- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.281
Merhaba canım ben de yeniyim bugün katıldım. Ben kopyala yapıştır yaptım, hedefimi ekledim. En son paylaşılmış listeyikopyala yapıştır. Üzerine hedefini eklemeyi unutmamerhaba arkadaslar hedef nasil ekliyoruz yeni oldugum icin bilmiyorum
Canım en son listeyi paylaşanın mesajını “cevapla” ya tıkla. Mesajın başındaki ve sonundaki köşeli parantezleri sil. Sonra hedefini yazıp paylaş. Umarım anlatabilmişimdirmerhaba arkadaslar hedef nasil ekliyoruz yeni oldugum icin bilmiyorum
Ben de şimdi öyle yazacaktım. Çok güzel anlattın.Canım en son listeyi paylaşanın mesajını “cevapla” ya tıkla. Mesajın başındaki ve sonundaki köşeli parantezleri sil. Sonra hedefini yazıp paylaş. Umarım anlatabilmişimdir
Teşekkür ederim canımBen de şimdi öyle yazacaktım. Çok güzel anlattın.
Canım en son listeyi paylaşanın mesajını “cevapla” ya tıkla. Mesajın başındaki ve sonundaki köşeli parantezleri sil. Sonra hedefini yazıp paylaş. Umarım anlatabilmişimdir
Ben de öğrenmiş oldum teşekkürlerCanım en son listeyi paylaşanın mesajını “cevapla” ya tıkla. Mesajın başındaki ve sonundaki köşeli parantezleri sil. Sonra hedefini yazıp paylaş. Umarım anlatabilmişimdir
Rica ederimTesekkur ederim ben de faydalandim bilmiyordum.
Rica ederimBen de öğrenmiş oldum teşekkürler
Canım yaz dönemi yaklaşıyor dondurmaya çok dikkat etmek lazım. Özellikle külahını yememek lazımmış. Birde sarman nasıl bilmiyorum ama pirinçliyse Bulgurlu yapmanı tavsiye ederimBugunku menum
Kahvalti
Salatalik domates
Zeytin
Az peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Ogle
Yaprak sarma ve yogurt
Ara
1 top dondurma
Aksam
Izgara balik ve 2 kucuk parca tavuk
Salata
Teşekkürler , hayırlı kandiller.Hoşgeldiniz arkadaşlar. Hayırlı kandiller. ezgi oruçunda allah kabul etsin. burada geçmis okuyamadim .kaçıncıyiz bakamadim.
Canım yaz dönemi yaklaşıyor dondurmaya çok dikkat etmek lazım. Özellikle külahını yememek lazımmış. Birde sarman nasıl bilmiyorum ama pirinçliyse Bulgurlu yapmanı tavsiye ederim
Bence menün gayet güzel. Tam bir diyet listesimenum
9.00 1 dilim peynir
1 yumurta
5 zeytin
domates salatalik dereotu
10.30 1 yesil elma
12.30 sebze yemegi+yogurt
15.00 keten tohumlu yulafli yogurt
18.00 sebze yemegi+ lahana salatasi
20.00 gibi tarcinli sut icmeyi dusunuyorym
Dondurma sezonunu erken açmışsınKulahini yemedim ama dondurmayi goturdum. Sarma pirincliydi ama bulgurlu yapariz bi dahakine. Normalde ben pek yapamiyorum da annem yapinca yedim bi guzel.
Saol canım benim kandilin mübarek, tüm duaların kabul olsun inşallah :))Hoşgeldiniz arkadaşlar. Hayırlı kandiller. ezgi oruçunda allah kabul etsin. burada geçmis okuyamadim .kaçıncıyiz bakamadim.
Aynen öyle geçmişi okumadan olmaz beğenmesem hiç olmaz
Hoş buldum çok şükür kendime geldim bi uğrayıp spora kacayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?