Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada Karadeniz de neredesiniz?

Okudum kaptanım. Aslında çoğunu bizde yapıyorduk. Bir dönem oldu ve sallandık. Şimdi toparlıyoruz. İkili rakip takip sistemine ve 17:00 den ya da 18:00 den sonra yememeye hepimiz uyabiliriz tahminimce

Okudum kaptanım. Aslında çoğunu bizde yapıyorduk. Bir dönem oldu ve sallandık. Şimdi toparlıyoruz. İkili rakip takip sistemine ve 17:00 den ya da 18:00 den sonra yememeye hepimiz uyabiliriz tahminimce
Evet bence de uyabiliriz.
Sen neler yapıyorsun ortim?

Çok güzel açıklamış arkadaş. Motivasyon en önemlisi zaten.

Yaa o durum fena
İnsanın bindikçe binesi geliyor ama dönüşte zorlamaya başlıyor ama bence de başla fancycim.
İnsanı mutlu ediyor. Mutluluk seviyesi artıyor.

Bu arada İstanbul'u pek bilmiyorum ama 30 km görünüyor arası. Gidilebilir ama dönmemek şartı ile

hedef38beden canım üşütmüşüm ama zatürreye cevirecek diye korkuyorum öksürüğüm çok kötü

Ayy, çok geçmiş olsun kaptanım.
Doktora gitmişsindir mutlaka ama aman ilaçları falan ihmal etme.
Bir de ben burada da söylüyordum hep, sanırım sen de yapıyordun ama kendini zencefile ver. Hastalığın hakkından o gelir.

Bu arada Karadeniz de neredesiniz?

Ordu şekerim.

Evet bence de uyabiliriz.
Sen neler yapıyorsun ortim?
Orticim göbeğimiz bir keislmiş seninle
Sabah artıdaydım. Haftasonu hastalıktan artık ne geldiyse önüme yedim mecburen. O kadar kötüydüm ki dayak yemiş gibi her tarafım ağrıyordu. Bugünde dinleneceğim yarın da sabahki artılarımı atıp, cuma ya eksi gelmeye çalışcam canım. Sen ne durumdasın?

Ne güzel tartıymış o öyle

Tamam canım haftaya rakibiz o zaman. Umarım 79lardan rakip oluruz

1)sabah 11 den sonra kahvaltı kalmayacak güzel bir kahvaltı yapılacak, çocuklar tatil vs bahane yok

2)kilo verdikçe eski kıyafetler oldukça insan çok motive oluyor (hadi çıkaralım küçülenlerimizi)

3)takım içinde ikili rakip sistemi var (herkes kendi eşini/rakibini kontrol ediyor, menüsünü, sporunu fln )

Bunlar gerçekten güzel tesbitler bizde kilomuza göre gruplanmıştık ama pek verimli olmadı saolsun fancynancy gruplamıştı ikili ikili de olabilir birbirimizi takip açısından verimli olur

Ohhh mis gibi tertemiz hava.
Git gel yorar dediğin gibi iyisi mi dönüşümde hesaba katarak gideyim mesafemi

Ne güzel tartıymış o öyle

Tamam canım haftaya rakibiz o zaman. Umarım 79lardan rakip oluruz
İnşallah canımmm.
Tabiis de ben beurer de tartılıyorum fakiri de yağ kas ölçümü için arada kullanıyorum. Artık ne kadar doğru bilmem kilomu eksik tartıyorsa kesin yağımı, kasımı da eksik tartıyordur ama en azından kontrol amaçlı kullanırım diye düşündüm. Geçen hafta baktım Cuma günü. Bu cuma yine bakacağım kastan mı yağdan mı gitmiş yoksa su mu gitmiş diye.

Ben de bugün 82 geldim canım. Ne yapsam diye dusunurken diyetisyen listemi uyguladım bugün kaçamaksiz bir şekilde.
Spor yapmaya hiç isteğim yok bu ara kızım başımın etini yedi anne artık spor yapmamaya başladık boyle olmaz hani zumba yapacaktık diyor.Belki onun sayesinde azcık hareket ederim.
Sana da geçmiş olsun canım.

Yaaa
Şimdi bana uy derseniz uyarım ama doğru olur mu bilemedim. Siz yorumlayın.
Gece 3-4 arasında uyuyorum.
10 saat kadar önce çok mu erken olur acaba?

Evet kilosu yakın olanlar eşleşebilir. Biz S Suzi1704 ile epey yakın kilolarımız, çoktan rakip olduk. Menülerimizi de takip ederiz birbirimizin. Aslında 0zlem Ortim de epey yaklaşmış bize. Üçlü gruplar da olabilir. Herkes gözüne kestirsin madem birer rakibeeee

Bizim tartıda da var ölçüm ama hiç kullanmıyorum. Doğru mudur acaba?
Olmazsa ben de cumadan cumaya kullanayım.

Sağol bebeğim ya. Kızın seni harekete geçmen için uyarıyor en azından ne güzel. Kızına benden kocaman öpücükler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…