- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #280.661
Bak bakalım, ne kadar doğru ne kadar yanlış anlarız kullandıkça bizde canım.Bizim tartıda da var ölçüm ama hiç kullanmıyorum. Doğru mudur acaba?
Olmazsa ben de cumadan cumaya kullanayım.
Moni 10. takıma kaptan oldu bebeyim. O yüzden fazla bizimle takılanıyor artık.Kızlar moni ne yaptı? Mezun oldu mu?
Rakip sistemi güzel ama 18,00'den sonra yemek yememeye bende uyamayabilirim eve 19,00'da girebiliyorum ancak bide yeni yeni gece yemelerini düzenledim akşam yemeği spor öncesii kahve sonrası yoğurt kürü şeklinde yoksa ne bulursam yiyordumOkudum kaptanım. Aslında çoğunu bizde yapıyorduk. Bir dönem oldu ve sallandık. Şimdi toparlıyoruz. İkili rakip takip sistemine ve 17:00 den ya da 18:00 den sonra yememeye hepimiz uyabiliriz tahminimce
Şimdi baktım senin kilon 80.4 benimde Cuma günü 80 di kilom. Bugün 82
Moni 10. takıma kaptan oldu bebeyim. O yüzden fazla bizimle takılanıyor artık.
Yok bebeyim onu tutmuyoruz ama tekrar takımımıza uyarlayabilirim eğer isterseniz.Şimdi baktım senin kilon 80.4 benimde Cuma günü 80 di kilom. Bugün 82
Ne yaklaşması geçmişim seni.
Spor listesi işi devam ediyor mu? Benim telefon bozulunca uygulamalar silindi.Yükleyim tekrardan devam ediyorsa.
Evet çalışanlar işin biraz sıkıntılı o durum ama müsait olanlar en azından 18:00 den sonra yememe kuralına uyabilirler. Mesela benRakip sistemi güzel ama 18,00'den sonra yemek yememeye bende uyamayabilirim eve 19,00'da girebiliyorum ancak bide yeni yeni gece yemelerini düzenledim akşam yemeği spor öncesii kahve sonrası yoğurt kürü şeklinde yoksa ne bulursam yiyordum
Ay sus sus. Sabah çok kötüydü gördüğüm rakamlar, kaçtım tartıdan. Cuma ola hayır ola.Şimdi baktım senin kilon 80.4 benimde Cuma günü 80 di kilom. Bugün 82
Spor listesi işi devam ediyor mu? Benim telefon bozulunca uygulamalar silindi.Yükleyim tekrardan devam ediyorsa.
Şimdi baktım senin kilon 80.4 benimde Cuma günü 80 di kilom. Bugün 82
Biz de seninle eşleşelim mi cankm yakın kilolarımızRakip sistemi güzel ama 18,00'den sonra yemek yememeye bende uyamayabilirim eve 19,00'da girebiliyorum ancak bide yeni yeni gece yemelerini düzenledim akşam yemeği spor öncesii kahve sonrası yoğurt kürü şeklinde yoksa ne bulursam yiyordum
Süper olur çok isterim ben her yönden eleştirebilirsin çok yedin az içtin çok spor yaptın gibi gibi :))Biz de seninle eşleşelim mi cankm yakın kilolarımız
Allah korusun. Doktora gittin mi canım?
Kizlar saolun gecmis olsun dilekleri icin dr a gittim mecburen antibiyotik basladik bol bol su iciyorum ki bobrege zarar vermesin diyeGeçmiş olsun Kaptan'im ihmal etme doktora git !!
Çok geçmiş olsun.Kizlar saolun gecmis olsun dilekleri icin dr a gittim mecburen antibiyotik basladik bol bol su iciyorum ki bobrege zarar vermesin diye
Canım bu eşleşmeler derken ben gaza geldim. Bu hafta başlayalım mı? İkimizinde mazereti var. Bu hafta kaybedene çok yüklenmeyizEveeetttt
0zlem , S Suzi1704 ve ben fancynancy rakibiz
inciitanesi ve Ezgican05 sanırım eşleşiyor.
Bu cuma olmada bile bundan sonra yatış halindeyiz kendi aramızda da. Kiloları kontrol edip yakın olanları yazarım birazdan.
Çok teşekkür ederim hedefcim, umarım sen de en kısa sürede hedef kilona ulaşırsınÖrdekcim, sana kocaman bir alkış. Gerçekten çok tebrik ederim.
Benim gördüğüm genellikle hamilelik sonrası daha da kilo alınıyor. Sen kilolarını da vermişsin. Hayran kaldım.
Olurrrr, her türlü uyar bana şekerimCanım bu eşleşmeler derken ben gaza geldim. Bu hafta başlayalım mı? İkimizinde mazereti var. Bu hafta kaybedene çok yüklenmeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?