Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Puanlama şimdilik böyle eksiğim varsa düzelteyim kızlar :)
Eki Görüntüle 2138860
Süper olmuş canım eline sağlık
Sanırım hafta birincisi sensin :) tebrik ediyorum onun için de
Ciklatim senin de ellerine sağlık
Seninde eline sağlık canım Eyvaah yapılmamış cezalar var morordek fancynancy
Evet gördüm simdi
Cepten giriyorum, bilgisayara geçince cezasını yapmayanlara özel bir seyler yazacağım

Çok kızıyorum bu olayları. Futbolu çok severim. Koyu bir Eskişehir spor taraftarıyım da ama sporcuları özellikle çocuklar örnek alıyor. Ekranlarda başta futbolcular olmak üzere stada giren kimsenin olumsuz davranış göstermeye hakkı yok.
Zaten ülkemizde futbolun hiçbir şekilde şikesiz, adil olduğuna inanmıyorum ama işte yine de izliyoruz.

Sadece dün olduğu için çiğköfte olmasa güzel olurmuş Fancycim ama hayır dediklerinizi düşününce tebrikler..

Harikasın Özlemcim.

Günaydın herkese çok güzel sonuçlar alalım inşallah reglme 5 kala ben topladım ne kadar su varsa Parmaklarım bile şiş 54.4 geldim ise de geç kaldım düzenim alt üst oluyor bu dönem yüzünden

Gunaydin herkese

Bugünkü kilom:) Geçen hafta 76.6 idim. Hedeftim 75.5 idi. Altına gelmişim çok şükür.

Gunaydinlarr guzel bir cuma olsun

Kaptanım sen izinli misin? Mezun mu oldun?

Ben birazdan kuzumun 23 nisan provasına gideceğim kızlar. 1-2 saate gelirim

Oyy, yirim onu ya ne güzeldir.

Günaydın herkese . 94 kiloyla başlamıştım. Şu anda 91.3 kiloyum. 2.7 kilo vermişim.
% 2,87

Takımımız için güzel bir derece gelecek bence geçen hafta 79.2 bu hafta 77.5 çıktım. Verilen kilo 1.7 Yüzdem de 2.14 çıktı.

profil resmine bakk yarabbim yaa nasil yaptim bilmiyorum bilgisayarda profil ayarlarinda gezerken yaptigim yemeği yuklemis oldum kiz gelsinde duzelttireyim ancak o yapar

Çok iyiymiş Karabibercim, bayıldım.

Hayalcim, çok güzel menülerin var. Maşallah sana.
Kilo geçmişin nasıl senin? Ne zaman kilo aldın? Sanki normalde de sağlıklı besleniyor ama doğum gibi bir nedenle kilo almış gibisin.

Arkadaşlar doktordayım, tahlillerim var uzun uzun yazamayacqğım. Unutmadan kilomu yazayım.

Bugün: 61.8

@evlaefe @balpamuk hedef38beden Kızlar perşembe menüleri ve sporları

Ezgicim belirtmiştim ama arada kaynadı sanırım. Menüm, kabak detoksunu uyguladım. 1 saat de bisiklete bindim.

Hedefcim bence gayet güzel bir eksi görmüssün hic üzülmeni gerektirecek bir durum yok :)

Ördekcim benim için önemli bir dirençti. O yüzden üzülmedim ama daha iyisi olabilirdi tabi.

Bunlar cezalar sadece değil mi çikilatacım?

Ara öğünde yulaf ezmeli yoğurt yiyorum kızlar.. Siz neler yapıyorsunuz?
Aksam da hindi fümeli salata yemeyi düşünüyorum. Yeterli olur mu? Sevgili medusa38
Ne bileyim bana hindi füme tok tutmaz gibi geldi salata yiyebilirsin ama protein olarak daha doyurucu bir şey mi yapsan

Canım Allah söyletti herhalde doğum olmadı ama olsun istiyorum. Geçen yıldan beri tüp bebek tedavisi ile uğraşıyorum. 2 kez transferim odu olumsuz oldu. bu süreçte çok kilo aldım. iğneler haplar vitaminler fena iştahımı açtı. 60 kg seviyelerindeydim hep. Şimdi 58 ve altına düşebilirsem tekrar tedaviye başlayacağım. Genelde beslenmem böyle ama porsiyonlar daha büyüktü ve de tatlıya düşkünlüğüm var biraz:)

Hmmm demek sporda sen 1. oldun.. Haftaya elinden alacağım birinciliği.
Şaka bir yana Tebrikler canım.
Bugün güzel bir başlangıç yapmışsınız devamı gelsin inş
Aslında sen dukanla güzel kilo veriyordum surdurebilsen sporla birlikte daha iyi sonuçlar alabilirsin

Ara öğünde yulaf ezmeli yoğurt yiyorum kızlar.. Siz neler yapıyorsunuz?
Aksam da hindi fümeli salata yemeyi düşünüyorum. Yeterli olur mu? Sevgili medusa38

Ben kahvaltıda biraz abarttım, ara da kahveyi dayıyorum :)

İnşallah en kısa sürede ve en hayırlı şekilde bebeğini kucağına alırsın hayalcim. Bebeğin biraz büyür sonra da hamilelik kilolarını verirsin.

Allah başta sana sonra isteyen herkese bir an önce nasip etsin canım

allah razı olsun Ay hadi inşallahh:)))

İnşallah dileğinize kavuşursunuz bu güzel Cuma gününde dua edelim

medusa38 bir kaç yerde okudum ama çok açık değildi bu gün sediğimiz sebzenin 2 katı protein almamız gerekiyormuş neye göre 2 katı hacme göre mi kalorisine göre mi çözemedim sebze sınırsız yazıyor bazı yerlerde de

Bugün güzel bir başlangıç yapmışsınız devamı gelsin inş
Aslında sen dukanla güzel kilo veriyordum surdurebilsen sporla birlikte daha iyi sonuçlar alabilirsin
Canım ekpreste özellikle ilk günü sevmiyorum.
Sade et,tavuk,yumurta ağır geliyor.
Ama diğer günler güzel salata ve sebze eklenince güzel oluyor. Bide ekmek eklendiğinde 10 numara oluyor.
Aslında sürekli dikkat etsem yasaklı listesinden bir süre uzak dursam ve Ekspresin diğer günlerini bulunduğum duruma göre yapsam süper olurdu kilo almayi bırak vermiş bile olurdum.
Sabah yumurta peynir salatalık domates 1 de ekmek,
Öğlen sade veya etli sebze yemegi , yoğurt, salata
Aksam da bu tarz bişeyler.
Aralar da 1-2 meyve..
Hep bildigimiz şeyler ama uzun sure devamlılık olmuyor. Böyle olunca silbastan oluyor hersey.
--
Aman kızlar dikkat edin sakin bırakmayın. Devam ettirdeydim suan 6li kilolardan kurtulmakla uğraşıyor olacaktım. Ama bırakın 6lari 7leru uzun uzun zamandan sonra ilk defa 8li rakamları gördüm.

Son düzenleme:
Protein miktarının sebzeden fazla olması gerekiyor mesala kıymalı yada tavuklu sebze yemeği yanında yoğurtta olursa protein miktarını fazla tutmuş olursun birde normal dukanın kuralları çok katı ekspress biraz daha esnek en önemlisi her öğünde mutlaka protein almak ve sebzeyi tek başına yememek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…