- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.501
Aslında hamile kalmadan önce pek stresli değildim(2 yıldır bekliyorduk) hatta olmazsa da olmaz diyordum. kürtajdan sonra çok sıkıntılı ve stresliydim. Bu ara kendimi daha rahat hissediyorum.senin yavrularına da sağlıklı uzun bir ömür diliyorum canım@hayalalemiveben S Suzi1704
Kızlar streste çok önemli bir faktör. Kendinizi çok sıkmayın. Bende ilk kuzumu 2.aşılma sayesinde kucağıma aldım. İkinci defa aşılama gözümde büyümüştü, o kadar kardeş istememe rağmen vazgeçtim. Aynı sıkıntıları çekmek zor geldi kısmetim bu kadarmış deyip bıraktım. Ve inanın kafamdan attıktan sonra bu sorunları, doğal yolla 2.bebeğime kavuştum. Sıkmayın kendinizi beybiler, her işte bir hayır vardır deyip devam edin yolunuza. Ben bir ara evlat edinmeyi düşünmeye başlamıştım. Evlendikten 8 yıl sonra çocuklarımıza kavuştuk çok şükür.Sizde güzel düşünün güzel şeyler olsun
Orta boy iki tantuni yediğin için ortalama 700 kalori yemiş oldun canım artık paletli hiçbir şey almamaya çalışıyorum ben tam buğday yada diğer hazır ekmekler de güvenmiyorum saf değiller içlerinde buğday unu da varMasumlar diye düşünmüştüm dikkat edicim teşekkür ederim
Amin canım, çok teşekkür ederim.Kesinlikle katılıyorum. En başta rahat olmak ve stressiz olmak çok düşünmemek en iyisi. Rabbim sizinde yavrularınıza hayırlı uzun ömür versin. Güzel günlerde büyütün inşalla h
Teşekkür ederim canım. Maden suyu ile ilgili bende o tarz şeyler duydum ama çok sağlıklı olduğu da söyleniyor. Bende canım çektikçe içiyorum. Zaten günde 1 taneden fazla içemem. Hergün de içmiyorum. Herhalde çok sıkıntı olmaz. Karatayda da serbestGüzel menü canım ben bayagdir maden suyu icmiyorum bazı diyetisyen ler onermiyor şişkinlik falan yaptığı için
Geçmiş olsun canım başlangıcı yapmışsın kısa sürede biter umarım.Menum kizlar
Sabah 2 kupa sekersiz cay
Yesillik
1 dilim eksi mayali ekmek
1 tatli k recel
1kk peynir
6 zeytin
Oglen dise gittim felajet bir gundu 8 dikis atildi disetlerime
Eve gelir gelmez yattim
Aksam 6 da kalktm
1 kase kelle paca corbasi icine ekmek dogradim
1 yk enginar
Baskaa bisey yiyemedim
2 itre suyu gecti
Spor yapamiyorum cunku 2 3 gun kendimi sarsmamam gerekiyormus
Ilaclarimi ictim
Simdi bir bardak sut icip yatacagimbu 2 3 hafta zorlu gunlerim basliyor haftaya dikisler alinicak
Canımm ya çok iyi anlıyorum seni. Bende dişeti iltihaplanması yüzünden operasyon geçirmiştim. 15 dikiş atılmıştı üst diş etlerime.Menum kizlar
Yesillik
1 tatli k recel
1kk peynir
6 zeytin
Eve gelir gelmez yattim
Aksam 6 da kalktm
1 yk enginar
Baskaa bisey yiyemedim
2 itre suyu gecti
Ilaclarimi ictim
Simdi bir bardak sut icip yatacagimbu 2 3 hafta zorlu gunlerim basliyor haftaya dikisler alinicak
Çok sağol canım benim. Olan ve olacak tüm yavrularımıza inşallahhhAslında hamile kalmadan önce pek stresli değildim(2 yıldır bekliyorduk) hatta olmazsa da olmaz diyordum. kürtajdan sonra çok sıkıntılı ve stresliydim. Bu ara kendimi daha rahat hissediyorum.senin yavrularına da sağlıklı uzun bir ömür diliyorum canım
Ben bu ara kefir içiyorumTeşekkür ederim canım. Maden suyu ile ilgili bende o tarz şeyler duydum ama çok sağlıklı olduğu da söyleniyor. Bende canım çektikçe içiyorum. Zaten günde 1 taneden fazla içemem. Hergün de içmiyorum. Herhalde çok sıkıntı olmaz. Karatayda da serbest
Bu mesajınla yüzümü gülümsettin canım çok teşekkür ederimÇok sağol canım benim. Olan ve olacak tüm yavrularımıza inşallahhh
Çok gecmis olsun canımMenum kizlar
Yesillik
1 tatli k recel
1kk peynir
6 zeytin
Eve gelir gelmez yattim
Aksam 6 da kalktm
1 yk enginar
Baskaa bisey yiyemedim
2 itre suyu gecti
Ilaclarimi ictim
Artık guvenip hiçbir şey yiyemiyoruz resmenOrta boy iki tantuni yediğin için ortalama 700 kalori yemiş oldun canım artık paletli hiçbir şey almamaya çalışıyorum ben tam buğday yada diğer hazır ekmekler de güvenmiyorum saf değiller içlerinde buğday unu da var
Aynen öyle hindi füme alayim diyorum adını bilmediğim bir suru koruyucu kh vazgeciyorum yarım saatim markette etiket okumakla geciyorÇok gecmis olsun canım
Artık guvenip hiçbir şey yiyemiyoruz resmen
Bende kefiri çok seviyorum. Bulabilirsen evde mayala bence. Bende vardı ama öldürdüm maalesefBen bu ara kefir içiyorum
İkidir dışarı çıkınca zero alayim diyorum donustede kefir alıyorum çocuklarda seviyor şimdi içerken küçük oğlum benim bardağımi da içti
İnşallah cnm yapmak istiyorum bende ama mayası şokta var çevrede yapan yok tutarmi onlaBende kefiri çok seviyorum. Bulabilirsen evde mayala bence. Bende vardı ama öldürdüm maalesefçocuklar ayran zannedip çok güzel içiyorlar.
Mayası eczanelerde de satılıyor ama nasıl tutar bilmiyorum. Facebook’ta bir kefir sayfası vardı. Ücretsiz herkes birbiriyle paylaşıyordu. Facebook’u da kapattım yoksa ordan söylerdim. Yanlış hatırlamıyorsam “kefir kardeşliği” gibi birşeydi adı. Facebook’un varsa bak istersen.İnşallah cnm yapmak istiyorum bende ama mayası şokta var çevrede yapan yok tutarmi onla
bazı aktarlarda da oluyor galiba geçen yazıyordu bir camdaİnşallah cnm yapmak istiyorum bende ama mayası şokta var çevrede yapan yok tutarmi onla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?