Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah razı olsun arkadaşım. Ne güzel dua ettiniz Rabbim kabul etsin. Rabbim sizinde dualarınızı kabul etsin

Evet nasip kısmet Rabbim bu sefer nasip etsin inşallah. Maddi manevi çok zor süreç. Umurlarımız gerçeğe dönüşsün bu sefer inşalla h. Nerde tedavi görmeyi düşünüyorsunuz
Benim 3 dondurulmuşum var Kocaeli üniversitesinde . Onları da denedikten sonra olmazsa memorilda düşünüyorum. Siz 2 tedaviyi nerde oldunuz?

Benim 3 dondurulmuşum var Kocaeli üniversitesinde . Onları da denedikten sonra olmazsa memorilda düşünüyorum. Siz 2 tedaviyi nerde oldunuz?

Ben Samsun da yaptırdım 2 kez tutmadı. Şimdi istanbul Memorial veya istanbul tüp bebek merkezi aret kamar daha araştırıyorum bakalım ama memorial ağır basıyor şu an için

Allah gönlümüze göre versin, hayırlısıyla gelsin inşallah

Maşallah bu menü ve bu sporla çok çabuk hedefinize ulaşacaksınız. O kadar ip atlama nasıl yaptınız ya tebrik ediyorum
İpimi yeni aldım 2 hafta oldu olmadı ilk cezam için hevesim büyük ogün bugündür düzenli atlıyorum ilk gün tek seferde 100 bile atlayamadim sonra sonra gelişiyor insan şimdi 500 ü ısınma için kullanıyorum :))
Ayyy asansörde kalmak mı benim kabusumdur.
Hakkaten bu kadar olur, bugün pek senin günün değilmiş.
Bende kendilerini pek sevmem sırf geç kaldım diye bindim iyi ders oldu bana eğitimden de birşey anlamadım onun yüzünden

Ben Samsun da yaptırdım 2 kez tutmadı. Şimdi istanbul Memorial veya istanbul tüp bebek merkezi aret kamar daha araştırıyorum bakalım ama memorial ağır basıyor şu an için
Bir ara tüp bebek bölümüne çok takılıp araştırmıştım. Bir arkadaşımda memorialde tedavi görüp hamile kaldı. O yüzden oraya karar verdim. Ama umarım gerek kalmaz artık tüp bebek sayfalarına bakmıyorum. Zayıflamaya yönelmek beni rahatlattı.

Selam kızlar
Bugün yoğun bir gündü nasıl akşam oldu anlamadım yuruyusume bile uzun vakit ayiramadim6500 de kaldım
Sabah Öğle.
1 dilim ananas sonunda bitirdim
Yağsız yumurta
Tulum peyniri
2 ceviz domates salatalık
5 biberli zeytin
Ara
Kahve sade
Akşam
Mantar haşlama
Ton balığı
Domates salatalık
Evdekilere sulu köfte pilav yaptım yemedigim için kendime odul verdim.
Çilekli muzlu keten tohumlu ve chiali yoğurt yedim
Ara
Yeşilçay
Yatmadan kefir
2.5 lt su
6500 adım

evlaefe dişin nasıl oldu.
biri bana isim alıntılamayi öğretse iyi olcak...

@ işaretini koy canım sonra ismi yaz altta isimler çıkıyor etiketlemek istediğinin üzerine tıkla ve sonra mesaj yazarken 2 boşluk bırak. Tek bırakınca etiketi almıyor bende bazen o yüzden iki boşluk dedim. Bakınız şekil A

si_bel

Tam buğday da olsa lavasların kalorisi çok yüksek haberin olsun

Bende tüp bebek bölümünden bi arkadaştan tavsiye aldım. Araştırdım biraz kafama yattı gibi ama daha zaman var bakalım şimdilik gündemim de zayıflamak var inşallah her iki hedefimize de ulaşırız

H hayalalemiveben S Suzi1704
Kızlar streste çok önemli bir faktör. Kendinizi çok sıkmayın. Bende ilk kuzumu 2.aşılma sayesinde kucağıma aldım. İkinci defa aşılama gözümde büyümüştü, o kadar kardeş istememe rağmen vazgeçtim. Aynı sıkıntıları çekmek zor geldi kısmetim bu kadarmış deyip bıraktım. Ve inanın kafamdan attıktan sonra bu sorunları, doğal yolla 2.bebeğime kavuştum. Sıkmayın kendinizi beybiler, her işte bir hayır vardır deyip devam edin yolunuza. Ben bir ara evlat edinmeyi düşünmeye başlamıştım. Evlendikten 8 yıl sonra çocuklarımıza kavuştuk çok şükür. Sizde güzel düşünün güzel şeyler olsun

Kesinlikle katılıyorum. En başta rahat olmak ve stressiz olmak çok düşünmemek en iyisi. Rabbim sizinde yavrularınıza hayırlı uzun ömür versin. Güzel günlerde büyütün inşalla h

Güzel menü canım ben bayagdir maden suyu icmiyorum bazı diyetisyen ler onermiyor şişkinlik falan yaptığı için

Menum kizlar
Sabah 2 kupa sekersiz cay
Yesillik
1 dilim eksi mayali ekmek
1 tatli k recel
1kk peynir
6 zeytin

Oglen dise gittim felajet bir gundu 8 dikis atildi disetlerime
Eve gelir gelmez yattim
Aksam 6 da kalktm

1 kase kelle paca corbasi icine ekmek dogradim
1 yk enginar
Baskaa bisey yiyemedim
2 itre suyu gecti
Spor yapamiyorum cunku 2 3 gun kendimi sarsmamam gerekiyormus
Ilaclarimi ictim

Simdi bir bardak sut icip yatacagim bu 2 3 hafta zorlu gunlerim basliyor haftaya dikisler alinicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…