- 15 Mart 2018
- 341
- 1.361
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.561
Bende öyle yapıyorum ama maya için şeker koymadım ılık suda beklettim valla sadece inşallah olur tam buğday unu yulaf unu ve kepegi karışık yaptım içine bir avuç çiğ badem bir avuç çiğ fındık ekledim az çörek otu ve keten tohumu da koydum bur çay bardağı da yarım yağlı laktoksuz süt koydum ne ararsan varmış yaz yaz bitmediNefis yemek tariflerini yazıyor cnm ben de ordan denicem olur inşallah
Ekmegi nasıl yapcan ben sadece un su tuz maya koydum kabarmasini bekleme aşamasındayım
Bu çok güzelmiş favorilere alıyorum
Amin canım Çok sağ olasın Allah razı olsun
Günaydınnnn, aaaaa çok geç kalkmışsın orticim olmadı ama aaaaaGünaydın kızlar.
Dün çok haraketli ve yorucu bir gündü.
Onun etkisiyle bugün 6'da değilde 7'de uyanabildim.
Kahvaltıya misafir var hazırlık yapmam lazım.
Herkese az kalorili,bol hareketli,sağlıklı ve mutlu bir Pazar günü diliyorum..
Her herşey gönlünüzce olsun..
Şimdilik hoşçakalın..
Harikasin simdi bende daha iyi anlamis oldum
15 dikis miiiiYa aynen bende yarin simpson oldm tek taraf sisti ve morardi insallah toparlicam
Zaten sabah yürüyüşümü yapmıştım. Onun üzerine çarşı, sahil,AVM,pazar,yapı marketler yürüdük durduk bütün gün uzun zamandan bukadar adım atmamistim.Orticim 21000 küsür mü?Gözlerim çıkacaktı yerinden maşallah maşallah
Aksilikler peşini bırakmamiş. Ne eğitimine gidiyorsun cnm?Bugün nasıl bir gündü ya rabbi eğitime geç kaldım üstüne asansörde kaldım eve geldim az dinleneyim dedim elektrikler kesildi üstüne telefonumun şarjı da bitmişti herşey bu kadar üst üste gelir
Hergün böyle yurusek ne güzel.Kendine büyük bir bardak edinebilirsin kendine şart koşup her yemekten ara öğünden önce bir bardak su içebilirsin :))
Waow sayıyı okuyamadım
Eveet çok güzel olmuş eline emeğine sağlık
Geçmiş olsun canım.Menum kizlar
Sabah 2 kupa sekersiz cay
Yesillik
1 dilim eksi mayali ekmek
1 tatli k recel
1kk peynir
6 zeytin
Oglen dise gittim felajet bir gundu 8 dikis atildi disetlerime
Eve gelir gelmez yattim
Aksam 6 da kalktm
1 kase kelle paca corbasi icine ekmek dogradim
1 yk enginar
Baskaa bisey yiyemedim
2 itre suyu gecti
Spor yapamiyorum cunku 2 3 gun kendimi sarsmamam gerekiyormus
Ilaclarimi ictim
Simdi bir bardak sut icip yatacagimbu 2 3 hafta zorlu gunlerim basliyor haftaya dikisler alinicak
Aslında hamile kalmadan önce pek stresli değildim(2 yıldır bekliyorduk) hatta olmazsa da olmaz diyordum. kürtajdan sonra çok sıkıntılı ve stresliydim. Bu ara kendimi daha rahat hissediyorum.senin yavrularına da sağlıklı uzun bir ömür diliyorum canım
Allah'ım çocuk sahibi olmak isteyen herkese sağlıkli,hayırlı bir evlat nasip eder inşallah.Aminnn inşallah Allah razı olsun
Şokta kefir mayasi olduğunu bilmiyordum.İnşallah cnm yapmak istiyorum bende ama mayası şokta var çevrede yapan yok tutarmi onla
Bebeiim dengesiz beslenmekte gereksiz şişkinlik yapıyor zaten..Bende biraz dikkat edince 4 günce 2.1 kilo gitti ama aman aman kendimi kismadim bu 4 günde sadece dikkat ettim abartmadan düzenli beslendim.Ay bu arada Cuma tartım;
Eki Görüntüle 2136984
Cuma, cumartesi hurma diyetiyle bugün;
Eki Görüntüle 2136985
İki günde 2,1 kilo gitmiş görünüyor ama ben bir kısmının ödem olduğunu düşünüyorum. Uzun vadede nasıl olur bilemem ama 2 gün gayet yeterliydi benim için. Bir de şöyle bir durum var; kilom yüksek olduğu için fazla vermiş olabilirim. Düşük kilolarda aynı etkiyi göstermeyebilir.
Sevgiler, öpüyorummmm.
Bi egitmenden kalite yönetim sistemi eğitimi alıyorum iso 9001 canım aynen resmen uğursuz bir gündü :)Aksilikler peşini bırakmamiş. Ne eğitimine gidiyorsun cnm?
yok canım kalkmadi arada emdi ama uyanmadi şükür. o yuzden iyi uyandım sabah yürüyüş bile yaptım.Ooovvv, kalktı mı gece?
Koşmak isteyenler için bir program buldum kendinizi geliştirmek isterseniz uygulayabilirsiniz bende yapmaya çalışacağımEki Görüntüle 2136943
Çarşamba perşembe hurma diyeti yapıyorum hem cuma tartisina hem de cuma cumartesi düğün var onun içinAy bu arada Cuma tartım;
Eki Görüntüle 2136984
Cuma, cumartesi hurma diyetiyle bugün;
Eki Görüntüle 2136985
İki günde 2,1 kilo gitmiş görünüyor ama ben bir kısmının ödem olduğunu düşünüyorum. Uzun vadede nasıl olur bilemem ama 2 gün gayet yeterliydi benim için. Bir de şöyle bir durum var; kilom yüksek olduğu için fazla vermiş olabilirim. Düşük kilolarda aynı etkiyi göstermeyebilir.
Sevgiler, öpüyorummmm.
Tamam canım o zaman sana zahmet yarından cumaya kadar bu şekilde menüleri puanlayabilir misin? Cuma da 1.yi açıklarız :)Eveet çok güzel olmuş eline emeğine sağlık
Haklısın pilatesi de eklemek gerek.Pilateste eklenebilir canım. Mat pilates ve reformer pilates olarak. Biraz daha kilo verdikten sonra yakın zamanda tüp bebek olmazsa ben başlamayı düşünüyorum. Acayip sıkılaştırıyor.
Canım alıntılama dışında bir de mesajların altında cevapla butonu oluyor, direkt onu da kullanabilirsin cevap yazmak için, aklında olsun :)evlaefe dişin nasıl oldu.
biri bana isim alıntılamayi öğretse iyi olcak...
Çok konuşulmuş madem lavaşlar kalorili sana azıcık ceza yazalım. İp atlama yapıyor muydun çiklatım sen? Eğer öyleyse 100 ip atlama diyelim. Yapamıyorsan ona eşdeğer bir şeyler yapabilirsin.Menüm gelsin
Öğlen
2 dilim tbe tost kaşarlı sucuklu
Ara Muz
1tk sağlıklı fındık ezmesi
Aksam
1kepce çorba
2 orta boy tam buğday lavasa ev yapımı tantuni
1 az şekerli kahve
1 şekersiz çay
1 sade soda
1 açlık otu
2lt su
15dk cardio
2 gündür canım dondurma istiyor dolapta var cesaret edip yiyemiyorum
Aaa bazen etiketleme tek boşluk olduğu için mi çalışmıyor acaba? 2 boşluklu yapayım bundan sonra.@ işaretini koy canım sonra ismi yaz altta isimler çıkıyor etiketlemek istediğinin üzerine tıkla ve sonra mesaj yazarken 2 boşluk bırak. Tek bırakınca etiketi almıyor bende bazen o yüzden iki boşluk dedim. Bakınız şekil A
si_bel
Eki Görüntüle 2136888
Off cok gecmis olsun canımOglen dise gittim felajet bir gundu 8 dikis atildi disetlerime
Unların içinde bile koruyucu varmış ki... Unumuzu da kendimiz üretmemiz lazım. Hatta buğdayın zaten komple genetiğiyle oynadıkları için unu kendimiz üretsek bile kurtaramıyoruz. En iyisi glutensiz beslenmek.tam buğday yada diğer hazır ekmekler de güvenmiyorum saf değiller içlerinde buğday unu da var
Nasıl bi dizi Ferahcım? Ben de merak ediyorum onu.Hadi kızlar bende kaçıyorum. Şahsiyetin 4.bölümünü izliyoruz
Canım ben Endanem'in mayasını almıştım, Migros'larda satılıyor.İnşallah cnm yapmak istiyorum bende ama mayası şokta var çevrede yapan yok tutarmi onla
Maşallah kuzularaBenim iki kizda fen lisesinde okuyorlar neden sözeli sevmedikleri burdan belli sözel derse gectimi çalismaya anlamiyorum ben bunlari nasil okucam anlicam diye kiziyor
Çok haklısın çarşamba perşembe yapılan kaçamaklara 2 kat mı ceza yazsamInsallah kaptanim
Arkadaslar birde ne olur carsamba ve persembe çok dikkat edelim diyetimize kacamak dahi yapmiyalim
İlk günlerde sık sık ara öğün yapabilirsin canım acıkıyorsan. Sağlıklı atıştırmalıklarla tabi ki :)merhaba arkadaslar diyetimde ilk gunler.biraz zorlaniyorum gibi gibi diyet oncesi ne kadar cok yiyormusum . vucudunuz ne kadar surede alisti
Ben listeyi yaptım iki günü kaydettim kaçamaksız menüler 200 az ceza alanlardan 50 puan çok ceza alanlardan 100 puan kırdım sporları da tek tek hesapladım ozlem açık ara farkla öndeTamam canım o zaman sana zahmet yarından cumaya kadar bu şekilde menüleri puanlayabilir misin? Cuma da 1.yi açıklarız :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?