çok sıcaktı yaaa
Ama ben sıcağı severim :)
Arkasının fotosunu çektim
Eki Görüntüle 2134250
Hoşgeldin arkadaşlar da söylemişler zaten ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de kendinden bahset lütfen, şu an kaç kilosun, kaç kilo olmak istiyorsun gibi gibi :) ben kaptan yardımcısıyım bu arada
Menünü beğenmedim tabi ki
500 ip
Aaaa bunu bilmiyordum. En son ne zaman değiştirdiğimi hatırlamıyorumCanim pilini değiştirdinmi farkli sonuçlar verdiğinde pilini zayifliyor
Canım anladığım kadarıyla çocuklarla diyet yapmakta zorlanıyorsun. Bence menünde diyete uymayan çok yiyecek var. Lütfen burda grup olarak bulunduğumuzu unutma. Tabi ki öncelik kendi zayıflamamız ama birbirimizden de etkileniyoruz. Genel olarak menülerinde kaçamak yiyecekler oluyor. Buna bence son vermelisin. Arada dayanamayınca olur tabi de sen sanki diyete başlamamış, biraz dikkat ediyor gibisin. Arkadaşlar ne düşünüyor bilmiyorum ama kendi adıma ben olumsuz etkileniyorum. Birbirimizi motive edersek daha iyi olur bence. Sakın söylediklerimi yanlış anlama. Ben çok iyiyim gibi bir iddiam kesinlikle yok. Sadece menülerine dikkat etmeni rica ediyorum.Iyi aksamlar hanımlar bende yazayim menü cumartesi menü
Sabah 8de yola çıktık izmite arabada 10 tane peynirli cubuk kraker
11de kahvaltı 7 8 zeytin
çeşitli peynirler.
Patlıcan kapya biber kozlenmis
Sahanda yumurta
Domates salatalık
1tane küçük sigara böreği
2dilim ekmek üstüne kaymak bal
4te oğlumun iskenderinden 4parca pide ve yoğurt
8 bucuk da yeşil çay
Akşam yemeyip dengeliycem. Belki gece tarçınlı süt içerim.
Su 2lt
Spor yok belki birazdan ip ...bebeleri uyutunca..
İnsan önünü daha rahat görüyor dimiBen hedefimi pazartesi tartısina göre koymak istiyorum hedefime ulaşamayınca moralim bozuluyor
Cnm sibelle ilgili cok dogru yazmissin maalesef simdiye kadar kacamaksiz menunu goremedik sibel cim tamam kg veriyor olabilirsin ama bu sekilde olmaz biraz daha dikkatli beslenmen lazimCanım anladığım kadarıyla çocuklarla diyet yapmakta zorlanıyorsun. Bence menünde diyete uymayan çok yiyecek var. Lütfen burda grup olarak bulunduğumuzu unutma. Tabi ki öncelik kendi zayıflamamız ama birbirimizden de etkileniyoruz. Genel olarak menülerinde kaçamak yiyecekler oluyor. Buna bence son vermelisin. Arada dayanamayınca olur tabi de sen sanki diyete başlamamış, biraz dikkat ediyor gibisin. Arkadaşlar ne düşünüyor bilmiyorum ama kendi adıma ben olumsuz etkileniyorum. Birbirimizi motive edersek daha iyi olur bence. Sakın söylediklerimi yanlış anlama. Ben çok iyiyim gibi bir iddiam kesinlikle yok. Sadece menülerine dikkat etmeni rica ediyorum.
Özlemcim senin bana değil benim sana yetişmem gerekiyor geçen sene 70lere kadar gelmiştin noldu eski özleme ?Günaydın kızlarDün gündüz ayrı akşam ayrı misafir vardı. Gün içinde tekrar bakamadım.
Ama kilolar aldı başını gidiyor. Böyle giderse 60lı rakamları görmek yerine 90lari göreceğim.
Ayy Balıkesir soguk yağmur bile yağdı keşke sıcak olsaDaha kötü olmuş desene neyse gel gel buralar hala yanıyor bütün gece cam açık yattım burada şimdi geldim yürüyüşten sanki bir temmuz günü :))
Yanlış anlaşılacak bir durum yok dediklerin sonuna kadar doğru diycek bişeyim yok kötü etkilediysemde Üzgünüm .ben diyetteyim psikolojisine girdigimde gece dolapta buluyorum kendimi açlıktan olcek gibi sürekli yemeyecegim varsada yiyorum. Dikkat ediyorum geç saate yememege yada cok çok ekmek pasta yememeye. Çayla bisküvisiz duramazdim onu kestim. Tabiki takımıda düşünüyorum daha fazla kaçamak yapmamaya mümkün oldukça spor yapmaya. Etkilediysem sizi gerçekten Üzgünüm. Yediysemde yazıyorum yemedim mi diyim. Dikkat etcem bundan sonra tekrar Özür dilerim. ..Inşallah en kısa zamanda sağlıkla zayıflariz...hepimiz..Canım anladığım kadarıyla çocuklarla diyet yapmakta zorlanıyorsun. Bence menünde diyete uymayan çok yiyecek var. Lütfen burda grup olarak bulunduğumuzu unutma. Tabi ki öncelik kendi zayıflamamız ama birbirimizden de etkileniyoruz. Genel olarak menülerinde kaçamak yiyecekler oluyor. Buna bence son vermelisin. Arada dayanamayınca olur tabi de sen sanki diyete başlamamış, biraz dikkat ediyor gibisin. Arkadaşlar ne düşünüyor bilmiyorum ama kendi adıma ben olumsuz etkileniyorum. Birbirimizi motive edersek daha iyi olur bence. Sakın söylediklerimi yanlış anlama. Ben çok iyiyim gibi bir iddiam kesinlikle yok. Sadece menülerine dikkat etmeni rica ediyorum.
Mesajımı dikkate aldığın için çok teşekkür ederim. Yok doğruları yazman güzel bir davranış. Benim dileğim azaltman yönündeydiYanlış anlaşılacak bir durum yok dediklerin sonuna kadar doğru diycek bişeyim yok kötü etkilediysemde Üzgünüm .ben diyetteyim psikolojisine girdigimde gece dolapta buluyorum kendimi açlıktan olcek gibi sürekli yemeyecegim varsada yiyorum. Dikkat ediyorum geç saate yememege yada cok çok ekmek pasta yememeye. Çayla bisküvisiz duramazdim onu kestim. Tabiki takımıda düşünüyorum daha fazla kaçamak yapmamaya mümkün oldukça spor yapmaya. Etkilediysem sizi gerçekten Üzgünüm. Yediysemde yazıyorum yemedim mi diyim. Dikkat etcem bundan sonra tekrar Özür dilerim. ..Inşallah en kısa zamanda sağlıkla zayıflariz...hepimiz..
Canım ben çok kilo verip sonra alanlardanım maalesef. Ben psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyordum. Accık bunalımdaydım yaniGeçmis olsun çikolata canavar toplight hasta olanlara sifa..
Birde simdi diyetteyim diye yemedigim şeyleri daha sonra yediginde kilo yapmiycakmi. Yada çok rahatsız etmiycekmi yendiginde zayifladigda. O yüzden arada kaçamak yapmak vücudu şaşırtmak gerek diye düşünüyorum. Çok kilo verip geri alanlar bu konuda ne düşünüyorsunuz. ..benim kadar kaçamak yapmamaya çalışın ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?