Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

burda pazartesi menüsü fancynancy

Bugün yediklerim;

Sabah:
-4 adet küçük hurma
-1 tk fıstık ezmesi
-omlet
-2 dilim peynir

Ara:
-Form çay
-filtre kahve

Öğle:
-Acıkmamıştım yemedim.

İkindi:
-2 kase vicdan çorbası
-2 adet gün kurusu kayısı
-1 tk fıstık ezmesi
-yarım vanilyalı züber meyve bar (Bugün böyle abur cubur geçti sanki biraz meyve yoğunluklu.)

Akşam:
-Roka salatası

Maşallah geçmiş oku oku bitmedi.

maşallah sana yaaa. vallahi imreniyorum.

Tebrikleeerrrr

Ama dün 21:30 da uyumusum.

Eki Görüntüle 2136533

bakın bakalım kızlar eksiğim var mı?
Ellerine sağlık canım. Ben pazartesiden itibaren düzenli paylaşmaya başladım.

Ben de onu soracaktım ama uyumusum.
Tutarım tabii ama yardım etmek isteyen olursa da hayır demem valla
Daha önce yaptığımız gibi ortak tablolarda çalışabiliriz.

O zaman duyuralım
Fensinensime ceza listesi tutmada yardım etmek isteyen var mıııı??
Bence de tablolar güzel fikir.
Tekrar yukleyim telefona.
Ben klasik marul ve yeşilliklerle yapıyorum ve çok seviyorum
Ben de öyle seviyorum.

Grubumuz çok güzel oldu ya maşallah diyelim sayfalar sayfalar dolusu okumak çok güzel
Bende merak edip soracaktım kaptanimizda kaçırmamış sormuş pancarı yeni aldım eve çileğe yakıştı mı gerçekten bende zıt tatları severim :))
Dengeli bir menü olmuş canım Tek tavsiyem bunu ben yapıyorum diye söylüyorum tek meyve yediğinde beni kısa sürede aciktiriyor bu yüzden yanında ya çiğ kuruyemiş yada yoğurt gibi protein kaynağıyla aldığımda çok daha tok tutuyor nacizane tavsiyem herkese :))
Teşekkür ederiim
Tutarım tabii ama yardım etmek isteyen olursa da hayır demem valla
Daha önce yaptığımız gibi ortak tablolarda çalışabiliriz.
Bu ortak tabloları bilmiyorum ışte benden önce herhalde
Yaa güzelmiş aslında ama ben bi kere chia yedim midem çok kötü olmuştu o yüzden çok korkuyorum
1 çay kaşığı etkilemez canım çok sismelerini beklme hatta böyle çıtır çıtır bir tat oluşuyor çok sisip bulamaç kıvamına geldiğinde benimde hoşuma gitmiyor
Iki arkadaşımızida tebrik ediyorum
Teşekkür ederim
Günaydın herkese...

gunaydinlar insaallah kacamaksiz bir gun olur bol iradeli
Günaydınlar herkese şöyle güzel kahvaltilar yapalım bugün 11 gibi egitimim var malesef haftasonu haftasonu bu yüzden gün içinde uğrayamayabilirim akşamına telafi ederim

Hurma diyeti gibi birşey mi yapıyorsun canım ?

Canım ben perşembe nin menüsünü bu sabah paylaşmıştım. Bugün ki menüyü de yarın sabah paylaşacağım
Tamam canım.

Denemeye calisicam cnm ama kendisiyle aram pek iyi değil

Üstüne kilo alma da çünkü pek sağlıklı gelmedi bana
Yok yok dikkat edeceğim bu defa canım. Yani bitirdiğim zaman hurma-yoğurdu ertesi gün hafif yiyeceğim.

Ceza listesine ben bakarım verilen cezalar için ve yapılan cezalar için beni etiketlerseniz süper olur
Oluuuur, ördekim de gelsin netleştiririz. morordek

Eksiğim yok diyorsan öyledir canım. Bu hafta biraz da hastayım diye dikkat edememiş olabilirim ya. Kusuruma bakmayın valla.
Allah iyiliğini versin kız. Okuyorum okuyorum anlamaya çalışıyorum. 16 çay hurma, 13 elma kuruyemiş nedir diye sonra anladım saat olduğunu.

burda pazartesi menüsü fancynancy
Tamam tatlım.

Onu da nota ekliciiim tekrar paylaşıp tabloyu orticim.
Yine ortak bir tablo açarız o zaman.

fancynancy sistemi çok bilmiyorum ama aynı tablo üzerinden takipte ben seve seve yardımcı olurum hafta içi bunun için bol bol vaktim var ceza benim işim
Bana uyar. Çikilatam cezaları tutarım demişti sende medusa38 in dediği gibi puanlamayı tutarsın, ne dersin? morordek

Ya canim hic sorma moralim çok bozuk yazdığım hedefime ulasamayinca motivasyonumda düştü ama regl haftasindayim pazartesiye vücudum rahatlar tamam canim ipimi atlarim
Motivasyon düşürmek yok. Arada mutlaka istediğimiz sonucu göremediğimiz zamanlar olacaktır. Önemli olan bunun sürekli hale gelmemesi. Bunun için de hemen toparlanıp kaldığımız yerden devam ediyoruz
Benim kizlarda sözelden nefret ediyor
Onlar da bizden desene
Tatlım bu hurma diyetinde hurma sayısı sınırsız mı? Bilmedigimden soruyorum
Kızartma baya yağda yapılmış kızartma herhalde? Akşam da fırın makarna?
600 ip ceza Cikilatacanavari
fancynancy sistemi çok bilmiyorum ama aynı tablo üzerinden takipte ben seve seve yardımcı olurum hafta içi bunun için bol bol vaktim var ceza benim işim
Ezgicim sen de şu puanlama işini tut bence, sanırım o daha dikkat isteyecek. Hafta içi isyerinde yapabilirsen super olur. Ben nasıl puanlayacagimizi netlestirip yazacağım

Pisiciklerim
fancynancy arkadaşımız menülerin takibini yapıp menü yazılmayan günlere ceza kesecek
Cikilatacanavari benim ve fensinensimin yazdığı cezaların takibini yapacak. Cezalarınızı yaptığınızda kendisini etiketleyin
Ezgican05 arkadaşımız ise menülerin durumuna göre bir puanlama sistemi tutacak. Bunu en kısa sürede netlestirecegiz

Bu yeni sistemlerle daha iyi sonuçlar alacağız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…