- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.421
Normal dukan zor olabilir ama ekspressi duraksama yaşayana kdar tekrarlayabilirsin bi yerde artık ur demem lazimdi inşallah başladın devamı gelsinCanım ekpreste özellikle ilk günü sevmiyorum.
Sade et,tavuk,yumurta ağır geliyor.
Ama diğer günler güzel salata ve sebze eklenince güzel oluyor. Bide ekmek eklendiğinde 10 numara oluyor.
Aslında sürekli dikkat etsem yasaklı listesinden bir süre uzak dursam ve Ekspresin diğer günlerini bulunduğum duruma göre yapsam süper olurdu en azından kilo almayi bırak vermiş bile olurdum.
Sabah yumurta peynir salatalık domates 1 de ekmek,
Öğlen sade veya etli sebze yemegi , yoğurt, salata
Aksam da bu tarz bişeyler.
Aralar da 1-2 meyve..
Hep bildigimiz şeyler ama uzun sure devamlılık olmuyor. Böyle olunca silbastan oluyor hersey.
--
Aman kızlar dikkat edin sakin bırakmayın. Devam ettirdeydim suan 6li kilolardan kurtulmakla uğraşıyor olacaktım. Ama bırakın 6lari 7leru uzun uzun zamandan sonra ilk defa 8li rakamları gördüm.
Kusura bakma canım kaçırmışımEzgicim belirtmiştim ama arada kaynadı sanırım. Menüm, kabak detoksunu uyguladım. 1 saat de bisiklete bindim.
İnşallah dileğinize kavuşursunuz bu güzel Cuma gününde dua edelim
Kaptanımız 1.sayfayı güncelledi puanlama için o tabloyu kullanıyorum canım oraya bakabilirsin :))Teşekkür ederim Ezgicim, zahmet oldu sana. Bu arada spor puanlaması nasıl oluyor? Spor kasayım haftaya biraz :)
Pankek tarzında yapabilirsin yulaf kepegiyle pogacalar yapıp ekmek niyetine yiyebilirsinBen öğlen karışık sebzeli kıymalı çiğden pişmiş bir yemek yedim yanında da quark ve dukan krep akşam allah kerim eve gideyim bakacağım 1 yumurta hakkım hala duruyor. Dukan krep çok pratik ya akşamdan yapıyorum içine bir yumurta akı ve biraz yağsız peynirde koyuyorum kalın kalın iki tane krep çıkıyor çok doyurucu
Emeğine sağlık canım çok güzel olmuşPuanlama şimdilik böyle eksiğim varsa düzelteyim kızlar :)
Eki Görüntüle 2138860
Emeğine sağlık canımBen de paylaşayım bari listeyi
Eki Görüntüle 2138895
Bence de. Fikir oluyor işte, çok doğru olduğundan değil. Baksana 2 kilo eksik tarttığına göre o kas ve yap oranları da çok ahım şahım sonuçlar değil. Ama en azından istikrarlıBu olcumler dogru mudur acaba? Benim evdeki tartimda boyle gosteriyor ama pek guvenemiyorum tartima. Yine de takip etmek guzel olur tabi.
Taht elden gidiyor ortim demedi demeHmmm demek sporda sen 1. oldun.. Haftaya elinden alacağım birinciliği.
Şaka bir yana Tebrikler canım.
Bence de. Fikir oluyor işte, çok doğru olduğundan değil. Baksana 2 kilo eksik tarttığına göre o kas ve yap oranları da çok ahım şahım sonuçlar değil. Ama en azından istikrarlıbir öyle bir böyle ölçmüyor, tarttığı kilom ile uyuşuyor vücut analizi. Sende dene.
Taht elden gidiyor ortim demedi deme
Kaptanim harikasin sen matematikciydin dimi valla bravo ben acaba dogrumu yanlismi diye emin olamamaktan yinede yapamamMonicim gokce41'in bu haftaki kilosu sanırım 58,2. Yanlışlıkla 85,2 olarak yazılmış.
Ezgi Osman'ın yüzdesi -%0,39 ve zhre_'nin yüzdesi de %0,50 olacak
Ortalamanızı da 0,531 olarak hesapladım. Tekrar bi kontrol et istersen :)
Nefis yemek tariflerine yüklemek için çekiyorum canim onlarida bilgisayara yüklüyorum antepin patlican kebabi bende yeni öğrendimTamam tatlım, gerilerden geliyorum büyük ihtimalle ördekim düzeltmiştir kilonu
vuuuuu sende süperin canım.
ahahha ay çok güldümyalnız yemekte yemek yani
Kaptanımız 1.sayfayı güncelledi puanlama için o tabloyu kullanıyorum canım oraya bakabilir0sin :))
Tamam tamam sen bilgisayara girmeden ben 500 ip daha atliyayimda crzam bitsinnSüper olmuş canım eline sağlık
Sanırım hafta birincisi sensin :) tebrik ediyorum onun için de
Ciklatim senin de ellerine sağlık
Evet gördüm simdi
Cepten giriyorum, bilgisayara geçince cezasını yapmayanlara özel bir seyler yazacağım
Vavvv tebrikler ikinizde harikasinizTeşekkür ederim :)) Sporda evet benmişim menüde @ssyykk123 canım tebrik ederim bütün hafta menülerin çok iyiydi
Mühendisim ondan dolayı matematik de iyi olmak zorunda oluyorKaptanim harikasin sen matematikciydin dimi valla bravo ben acaba dogrumu yanlismi diye emin olamamaktan yinede yapamam
Ahah super olmuş bu :) yetismissin :)Tamam tamam sen bilgisayara girmeden ben 500 ip daha atliyayimda crzam bitsinn
Ne demek cnmCiklatim senin de ellerine sağlık
Evet cnm diğer listeBunlar cezalar sadece değil mi çikilatacım?
zevkle hazırladım cnmEllerine sağlık canımm
Rica ederimEmeğine sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?