- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.521
Bende geçenlerde ilk defa alıp yapmıştım. Biz eşimle çok beğendik. Bu hafta da görüp aldım. Zaten mevsimsel bir otmuş. Bu aydan sonra olmayacak galiba.Bugün çiriş otu vardı pazarda bu sıra çok görüyorum varmı kullanan
Evet bende salı pazarından alayim o zaman bayag faydaları da varmış baktım sağol canimBende geçenlerde ilk defa alıp yapmıştım. Biz eşimle çok beğendik. Bu hafta da görüp aldım. Zaten mevsimsel bir otmuş. Bu aydan sonra olmayacak galiba.
Rica ederim. Evet çok faydalıymış. İnternette yemek tarifi de var. Ben Bulgurlusunu yapmıştım tavsiye ederimEvet bende salı pazarından alayim o zaman bayag faydaları da varmış baktım sağol canim
Bulgursuz yaparım herhalde bu sıra kullanmıyorumRica ederim. Evet çok faydalıymış. İnternette yemek tarifi de var. Ben Bulgurlusunu yapmıştım tavsiye ederim
Benim iki kizda fen lisesinde okuyorlar neden sözeli sevmedikleri burdan belli sözel derse gectimi çalismaya anlamiyorum ben bunlari nasil okucam anlicam diye kiziyorMotivasyon düşürmek yok. Arada mutlaka istediğimiz sonucu göremediğimiz zamanlar olacaktır. Önemli olan bunun sürekli hale gelmemesi. Bunun için de hemen toparlanıp kaldığımız yerden devam ediyoruz
Onlar da bizden desene
Tatlım bu hurma diyetinde hurma sayısı sınırsız mı? Bilmedigimden soruyorum
Kızartma baya yağda yapılmış kızartma herhalde? Akşam da fırın makarna?
600 ip cezaCikilatacanavari
Ezgicim sen de şu puanlama işini tut bence, sanırım o daha dikkat isteyecek. Hafta içi isyerinde yapabilirsen super olur. Ben nasıl puanlayacagimizi netlestirip yazacağım
Insallah kaptanimPisiciklerim
@fancynancy arkadaşımız menülerin takibini yapıp menü yazılmayan günlere ceza kesecek
Cikilatacanavari benim ve fensinensimin yazdığı cezaların takibini yapacak. Cezalarınızı yaptığınızda kendisini etiketleyin
@Ezgican05 arkadaşımız ise menülerin durumuna göre bir puanlama sistemi tutacak. Bunu en kısa sürede netlestirecegiz
Bu yeni sistemlerle daha iyi sonuçlar alacağız umarım
Çok çok geçmiş olsun canim benimBugun ilk operasyon gunu birazdan cikicam dis kokundeki kisti alicaklarignelerimin verdigi agrilar disinda sukur iyi gibiyim canm
Benim yöntemde buEn guzeli bi surahiye doldurup surahiyi gorebileceginiz bi yere koymak. En azindan surahiyi bitirmeye calisin gun boyu. Ben oyle yaptim.
Ben sadece yürüyüşü yapiyorum kaptanim burdan birde ceza ip atlamaNerelerdesiniz hanımlar pek uğrayan olmamış bugün takıma?
@Ezgican05 puanlama işini şu şekilde yapalım mı medusa'nın da önerisiyle:
Menü yazmak 100 puan
Kaçamaksız menü ise 200 puan
Spor için ise şöyle bir puanlama olsa (diğer takımlardan biraz ilham aldım açıkçası :) )
Eki Görüntüle 2136842
Bu listede eksik olan ya da değiştirilmesini uygun gördüğünüz şeyler varsa ona göre düzenleyelim hanımlar.
Resmen facia yasamissinBugün nasıl bir gündü ya rabbi eğitime geç kaldım üstüne asansörde kaldım eve geldim az dinleneyim dedim elektrikler kesildi üstüne telefonumun şarjı da bitmişti herşey bu kadar üst üste gelir
si_bel aynen alıntıladığım gibi ismin başına @ işaretini koyuyorsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?