- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.541
Harikasin simdi bende daha iyi anlamis oldum@ işaretini koy canım sonra ismi yaz altta isimler çıkıyor etiketlemek istediğinin üzerine tıkla ve sonra mesaj yazarken 2 boşluk bırak. Tek bırakınca etiketi almıyor bende bazen o yüzden iki boşluk dedim. Bakınız şekil A
@si_bel
Eki Görüntüle 2136888
Bende cok severim dövmeyle haşlayıp yoğurt sarmisak nane katiyorum içine soğuyunca birazda su cacik gibi oluyorBende geçenlerde ilk defa alıp yapmıştım. Biz eşimle çok beğendik. Bu hafta da görüp aldım. Zaten mevsimsel bir otmuş. Bu aydan sonra olmayacak galiba.
14 nisan cumartesi menüm
Sabah
1 dili ekmek
1 kaşık lor peyniri
Domates ve salatalik
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Ara
1 Türk kahvesi
Öğlen
Koye gittik ve canim birsey istemedi
Ara
1 portakal
Aksam
2 baget mangal
1 tabak salata
1 bardak ayran
Bende bugün ekmek yapacağım binden ekşi maya aldım mayayi nasıl yapıyoruz ekmek için ben hiç bilmiyorum paketli hiç birşeye güvenmiyorum çünküAyy hadi bismillah kendi tam buğday ekmeğimi yapıyorum mayaladım inşallah güzel olur bir dahakine mayami da kendim yapicam inşallah
Canım Menün çok güzel spor ve suyu Yazmamışsın sanırım spor yok14 nisan cumartesi menüm
Sabah
1 dili ekmek
1 kaşık lor peyniri
Domates ve salatalik
1 haslanmis yumurta
3 zeytin
Ara
1 Türk kahvesi
Öğlen
Koye gittik ve canim birsey istemedi
Ara
1 portakal
Aksam
2 baget mangal
1 tabak salata
1 bardak ayran
Nefis yemek tariflerini yazıyor cnm ben de ordan denicem olur inşallahBende bugün ekmek yapacağım binden ekşi maya aldım mayayi nasıl yapıyoruz ekmek için ben hiç bilmiyorum paketli hiç birşeye güvenmiyorum çünkü
Bu çok güzelmiş favorilere alıyorumKoşmak isteyenler için bir program buldum kendinizi geliştirmek isterseniz uygulayabilirsiniz bende yapmaya çalışacağımEki Görüntüle 2136943
Sağ ol canım çok teşekkürler Allah razı olsunÇok çok geçmiş olsun canim benim
Çok gecmis olsun canım
Artık guvenip hiçbir şey yiyemiyoruz resmen
İnşallah canımlarim benim Çok sağ olasıniz Allah razı olsunevlaefe geçmiş olsun rahat geçirirsin insallah
Aynen canim cok sagolGeçmiş olsun canım başlangıcı yapmışsın kısa sürede biter umarım.
15 dikis miiiiCanımm ya çok iyi anlıyorum seni. Bende dişeti iltihaplanması yüzünden operasyon geçirmiştim. 15 dikiş atılmıştı üst diş etlerime.Simpson ailesinin bir ferdi gibi dolaşmıştım. Ama uzun süre sadece sütün içine attığım cicibebelerle beslenebilmiştim.
Çoookkk geçmiş olsun.
Koşmak isteyenler için bir program buldum kendinizi geliştirmek isterseniz uygulayabilirsiniz bende yapmaya çalışacağımEki Görüntüle 2136943
Ooovvv, kalktı mı gece?fancynancy okadar yorucu bir günde tv izlemek sanada bir maşallah iyi seyirler ..gerçi banada uzun bir gece var gibi kız uyudu 6da kalkmadi bidaha gece 3te diker beni bide emzik olurum şimdi çok şükür varlar diyip yatayim. kızımi durtmezler inşallah. ...ben yatar yatmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?