- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.681
Tamam sende onayı verdiysen mutlaka yapıyorum canım.
Maalesef akşamki yoğurdun aldığın şekeri yakamayacak canım. O yüzden sende 250 ip atlayabilirsin bence. Anladığım kadarıyla şerbetli bir tatlı, Google amca öyle diyor, onun yalancısıyım.
Tatlım telafi gibi duruyor ama bence değil. Alınan kalori miktarı kadar alınan besin öğeleri de çok önemli. Yenilen şey 1 tabak dolusu sebzedir atıyorum 150 kaloridir, 1 küçük tatlı da aynı kaloridir. Ama vücuda şeker girdiği zaman bir kısmı depomanmaya başlar, ama şeker girmezse depolayamaz ve yağa dönüşemez.
Bence kardelenciğim bir hafta boyunca kaçamamak yapmamaya dikkat etmeli
bende ayni dusuncedeyim. kendimi zorlayacagim bugunSuyunu çoğaltmaya çalış bebeyim. Ödem atar
Hepimiz birer ceylan olacağızpuan hesabı dedim yazan yazmayan 100 200 bişey vardı onu kastetim yoksa ip cezam bol zaten bir 1000 var herhalde. bende bir hesap tablosu yapsam iyi olcak. unutkanligim had saffadadirda.bu ara ipi iyi atliyorum 200 yapabiliyorum. çok yorulmuyorum. 50 zor yapıyordum. biraz daha zayifliyim ceylan gibim sekcem.
Ben squat girl takip ediyorum canım youtube da videolar var bolgesel de kardiyo olarakta bence etkiligöbek için plank deneyen varmı. . 3gun yaptımdi ama bu aralar yatağa zor atıyorum kendimi. gece gece koltuk sildim bahar temizliği kapsamında. gündüz konsantre olamıyorum.
GünaydınGünaydın kızlar..
Bence menü paylaş cıs der geçersin kaçamakli menü 100 puan 100 puandırİki gündür menü paylaşmadım arkadaşlar. Çok yemedim ama düzensizdi. Bir iki küçük kaçamağım da oldu.
Sanki bu tarz yiyecekler paylaşılmasın mı denmisti. O yüzden yazmayim dedim.
Olsun yavaş yavaş acilacaksin bende 5 kere yapabildim zatenNe kadar kostun :))
Çok az( senin attığın mesajdaki gibi yapmaya çalıştım. Önce tempolu yürüyüş yaptım sonra koştum ama 3 kez tekrar edebildim ancak
Günaydıngunaydin arkadaslar
Geçen hafta full menüsüzdüm çikilatam cezalarımı kesiyorum kendimeBen senin cezayı bilmiyorum kaydetmemisim
Kayıtlı 600 bar cnm yaptığında etiketlersen düşerim
ben müebbet yerim diye düşünmüştüm iyiymiş
Evde Leslie yapabilirsin canım. 15 dk bile yapsan kardır senin için. Sıkılırım dersen çok güzel zumba videoları var YouTube da. Linkte atarım istersen.Tahin pekmez 1 tatli kasigi. Sutlu tatli 1 porsiyon. Spor olarak bolgesel egzersizfelan yapabilirim. Yuruyus imkanim yok malesef.
Hepimiz öyleyiz. Kadınların reglden sonraki ortak derdi bence bu. Ben yediğim birşey nasılsa tadını biliyorum, sonra yiyebilirim, kaçmıyor nasılsa diyip geçiştirme taktiği uyguluyorum. Ayrıcaaa ayna karşısına geçerek bak bu göbek tahin pekmez, bu gıdı çikolata, bu kollar ya da basenler ekmek dersen etkili bir cayma yöntemi olabilir1 tatli kasigi yemistim. Ne olacak benim bu halim bilmem. Tatli seylere dayanamyorum. Aslinda sekersiz bir gun geciricem diye kalkiyorum ama daha kahvaltida sozumu unutuyorum.
Paylaş paylaş bebeyim, sopa gördükçe tırsıyor insan yemeye. Ama yazmazsan aman canım yazmayıveririm yiyim diye de bir mantık hatası oluşabiliyor.İki gündür menü paylaşmadım arkadaşlar. Çok yemedim ama düzensizdi. Bir iki küçük kaçamağım da oldu.
Ay evet bu açıdan bakınca haklısın. Söz sende:)
Melivcan kavurması nedir canım? Menü ve sporun çok güzelGünaydın herkese :) Mutlu sağlıklı ve bol kilo vermeli hafta olsun hepimize
Pazar günü menümü paylaşıyorum.
Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su
Kahvaltı: 1 Yumurta, 1 kk büyüklüğünde peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, az melivcan kavurması (Ekmek Yok)
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, yarım kase yoğurt
Ara öğün 16:30 gibi: 1 armut, 1 salatalık, yarım kase yoğurt
Akşam: 1 buçuk kase pancar çorbası, 3 yk pırasa yemeği, 1 kase yoğurt
Gece yatmadan önce: tarcın, zencefil ve pul biber eklenmiş çeyrek kase yoğurt
Spor olarak ise 40 dk yürüyüş ve azıcıkta koşma
Su yu hesap etmedim ama 1,5 lt i bulmuştur.
Karadeniz bölgesinde yüksek yerlerden toplanan yeni çıkan diken ucları. dikenucu da deniyor. önce haşlanıyor sonra soğanla kavrulup yeniyor. Çok sağlıklı ve antioksidan deposu
Evde Leslie yapabilirsin canım. 15 dk bile yapsan kardır senin için. Sıkılırım dersen çok güzel zumba videoları var YouTube da. Linkte atarım istersen.
Hepimiz öyleyiz. Kadınların reglden sonraki ortak derdi bence bu. Ben yediğim birşey nasılsa tadını biliyorum, sonra yiyebilirim, kaçmıyor nasılsa diyip geçiştirme taktiği uyguluyorum. Ayrıcaaa ayna katlısına geçerek bak bu göbek tahin pekmez, bu gıdı çikolata, bu kollar ya da basenler ekmek dersen etkili bir cayma yöntemi olabilir
Paylaş paylaş bebeyim, sopa gördükçe tırsıyor insan yemeye. Ama yazmazsan aman canım yazmayıveririm yiyim diye de bir mantık hatası oluşabiliyor.Valla kendimden biliyorum
Melivcan kavurması nedir canım? Menü ve sporun çok güzel
Aaa ilk kez duyuyorum. Afiyet olsun o zaman canım.Karad
Karadeniz bölgesinde yüksek yerlerden toplanan yeni çıkan diken ucları. dikenucu da deniyor. önce haşlanıyor sonra soğanla kavrulup yeniyor. Çok sağlıklı ve antioksidan deposu
Günaydın hanımlar
Güzel bir hafta olsun bol eksiliii
Hani pazartesi bildirimleri nerede yalnızca birkaç kişi yazmış?
Artıda olanlar varsa ekstra dikkat etsinler, cumaya herkesi eksi görmek istiyorummm ona göreeee
Bi araştırayım canım varsa ona gideyimCanım etrafında varsa mutlaka gitmeni öneririm. Mat pilatesten çok daha hızlı etki ediyor. Ayrıca ben reformer pilatesi çok daha fazla sevmiştim. Daha yorucu ama daha güzel
Enişte bey artık servise götürmekten de bıktı, kendi el atıyor telefonaBakarsın vaktin olduğunda
Bu arada telefonun yine bozulmuş, sende ona bozul diye kötü bir espri yapmak istedim, tutamadım kendimienişte beye hürmetler, yeni tel alsın sana, o artık servis müptelası olmuş
Akşam akşam bence pide olmasa iyiymiş hedefcimSelam şekerler.
Fena yorucu bir hafta sonu oldu benim için. Umarım herkes iyidir. Menülerimi yazayım, geçmişe yarın bakacağım.
Cumartesi
Kahvaltı
1 dilim ekmek ile kaşarlı tost
2 kuru kayısı
Akşam 1 pide
1 bardak ayran
2 saat yürüyüş
Pazar
Sabah
2 dilim ekmekle peynirli tost
2 incir
1 kare bitter
Akşam
4 tane köfte
1 dilim ekmek
Salata
Sporumuz yok.
O zaman sana 500 ip dahaBugün menü yazasim yok arkadaşlar@Ezgican05 hemen kes cezami. çok çok büyük kaçamaklar yok ama yinede kötü beslenme paketli gida 3tanecik falan benim usul azcık ucundan.
1 saat yürüyüş ve tabiki 5 6 saat park. piknik..
su 2 buçuk.
Süpersinnn
Mochayı ben de gördümmm cezan geliyor diyordum kii fensinensim kesmiş zaten :)Menü
Sabah 2-3 yumurta karışık omlet
1 bardak süt
1cay kaşığı tahin
1 cay kasigi pekmez
Kredi kartı kadar peynir
Salatalik domates
1dlm tbe
3zeytin
Ara
Mocha orta boy
Aksam
Tavuk sulu havuç çorbası 1.5 kase
7 küçük izgara köfte
Yoğurtlu semiz otu salatası
1 dlm kendi yaptigim ekmegim
9400 adım atıldı
100 ip cezam yapıldı
Şu içmemişim kaydetti değer hemen içiyorum
Evet sanırım genetikle de alakalı canım. Kimisi şanssız oluyor bu konuda.Aayyy hemde ne pahalıya patladıııı
Ben dişin yapısından ötürü olduğunu düşünüyorum. Kimisi dişini haftada bir fırçalar sma sapasağlamdır, kimis özenir ama bemim gibi dişçiden çıkamaz. Genetik meselesi sanki
Sana da ceza gelmiş bi ara atlarsın artık canımSelam arkadaşlar. Bugün maalesef ben de kaçamak yapanlardanım.
Sabah
Öğle
- Ilık limonlu su
- Tam buğday ekmeğiyle tost
- 1 yumurta beyazı
15:30
- 4 yemek kaşığı az yağlı kısır
Akşam
- 2 tane irmikli hira tatlısı
- 3 y kaşığı yoğurt
- 2,5 lt su
- 15 dk leslie
- 30 dk tempolu yürüyüş
Sana ekstra emzirme cezası mı kessemTahin pekmez 1 tatli kasigi. Sutlu tatli 1 porsiyon. Spor olarak bolgesel egzersizfelan yapabilirim. Yuruyus imkanim yok malesef.
O zaman sana da direkt ceza keselim mi Özlemcim? 1000 ip gibi?İki gündür menü paylaşmadım arkadaşlar. Çok yemedim ama düzensizdi. Bir iki küçük kaçamağım da oldu.
Pazartesi kontrol amaçlı tartılıyoruz aslında, cumaya önümüzü görmek için :)pazartesi de mi kilo bildirimi yapıyoruz. Ben bilmiyordum
Al benden de o kadar. Ben de tatlı bağımlısıyım diyebilirim. Ama inşallah hep birlikte üstesinden gelicez bu sorunun ben inanıyorum.
Evde Leslie yapabilirsin canım. 15 dk bile yapsan kardır senin için. Sıkılırım dersen çok güzel zumba videoları var YouTube da. Linkte atarım istersen.
Hepimiz öyleyiz. Kadınların reglden sonraki ortak derdi bence bu. Ben yediğim birşey nasılsa tadını biliyorum, sonra yiyebilirim, kaçmıyor nasılsa diyip geçiştirme taktiği uyguluyorum. Ayrıcaaa ayna karşısına geçerek bak bu göbek tahin pekmez, bu gıdı çikolata, bu kollar ya da basenler ekmek dersen etkili bir cayma yöntemi olabilir
Paylaş paylaş bebeyim, sopa gördükçe tırsıyor insan yemeye. Ama yazmazsan aman canım yazmayıveririm yiyim diye de bir mantık hatası oluşabiliyor.Valla kendimden biliyorum
Melivcan kavurması nedir canım? Menü ve sporun çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?