- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.101
Belki eksi gelirdi kaptanım ya3 borekten sonra haftaya bence
Tebrikler rakibeee çok sevindim :)morordek isteğin üzerine şu an tartıldım ve gözlerime inanamadım 54.8 geldim Eki Görüntüle 2136188 ve kendimi öyle aman aman aç hissetmiyorum
Bence deee
Yarın seni listeye alıyoruz değil mi?
3 borekten sonra haftaya bence
Hanımlar çok sessizsiniz bugün, hayra alamettir umarım :)
morordek isteğin üzerine şu an tartıldım ve gözlerime inanamadım 54.8 geldim Eki Görüntüle 2136188 ve kendimi öyle aman aman aç hissetmiyorum
Teşekkür ederim rakibemTebrikler rakibeee çok sevindim :)
Cnm izne ayrildigin kilonun altindsysan bu haftada olur sekerim eger oyleyse sana kocaman bir aferin bi de nazar boncugu koyalimSiz bilirsiniz şekerler.
1 saat bisiklete bindim.
Bu hafta da olur, haftaya da ben buradayım.
Perşembe pek de riskli bir gün.
Ben çok acıktım ama tavuk yiyeceğim akşama.
Ooo masallahmorordek isteğin üzerine şu an tartıldım ve gözlerime inanamadım 54.8 geldim Eki Görüntüle 2136188 ve kendimi öyle aman aman aç hissetmiyorum
Farklı bişey mi denedin canım? Tebrikler.morordek isteğin üzerine şu an tartıldım ve gözlerime inanamadım 54.8 geldim Eki Görüntüle 2136188 ve kendimi öyle aman aman aç hissetmiyorum
Tesekkur ederim :)) Yok canım farklı birşey yapmadım sadece 3 gündür şekersiz besleniyorum yazdığım gibi spor yapıyorum yazdığım şeyleri yiyorum bende şaşırdım kabızlık olayı son buldu herhalde ona bağlıyorumFarklı bişey mi denedin canım? Tebrikler.
Cnm izne ayrildigin kilonun altindsysan bu haftada olur sekerim eger oyleyse sana kocaman bir aferin bi de nazar boncugu koyalim
Özlemcim lahana diyeti yapar mısın yarın benleeeee?Aa estağfurullah canım ne kusuru..
Zaten hedefimi 79 olarak yazmıstım..
Ama kendimi çok sıkmadığım için 79'u tutturmamıs olabilirim.
Sibelcim, yağ ve kasın birbirine dönüşme durumu imkansız. Farklı hücreler tamamen. Üniversitede özellikle anlatılmıştı derste. Sıklıkla yanlış bilinen bir bilgi.
Diyetisyenlerin bazıları, sporu sonradan ekliyor dediğin gibi. Onun nedeni ise; vücut direnmeye başlayınca farklı bir etmenle kilo vermeyi aynen devam ettirmek.
Sen kendini nasıl daha iyi hissedeceksen kaptanım.
Ördeğim senin hakkın da ödenmez. Kilonu verdin, bitti ama sürekli burada her şeyle uğraşıyorsun. İyi ki varsın şekerim.
Umarım bir an önce rahatlarsın evlacım.
Kaçamak yok dimi şekerim?
Yaa Fancy'cim, benim içinden bir sürü şey geçiyor da üşengeçlik, tembellik ve zaman yetmezliği bahanem çok fazla.
Ben bu kürü önceden zaman zaman yapıyordum. Çok etkiliydi benim için.
Ben de telefon, tabletten çok zor yazıyorum.
Hayırlısı olsun kaptanım.
morordek isteğin üzerine şu an tartıldım ve gözlerime inanamadım 54.8 geldim Eki Görüntüle 2136188 ve kendimi öyle aman aman aç hissetmiyorum
2 gün ama ben birgün yaptim ama tartilmadim bugün daha az yedimki en azindan geçen haftayla ayni çıkayım sevinecegim
Eskiden bende yaptim lahana diyeti çorbası belki haftaya isvec diyetine baslarim birkere yapmistim
Tebrikler canımTeşekkür ederim rakibem
Malesef canım yarın daha onceden konusulmus yemek planı var.Özlemcim lahana diyeti yapar mısın yarın benleeeee?
Katılmak isteyen var mı banaaaa kızlaarrr?
Tesekkur ederim :)) 66 kilodan indim ama daha 1 aydır buradayım daha önce 66 dan 55 e inmiştim 5 ay gibi bir sürede ama daha sonra 60 kiloya geri çıktım buraya katıldığımda 57 den başladım kilonun az olduğuna bakma boyum 1.57 olduğu için hedefim daha düşükTebrik ediyorum. Ay çok özendim şimdi. Gelmek istediğim kilo ama daha çoook var cokkk. Ne kadar zamandır diyettesiniz ve kac kilo dan geldiniz bu kiloya
Teşekkür ederim :))Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?