- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.421
İyi yapmışsın canım. Umarım Pazartesi tartı seni mutlu eder. Belki bunun üzerine olmaz ama kabak detoksunu denemeni öneririm canım. Ben adet öncesi olduğuna dikkat etmemiştim. O yüzden biraz az gitti ama duraklama olursa tekrar yapmayı düşünüyorumEvet canım. Birazcık arınma, detoks olsun dedim. Bugün de yapıp bırakacağım.
Tamam kaptanım bekliyorum nasıl puanlama yapılacağınıEzgicim sen de şu puanlama işini tut bence, sanırım o daha dikkat isteyecek. Hafta içi isyerinde yapabilirsen super olur. Ben nasıl puanlayacagimizi netlestirip yazacağım
Gayet güzel bir menü canım ama o aradaki 2 mercimek köftesi olmasa daha da güzel olurduGünaydın herkese. Mutlu, sağlıklı ve bol sporlu hafta sonu olsun hepimize :))
Cuma günü menümü paylaşıyorum.
Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su
Kahvaltı: 1 Yumurta, kredi kartı büyüklüğünde peynir, 10 zeytin, domates, salatalık, (Ekmek Yok)
Öğlen: 1 tabak Barbunya pilaki ve az yagli ve sirkeli salata
Ara öğün 16:30 gibi: yarım kase yoğurt
Akşam: 1 tabak kıymalı taze fasulye, az yağlı ve sirkeli salata, 1 tane mercimek koftesi, 3 yk yoğurt
9 buçuk civarı: 2 mercimek köftesi
Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş yarım kase yoğurt
Spor olarak ise sabah, öğlen ve akşam 45 ar adet ip atlama, gece yatmadan önce de 30 adet ip, ayrıca işe yürüyerek gidip gelme:)
1 litresi detoks suyu olmak üzere toplam 3 lt geçkin su
Motivasyon düşürmek yok. Arada mutlaka istediğimiz sonucu göremediğimiz zamanlar olacaktır. Önemli olan bunun sürekli hale gelmemesi. Bunun için de hemen toparlanıp kaldığımız yerden devam ediyoruz
Onlar da bizden desene
Tatlım bu hurma diyetinde hurma sayısı sınırsız mı? Bilmedigimden soruyorum
Kızartma baya yağda yapılmış kızartma herhalde? Akşam da fırın makarna?
600 ip cezaCikilatacanavari
Ezgicim sen de şu puanlama işini tut bence, sanırım o daha dikkat isteyecek. Hafta içi isyerinde yapabilirsen super olur. Ben nasıl puanlayacagimizi netlestirip yazacağım
6'ları görmeden mezun olmam diyorsunnnnn
Süperrr çook tebrik ederimmmHedef kilonu bile geçtin
besbb9 Tebrikler canım Darısı bizim başımıza artık inşallah bir daha asla geri almazsın hep korursun kilonu
teşekkür ederim kızlar geri almak söz konusu bile olmamalı artık ben sizler sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrendim daha verilecek çok kilo var geri döneceğim hepinizi seviyorumBu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum, eminim daha güzel kilolar vereceksiniz
Grubumuzun 1.si en yüksek yuzdeye sahipEzgican05 arkadaşımız oldu
Kendisinin menüleri ve yaptığı sporlar cok başarılı oluyor kesinlikle takip etmenizi öneriyorum
Bu hafta takımımızdan bir de mezun verdikbesbb9 arkadaşımız. Umarım verdiği kiloları bir daha hiç almaz
Aaa tam uydum diyorsun :)Ördekim günde 21 hurma tüketiliyor. 3 kase de yoğurt. Bunun dışında çay, kahve ve bitki çayı abartmadan içilebilirmiş.
Her zaman bekleriz tabi kiteşekkür ederim kızlar geri almak söz konusu bile olmamalı artık ben sizler sayesinde sağlıklı beslenmeyi öğrendim daha verilecek çok kilo var geri döneceğim hepinizi seviyorum
Bugun ilk operasyon gunu birazdan cikicam dis kokundeki kisti alicaklarNasıl oldun canım?
Kandildi ya morum bizde adettir kandilde helva yapriz ee yazik banada tamamdir canm yaprim cezamiIlk gün için çok güzel bir menü
Ne ogretmenisin canım?
Olamaaaazzz sarmalar pirinçli ve dondurma
Normalde çok kızarım ama emzirdigin ve bebeğin küçük olduğu için az kizacagim
Sekizinci olduk bu hafta
Menün gayet güzel canım
Helva mııı??
500 ip ceza
Canım eline sağlık. Yeni üyeleri eklersin listeye. Bir de besbb9 mezun oldu, beyazinci de izne ayrıldı onları takip etmene gerek kalmadı. Gben de uğramıyor
Gayet güzel bir menü canım ama o aradaki 2 mercimek köftesi olmasa daha da güzel olurdu
Kandil simidini duymuştum da helvayı duymamıştım :) neyse cezanı yaparsın eritirsin :)Kandildi ya morum bizde adettir kandilde helva yapriz ee yazik banada tamamdir canm yaprim cezami
Kendi cezasını kendi kesen üyeler en sevdiğimBencede :)) fazladan 30 ip atlatacağım:)
Bizde unhelvasi kavrulur butunn koku yayilir mahalleyeKandil simidini duymuştum da helvayı duymamıştım :) neyse cezanı yaparsın eritirsin :)
Kendi cezasını kendi kesen üyeler en sevdiğim
Aaa tam uydum diyorsun :)
Her zaman bekleriz tabi ki
çok geçmiş olsunBugun ilk operasyon gunu birazdan cikicam dis kokundeki kisti alicaklarignelerimin verdigi agrilar disinda sukur iyi gibiyim canm
Tam havası. Dikkat edin kuzular kendinize. Ben hala tam iyileşemedim.Grip olucam galiba kipirdayasım yok spor yapmaya kalktım 15dk sonra yatakta buldum kendimi
Yaratıcı bir fikirMerhabalarKahvaltı hazırlığından kalan salatalık kabuğu ve maydonoz saplarıyla su hazırladım. İçine birde çubuk tarçın attım, içiyorum. Normalde su içme sıkıntım yok ama ödem atarım diye yaptım
Teşekkür ederim canım. Tam çöpe atacaktım ki böyle birşey geldi aklıma. Su içermeyenler için de iyi bir yöntemYaratıcı bir fikiriyi yapmışsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?