Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım en son listeyi paylaşanın mesajını “cevapla” ya tıkla. Mesajın başındaki ve sonundaki köşeli parantezleri sil. Sonra hedefini yazıp paylaş. Umarım anlatabilmişimdir
Ben de şimdi öyle yazacaktım. Çok güzel anlattın.

5. Takım 20 Nisan Hedefleri

Üye ismi >> 13 Nisan kg >> 20 Nisan Hedef

balpamuk >> 62,5 >>

fancynancy >> ?? >>

evlaefe >> 68,8 >>

Cikilatacanavari >>87,8 >>

ssyykk123 >> 79,2 >>78.2

Ezgican05 >> 54,8 >>

karabiber01 >> 81,9 >>

si_bel >> 69 >>

0zlem >> 79,9 >>77,9 Fazla yazdım sanki ama inşallah olur

hedef38beden >> 75,4 >>74,8

hayalalemiveben >> 76,6 >>

violin35 >> 66,9 >> 66

murya07 >> 73,6 >>

Ersevnur >> 79,2 >>

kardelelen321 >> 94 >>92

5. Takım 20 Nisan Hedefleri

Üye ismi >> 13 Nisan kg >> 20 Nisan Hedef

balpamuk >> 62,5 >>

fancynancy >> ?? >>

evlaefe >> 68,8 >>

Cikilatacanavari >>87,8 >>

ssyykk123 >> 79,2 >>78.2

Ezgican05 >> 54,8 >>

karabiber01 >> 81,9 >>

si_bel >> 69 >>68.5

0zlem >> 79,9 >>77,9 Fazla yazdım sanki ama inşallah olur

hedef38beden >> 75,4 >>74,8

hayalalemiveben >> 76,6 >>

violin35 >> 66,9 >> 66

murya07 >> 73,6 >>

Ersevnur >> 79,2 >>

kardelelen321 >> 94 >>92
[/QUOTE]

Bugunku menum

Kahvalti
Salatalik domates
Zeytin
Az peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek

Ara
1 elma

Ogle

Yaprak sarma ve yogurt

Ara
1 top dondurma

Aksam
Izgara balik ve 2 kucuk parca tavuk
Salata
Canım yaz dönemi yaklaşıyor dondurmaya çok dikkat etmek lazım. Özellikle külahını yememek lazımmış. Birde sarman nasıl bilmiyorum ama pirinçliyse Bulgurlu yapmanı tavsiye ederim

Canım yaz dönemi yaklaşıyor dondurmaya çok dikkat etmek lazım. Özellikle külahını yememek lazımmış. Birde sarman nasıl bilmiyorum ama pirinçliyse Bulgurlu yapmanı tavsiye ederim

Kulahini yemedim ama dondurmayi goturdum. Sarma pirincliydi ama bulgurlu yapariz bi dahakine. Normalde ben pek yapamiyorum da annem yapinca yedim bi guzel.

Kulahini yemedim ama dondurmayi goturdum. Sarma pirincliydi ama bulgurlu yapariz bi dahakine. Normalde ben pek yapamiyorum da annem yapinca yedim bi guzel.
Dondurma sezonunu erken açmışsın beslenmeme dikkat etmeseydim de henüz yiyemezdim. Çünkü hemen hasta olurdum. Bende bu külah olayını bir diyetisyenin sayfasında görmüştüm. Tabi en güzeli hiç yememekte. Bulgurlu kıymalı dolma-sarma Harika oluyor

Herkese hayırlı kandiller bu akşam dua kapıları açık allah tüm dualarımızi kabul etsin inşallah :))
Hoşgeldiniz arkadaşlar. Hayırlı kandiller. ezgi oruçunda allah kabul etsin. burada geçmis okuyamadim .kaçıncıyiz bakamadim.
Saol canım benim kandilin mübarek, tüm duaların kabul olsun inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…