Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olur tabi ki :)

Şekersiz 21 günü @wendigo ben belki takımdan bir kaç kişi daha yapacak olur
O topigede girersen daha çok motivasyon olur
Olur olur süper olur hatta gelirim ben 8.günüm şu an iyice alıştım.
Hem kilo verme açısından hem şu şeker krizleri için çok iyi olur reglmde yaklaşıyor kendimi tutarım

medusa38 diyet grubu işine tamam dedim ama tamamen takımda takip edilsin bu durum, senden tek ricam o :) başka yerlere taşınınca farklı mevzuular giriyor işin içine çünkü :)
Tamamdır kaptanım isteyenlerle takımda devam ederiz hemde kaçamak yapmak üzere olanlarda grupta cabalayanlari gorup vazgeçer takımda 3 grup yapalım mesala
Karanfiller laleler güller
Halı hazırda sporlar yapılıyor puanlamalar yapılıyor menü takibi de var bu uç grup haftalık yarissin kendi arasında en çok kilo yüzdesi olan gruba ekstra puan verilebilir mesela sizde fikir sunun kızlar
Mesela bir gün kaçamak yapan ertesi gün takımda tüm menulerinide resimlesin
3 tane motivasyon yazısı yazsın gibi ekler olabilir

Evet bence de herkes görsün ve motive olsun :)

Ben de bu sekilde yapayim. Size katilirim carsamba persembe.sadece 2 gun degil mi?

3 gün olabilir demiş ama ben 2 gün yapacağım violincim. Bugün için hazır hissetmiyordum kendimi.

Kabak detoksu bende dusunuyorum reglken sikinti olurmu ..olmaz herhalde.. 2 kabak cok degilmi gerci sadece o yencek

Regl döneminde yapılan detoksların çok etkili olmadığını biliyorum. Bence haftaya bırak Sibelcim.

Başın sağ olsun Ezgicim.

günaydın kızlar, selam hepinize

olur kaptanım, senin topiğe geliyorum

Wendigocum nasılsın? Nerelerdesin? Dönüş ne zaman?

Uzattın arayı kaptanım, hoş hafta sonu ben de bakamadım doğru dürüst.

Ördeğim, bugün bir isteksizlik vardı üzerimde gelemedim.
Sabah her zamankinden erken uyandım aslında. 11 gibi ama öyle ki gram kıpırdayasım yoktu. Sonra içim geçmiş tekrar. Şimdi mecburen kalktım çalışmam lazım ama pff yani

Fikir çok güzel bence süper Motivasyon olur

Ne zaman başlıyoruz? medusa38
Bence beklemek için bir neden yok hemen yarın başlayabiliriz kaptanım
morordek Takımdaki arkadaşlara daha hakim gruplamayi tarafsız bir el olarak kendisi yaparsa çok iyi olur tahminen 15 kişi var takımda aktif sonradan gelenlerde yine kaptanım istediği takıma atasin

Kaptanım ben hastalıktan kalkamıyorum ki bir türlü. .. Bir de minnoşu okula alıştırmaya çalışıyorum o da yordu düzenim şaştı.

Bu sabah 61.8 çıktı kilom. Sanırım direnci kırdım sonunda. Bu cumaya eksilerle geliyorum. Biz medusa ile vegan besleniyoruz 2 gündür. Yarın son. Sonrasında dukan expres yapabiliriz. Eğer yapmak isteyen varsa grupça yapalım öyle daha çok motive oluyoruz. medusa38 ilgilenirim demiş zaten. Çokta iyi olur. Hepimiz bir silkeleniriz.

Bu arada dünkü menümü de yazayım ancak dün bütün günüm o kadar yoğun ve yorucuydu ki kolumu kaldıramadım artık oturduğumda.

Önceki gün ise çocuğu eşime bırakıp saat 19.00’da yattım ve sabah 8.30’a kadar uyumuşum. Ya düşünün artık vücudum ne hale geldi. Bu aralar inanılmaz direncim düşük. Galiba detokslar da çarptı beni. 2 gündür vegan besleniyorum ancak vücudum sanki açlık krizinde gibi... Ya bir garip resmen dengem bozuldu vücudum birşeylere tepki veeiyor ama anlayamadım henüz. Bu gece uyurken gece açlıktan uyandım.

Akşam 1 tabak nohut yemiştim. Aslında dolu dolu yedim yanında da 1 pancarın yarısını çiğ olarak tüketrim. Bir şişkinlik oldu ama bir yanda da bir gurultu var doymamışım çok açmışım gibi. Uzun zamandır o kek kaçamağından sonra biliyorsunuz hiç bozmadım diyeyi ancak kilom takıldı bu seferde. Şimdi kilom inmeye başladı ama vücudum kıtlık enerjisine girdi baygınlık hissi yaşıyorum.

Nitekim dayanamadım, az önce bugünkü gidişatımı bozdum. 4 gün kurusu-4 hurma-12 çiğ badem yedim. Ay deliricem. Bunları yemesem başka şeylere saldıracak gibiyim, tokluk hissedemiyorum....

Bu s
Dukan ekspressle beraber şekersiz gunler olabilir zaten ekspresste uyuyor bu programa
İsteyenlerde kendi diyetine devam eder sekersize uyar
Yeni gelenler için söyleyin biz 2 ay kadar önce 6 -7 kişi bunu yaptık ortalama 2 kg verdi arkadaşlar
Basında Dukan olması sizi korkutmasin ve sadece bir hafta süren bir liste
Sonrasında devam zorunluluğu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…