- 6 Mart 2017
- 1.649
- 3.481
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.961
Eder 300 ip
Bende çok istiyorum 79.9 görsem üzerimden büyük bir yuk kalkacak sanki
Az daha sabir az kaldi görmeye
ay Allah korusun
Olur tabi ki :)Kızlar daha önce takmla 7-8 kişi beraber diyet yaptık güzel kilolardada verdik tekrar grupla diyet yapmak isteyen ölümü
Bir çok diyete uygun olduğu için aslında şekersiz beslenme güzel fikir
21 gün çok diyenlerle ilk bir haftayı yapabiliriz baktınız hosunuza gitti devam ederiz isteyen bırakır
Herkes kendi listesine uyabilir isterseniz alternatif listeler sunabiliriz
Şekersiz günlere dukan ekspresste uyar isteyen onuda yapabilir
Gruplar halinde belirleriz ne dersiniz kaptanımmorordek bu grupla diyet konusuyla ben ilgilenirim
Artık birazda ilk 3 u zorlayalim ne dersiniz
Olur olur süper olur hatta gelirim ben 8.günüm şu an iyice alıştım.Şekersiz 21 günü @wendigo ben belki takımdan bir kaç kişi daha yapacak olur
O topigede girersen daha çok motivasyon olur
Hem kilo verme açısından hem şu şeker krizleri için çok iyi olur reglmde yaklaşıyorKızlar daha önce takmla 7-8 kişi beraber diyet yaptık güzel kilolardada verdik tekrar grupla diyet yapmak isteyen ölümü
Bir çok diyete uygun olduğu için aslında şekersiz beslenme güzel fikir
21 gün çok diyenlerle ilk bir haftayı yapabiliriz baktınız hosunuza gitti devam ederiz isteyen bırakır
Herkes kendi listesine uyabilir isterseniz alternatif listeler sunabiliriz
Şekersiz günlere dukan ekspresste uyar isteyen onuda yapabilir
Gruplar halinde belirleriz ne dersiniz kaptanımmorordek bu grupla diyet konusuyla ben ilgilenirim
Artık birazda ilk 3 u zorlayalim ne dersiniz
ben elma gibi yemeyi seviyorum başka türlü ziyan etmiyorum vallaBu arada bugün pazardan alabaş aldım deneyen tarifi olan var mı
Tamamdır kaptanım isteyenlerle takımda devam ederiz hemde kaçamak yapmak üzere olanlarda grupta cabalayanlari gorup vazgeçer takımda 3 grup yapalım mesalamedusa38 diyet grubu işine tamam dedim ama tamamen takımda takip edilsin bu durum, senden tek ricam o :) başka yerlere taşınınca farklı mevzuular giriyor işin içine çünkü :)
Tamamdır yapacaz hep birlikte birşeyler insallahOlur olur süper olur hatta gelirim ben 8.günüm şu an iyice alıştım.
Hem kilo verme açısından hem şu şeker krizleri için çok iyi olur reglmde yaklaşıyorkendimi tutarım
Evet bence de herkes görsün ve motive olsun :)Tamamdır kaptanım isteyenlerle takımda devam ederiz hemde kaçamak yapmak üzere olanlarda grupta cabalayanlari gorup vazgeçer takımda 3 grup yapalım mesala
Karanfiller laleler güller
Halı hazırda sporlar yapılıyor puanlamalar yapılıyor menü takibi de var bu uç grup haftalık yarissin kendi arasında en çok kilo yüzdesi olan gruba ekstra puan verilebilir mesela sizde fikir sunun kızlar
Mesela bir gün kaçamak yapan ertesi gün takımda tüm menulerinide resimlesin
3 tane motivasyon yazısı yazsın gibi ekler olabilir
Ben de bu sekilde yapayim. Size katilirim carsamba persembe.sadece 2 gun degil mi?
Kabak detoksu bende dusunuyorum reglken sikinti olurmu ..olmaz herhalde.. 2 kabak cok degilmi gerci sadece o yencek
Kızlar bugün ikindi ezanindan bu saate kadar eve giremedim yakınım olmasa da sevdiğim bir abim vefat etti cenaze falan derken Anca bu saat oldu baya da yoruldum ama mesajlar menüler takibimdeydi kaptanımmorordek bugünü yarın telafi edeceğim hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar
Dun aksam bizi grubu okudujtan sonra 10.grubuda okuyayim dedim sondan 2 sayfa okudum yattim sabah da yuruyus yapip tartildim kilomuda bir guzel bizim grup diye paylastim baktim yazisan kisiler farkli ne kadarda yabanci kisi gelmiş sabaha kadar dedim bir baktim baska gruptayim ben şok oan hemen düzelttim sildim resmiEki Görüntüle 2137650
günaydın kızlar, selam hepinize
olur kaptanım, senin topiğe geliyorum
ayyy sonunda gelebildim kızlarrr nasılsınızzz
haftasonu sınavım bitti derken pc de problem çıktı ve yeni düzeldi geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır bir ara oturur geçmişteki sürüsüyle mesajı okurum bol bol yazılmış ne güzelll
Yoğurtlu ve yeşil salata gibi salatası yapılıyormuş birde çorbasıben elma gibi yemeyi seviyorum başka türlü ziyan etmiyorum valla
Fikir çok güzel bence süper Motivasyon olurTamamdır kaptanım isteyenlerle takımda devam ederiz hemde kaçamak yapmak üzere olanlarda grupta cabalayanlari gorup vazgeçer takımda 3 grup yapalım mesala
Karanfiller laleler güller
Halı hazırda sporlar yapılıyor puanlamalar yapılıyor menü takibi de var bu uç grup haftalık yarissin kendi arasında en çok kilo yüzdesi olan gruba ekstra puan verilebilir mesela sizde fikir sunun kızlar
Mesela bir gün kaçamak yapan ertesi gün takımda tüm menulerinide resimlesin
3 tane motivasyon yazısı yazsın gibi ekler olabilir
Dukan ekspressle beraber şekersiz gunler olabilir zaten ekspresste uyuyor bu programaKaptanım ben hastalıktan kalkamıyorum ki bir türlü. .. Bir de minnoşu okula alıştırmaya çalışıyorum o da yordu düzenim şaştı.
Bu sabah 61.8 çıktı kilom. Sanırım direnci kırdım sonunda. Bu cumaya eksilerle geliyorum. Biz medusa ile vegan besleniyoruz 2 gündür. Yarın son. Sonrasında dukan expres yapabiliriz. Eğer yapmak isteyen varsa grupça yapalım öyle daha çok motive oluyoruz.medusa38 ilgilenirim demiş zaten. Çokta iyi olur. Hepimiz bir silkeleniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?