- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.681
Tatlım şu an olanların hepsi benim hatam. Hiç dikkat edemedim hiç.Özlemcim, sen kan testlerini falan yaptırdın mı?
Bildiğim kadarıyla bolca hareket ediyorsun. En son 75 civarı hatırlıyorum ben seni. Çabuk mu kilo alıyorsun? Yoksa arada farklı durumlar mı oldu? Bilmeden girdim araya ama.
Yatış halindeyiz derken ??Eveeetttt
0zlem , @ssyykk123 ve ben fancynancy rakibiz
@beyazinci veEzgican05 sanırım eşleşiyor.
Bu cuma olmada bile bundan sonra yatış halindeyiz kendi aramızda da. Kiloları kontrol edip yakın olanları yazarım birazdan.
Aşk olsun bebeiim artık beni istemiyor musun?
Tatlım şu an olanların hepsi benim hatam. Hiç dikkat edemedim hiç.
Zaten zor kilo veriyordum şeker ve insülin direncinden dolayi.Dikkat etmeyince değerler yükselmiştir kesin.
Yatış halindeyiz derken ??
Şaka bir yana farketmez her türlü uyar bana.
inşallah canım.En azından çabuk gelen çabuk gider Özlemcim. Sen hırslı bir insansın. Eminim kısa sürede toparlar ve geleni geri gönderirsin.
Süpersinnn1 saatlik eliptik sporumuzun son 20 dakikasındayım. Hadi bakalım, sporları yapalım..
Ay bu klavyenin otomatik düzeltmesi beni mahvedecek bugünTatlım şu an olanların hepsi benim hatam. Hiç dikkat edemedim hiç.
Zaten zor kilo veriyordum şeker ve insülin direncinden dolayi.Dikkat etmeyince değerler yükselmiştir kesin.
Yatış halindeyiz derken ??
Şaka bir yana farketmez her türlü uyar bana.
1 saatlik eliptik sporumuzun son 20 dakikasındayım. Hadi bakalım, sporları yapalım..
Çok teşekkür ederim arkadaşım, sağolasın.Teşekkür ederim kaptanım.
Hayırdır geçmiş olsun neyin var ?
Teşekkür ederim kaptanım.
Hayırdır geçmiş olsun neyin var ?
Hoşbuldum şekerim.
Ördekcim, sana kocaman bir alkış. Gerçekten çok tebrik ederim.
Benim gördüğüm genellikle hamilelik sonrası daha da kilo alınıyor. Sen kilolarını da vermişsin. Hayran kaldım.
Maşallah. 10 günde 4 cm çok büyük bir rakam.
Fancycimmm.
İyiyim şekerim sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Merhaba serseri.
Benim midem de çok ağrır.
Son zamanlarda bir şey keşfettim.
8-10 leblebi ve yarım çay bardağı süt içiyorum. Baya rahatlatıyor.
Hoşbuldum şekerim.
Ördekcim, sana kocaman bir alkış. Gerçekten çok tebrik ederim.
Benim gördüğüm genellikle hamilelik sonrası daha da kilo alınıyor. Sen kilolarını da vermişsin. Hayran kaldım.
Maşallah. 10 günde 4 cm çok .
Sevgiler arkadaşım. Mutlu oldum mesajını okuyunca, paylaşınca mutlu oluyorum ben de.Teşekkür ederim
Bizim içinde faydalı oluyor okudukça bize yazman
Mutluluğun mutluluğumuz daha devamı gelecek
Bu cıssss için nasıl bir spor yapmayı düşünüyorsun bebeyim? 1300 ip önceki cezalar için miydi bunun için mi?Herkese iyi akşamlar önce pazar menümü ekleyeyim 4 lt su içtim sabah yürüyüş yapıldı 200 kalori yakıldı akşam yemekten önce yürüyüş yapıldı 200 kalori yakıldı yemekten sonra 1300 ip atlandı 15 dk HIIT kardiyo 15 dk normal kardiyo yapıldı bugünün menüsünü spordan sonra paylaşacağım hadi ben spora
Dogrumu bilmiyorum ama komşum herzan der öksürük olursa az zeytinyag ısıt 1 çay kaşığı karabiber koy sırtına sür atlet koy yat uyu der denemedim ama oğlunun öksürüğünü kestiğini soylerAy bu öksürük beni benden aldı.Bitsin gitsin lütfen çabucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?