- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #281.941
Ahahaha ördekimin de dediği gibi yabancı yer değil bişi olmaz10.ncı gr7ba gitmisim birde kilo resmi paylaştım kilom arkadaslar diye bir baktim tanımadığım kişiler son sayfada ayy ne kadar kişi gelmis sayfamiza diyorum geceden sabaha kadar
Eder 300 ipHer çikolata için 100 ip o zaman kaptanımız görüp kesmediyse tabii.
Bende çok istiyorum 79.9 görsem üzerimden büyük bir yuk kalkacak sankibu ara diyetisyene ara verdim, çok sıktığım halde 79 u göremedim bir türlü. bende kendimce bir şeyler uygulamaya çalışıyorum bi kaç kilo aldım. belki bundan sonra direnci kırarım diye düşünüyorum yani inşallah
bakalım neler olacak, çünkü gerçekten çok sıkıldım bu durumdan
Az daha sabir az kaldi görmeyeKaptanım bende de benzer bir direnç durumu oluyor dönem dönem.
Diyetisyenimle hedefimiz 70'li kilolar. Ben de bir 79'u görsem, kutlayacağım bunu vallahi.
Hoşgeldin özledik seni yokluğun belli oluyorayyy sonunda gelebildim kızlarrr nasılsınızzz
haftasonu sınavım bitti derken pc de problem çıktı ve yeni düzeldi geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır bir ara oturur geçmişteki sürüsüyle mesajı okurum bol bol yazılmış ne güzelll
mola verdim kuzum ya iyi geleceğini umuyorumKaptanim sen niye katilmiyorsun yazisarak diyet yapmaya yoksa biraz moladamisim
araştırayım bi bakalım, olmadı ortaya karışık bişiler yaparımBir detoks yap bakalım monicanım belki iyi gelir
Aaaa bak ben hurma diyeti yapmıştım o da süper sana uyarsa. Normalde 7 gün ama ben 2 gün detoks gibi yaptım epey işe yaradı.
Ben yarın yapicam monicim cumaya hazırlık 2 gün gunicinde 21 hurma 3 kase yoğurt yiyebiliyorsun bol su şekersiz abartmadan bitki çayı icebiliyorsun bu kadararaştırayım bi bakalım, olmadı ortaya karışık bişiler yaparım
21 hurma şeker komasına girmeyelim:))Ben yarın yapicam monicim cumaya hazırlık 2 gün gunicinde 21 hurma 3 kase yoğurt yiyebiliyorsun bol su şekersiz abartmadan bitki çayı icebiliyorsun bu kadar
bende ole hatrliyodum aslindacanım kaptanımız artık şeymamorordek
bi bakalım sonuç listelerine, o dönem sanki bildirim yapmadan izne ayrılmıştın?
Dideeemmmm hoşgeldin!! Yaa 8 aylık olmuş bilee minnak maşallah
Ben şimdi listelerden bulurum kaç kilo ile ayrılmışsın. Ama hemmmeeennn menü yazmaya başlıyorsun bugünden itibaren tamam mı :)
Cumaya durumuna göre karar veririz listeye girme işine.
Benim minik de 11 aylık oldu, yaşına girecek az kaldı :)
Canım cevapla'nın yanında çoklu alıntı var ya, oraya tıklıyorsun cevaplamak istediğin mesajlarda. Sonra altta mesaj yazdığımız yere alıntıları ekle diye bir buton geliyor. Ona tıklayıp her mesajın altına cevabını yazabilirsin
Olsun canım yabancı yer değil orası
Çok hızlısın wendicim teşekkür ederimm
azaydidem 67,5 kg ile ayrılmışsın ama ekstrem durumdan listeye alabiliriz tekrardan. Katılım durumuna göre karar verelim cumaya kadar
Evet ya araları çok yakınmış cidden :) Sağlıkla büyüsünler insallah :)Hosbuldum canimmmasallah senin minnakla benimkinin aralari cok yok saglikla buyturuz insallah
Tamam aksam hemn menumu yazicam bgun tekrar zumbayada baslicam insallh buraya yazayimki yapmak zorunda kalimhatta smdi gidiyorum yulaf kepegi almaya beni ancak dukan paklar
kuzum gelmezmiyim geldim avatarın da çok güzelmiş yaw tam morördekYihuuuuu kaptaniçem gelmiiişşşş
didem cim hoşgeldin şekerim bebeğini sağlıkla büyütMerhaba kaptanim bende tekrar takima girmek istiyorum ama en son hangi gruptaydim kac kiloydum hatrlamiyorum suanki kilom 75.3ve zayiflamam lazim minikim 8 aylik oldu emmeyi birakti bende tekrar kilo vermek istiyorum ama tek basima olmuyo
Takimda olmak bana iyi gelir diye dusunuyorum alin beni takima olurmu lutfennn
ayy kuzum bende sizleri özledim ama sınavlar ve pc bozulması üstüste geldi bir de işler yoğun uğrayamadımHoşgeldin özledik seni yokluğun belli oluyor
Biz olalım tabi en çok bize yakışırBu haftaki yükselen yıldızlarda yokuz
Çünkü bir önceki haftaya göre derecemiz düşmüştü (yedincilikten sekizinciliğe).
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-paylasim-alani.37798/page-2579#post-55698827
Hadi bu hafta en çok yükselen yıldız biz olalımmmmm
Tebrik ederim canımTartida bugün 86 gördüm ucundan beni çok mutlu etti 88de çok takilmistim 87 de öyle olacak sanmıştım
Hoşgeldin kaptanımayyy sonunda gelebildim kızlarrr nasılsınızzz
haftasonu sınavım bitti derken pc de problem çıktı ve yeni düzeldi geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır bir ara oturur geçmişteki sürüsüyle mesajı okurum bol bol yazılmış ne güzelll
Bende aciklayacaktim kaptanımız açıklamışbende toplu herkese cevap yazmak istiyorum alinti yapiyorum bor kac arkadasi cevapla yerinde bakiyorum hic kimse yok bom boş onuda ogrwnseydim iyi olacakti o yuzden tek tek mesaj yaziyorum
Kilo aslinda reglden dolayi fazla gelmisti bitti bugün kilomda gerçek kilosuna geldi
Kazen sagolsun bana bunu uygun görmüşkuzum gelmezmiyim geldim avatarın da çok güzelmiş yaw tam morördek
Şekersiz 21 günüBiz olalım tabi en çok bize yakışır
Tebrik ederim canım
Hoşgeldin kaptanım
Bende aciklayacaktim kaptanımız açıklamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?