- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.221
Şu anki kilon nedir? Hedef kilon nedir bunları da yazar mısın? Biraz da kendinden bahsedersen takımın seni tanıması açısından iyi olur :)Kuralları okudum kabul ettim
O zaman 66.9 olarak baz alalım cunku tartı farkı olabilir. Bundan sonra kendi tartınla tartılırsın zaten değil mi?
Geçmiş olsuuunAh yine geç kaldımmm... özürlerimle kızım çok hasta üstüne bende hasta oldum herşeyi geçtim bugün perşembe zannediyordum! Pesss...
Güncel kilom: 62.5 maalesef takıldım yine....
Tamam sen oradaki tartıya göre bildirim yap 2 hafta, 700 gr fark varmış gibi düşünürüz :)2 hafta daha burdayim ama sadece aradaki farki soylerim olmadi. Muhtemelen tarti farkli tartiyo yoksa 1 gunde 700 gram gitmemistir.
Katılabilirsin tabi kibende bu gruba katilabilir miyim
Geçmiş olsuuun
Diyetisyeninle görüşmeye devam ediyor musun Esracım? O ne diyor bu duruma?
Tamam sen oradaki tartıya göre bildirim yap 2 hafta, 700 gr fark varmış gibi düşünürüz :)
Geçmiş olsuuun
Diyetisyeninle görüşmeye devam ediyor musun Esracım? O ne diyor bu duruma?
Tamam sen oradaki tartıya göre bildirim yap 2 hafta, 700 gr fark varmış gibi düşünürüz :)
Hoşgeldin aramıza :)31 yasindayim 79.2 kiloyum ilk hedefim 75 altina inmek uzun hedefim 60 kurallari kabul ediyorum
Anladım. Menülerin de güzeldi zaten, takıldı demek ki.. Dediğin gibi bir anda inersin belki de :)Diyetisyenle görüşüyorum ama diyetleri hep online aldım. Gidip bir türlü yağ ölçümü yaptıramadığım için bunun ne kadarı ödem onu bilemediğimizden yorum yapamıyor doğal olarak. Bir destek ürün verdi bana ödem attırıcı kapsül. Ancak hiçbir eczanede bulamadım en sonunda getirtsinler diye sipariş verdim bu seferde hastalıklar olunca çıkıp alamadım. 1 haftam da böyle geçti. Ödem attırıcıyı alınca bakacağım artık ne kadar fark olacağına ama önümüzdeki hafta bir ölçüme gitmeyi de düşünüyorum.
Hedifime ulasamadim ama bu hafta duzgun spor yapamadim bunye olarak iyi dwgilim insallah bi kac haftaya toplarim kendimitebrikler
Tamamdır mutlaka telafi et
Sabah tartıldın mı bu arada? Cuma sabahları kg bildirimi yapıyoruz kurallar gereği
Tabi ki katılabilirsin. İlk sayfada kurallarımız var. Onları okuyup kabul ettiğini yazar mısın? Bir de kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, hedefin kaç gibi? :)
olsun yine de eksi eksidirHedifime ulasamadim ama bu hafta duzgun spor yapamadim bunye olarak iyi dwgilim insallah bi kac haftaya toplarim kendimi
Hedefcim seni de tebrik ediyorumKilo bildirimimi yapayım.
75,4 çıktım.
Geçmişe ilerleyen saatlerde bakacağım. Umarım herkes güzel rakamlar görmüştür.
Çok güzel vermişsin tebrikler. Aynen bu şekilde devamBende kilo paylaşımı mi yapayım. Hedeftim 77 idi altına inmişim güncel kilom 76.6 kg bu hafta güzel geçti çok şükür
maşallah sana hedef cim yaa helal gecen seferde izinden kg almadan dönmüştün yine aynı şekildeKilo bildirimimi yapayım.
75,4 çıktım.
Geçmişe ilerleyen saatlerde bakacağım. Umarım herkes güzel rakamlar görmüştür.
Teşekkür ederim tatlım sende inersin inşallah en kısa süredeTebrik ederim. Inmek istedigim kilo. Darisi basima insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?