Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım. Birazcık arınma, detoks olsun dedim. Bugün de yapıp bırakacağım.
İyi yapmışsın canım. Umarım Pazartesi tartı seni mutlu eder. Belki bunun üzerine olmaz ama kabak detoksunu denemeni öneririm canım. Ben adet öncesi olduğuna dikkat etmemiştim. O yüzden biraz az gitti ama duraklama olursa tekrar yapmayı düşünüyorum

Günaydın herkese. Mutlu, sağlıklı ve bol sporlu hafta sonu olsun hepimize :))

Cuma günü menümü paylaşıyorum.

Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su

Kahvaltı: 1 Yumurta, kredi kartı büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, (Ekmek Yok)

Öğlen: 1 tabak Barbunya pilaki ve az yagli ve sirkeli salata

Ara öğün 16:30 gibi: yarım kase yoğurt

Akşam: 1 tabak kıymalı taze fasulye, az yağlı ve sirkeli salata, 1 tane mercimek koftesi, 3 yk yoğurt

9 buçuk civarı: 2 mercimek köftesi

Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş yarım kase yoğurt

Spor olarak ise sabah, öğlen ve akşam 45 ar adet ip atlama, gece yatmadan önce de 30 adet ip, ayrıca işe yürüyerek gidip gelme:)

1 litresi detoks suyu olmak üzere toplam 3 lt geçkin su

Gayet güzel bir menü canım ama o aradaki 2 mercimek köftesi olmasa daha da güzel olurdu

Ördekim günde 21 hurma tüketiliyor. 3 kase de yoğurt. Bunun dışında çay, kahve ve bitki çayı abartmadan içilebilirmiş.

6'ları görmeden mezun olmam diyorsunnnnn
Süperrr çook tebrik ederimmm Hedef kilonu bile geçtin

besbb9 Tebrikler canım Darısı bizim başımıza artık inşallah bir daha asla geri almazsın hep korursun kilonu

besbb9 mezuniyetin kutlu olsun canım. Kilonu korumanı diliyorum

teşekkür ederim kızlar geri almak söz konusu bile olmamalı artık ben sizler sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrendim daha verilecek çok kilo var geri döneceğim hepinizi seviyorum

Ördekim günde 21 hurma tüketiliyor. 3 kase de yoğurt. Bunun dışında çay, kahve ve bitki çayı abartmadan içilebilirmiş.
Aaa tam uydum diyorsun :)
teşekkür ederim kızlar geri almak söz konusu bile olmamalı artık ben sizler sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrendim daha verilecek çok kilo var geri döneceğim hepinizi seviyorum
Her zaman bekleriz tabi ki

Kandildi ya morum bizde adettir kandilde helva yapriz ee yazik banada tamamdir canm yaprim cezami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…