Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Normal dukan zor olabilir ama ekspressi duraksama yaşayana kdar tekrarlayabilirsin bi yerde artık ur demem lazimdi inşallah başladın devamı gelsin

Ben öğlen karışık sebzeli kıymalı çiğden pişmiş bir yemek yedim yanında da quark ve dukan krep akşam allah kerim eve gideyim bakacağım 1 yumurta hakkım hala duruyor. Dukan krep çok pratik ya akşamdan yapıyorum içine bir yumurta akı ve biraz yağsız peynirde koyuyorum kalın kalın iki tane krep çıkıyor çok doyurucu

Pankek tarzında yapabilirsin yulaf kepegiyle pogacalar yapıp ekmek niyetine yiyebilirsin

Bu olcumler dogru mudur acaba? Benim evdeki tartimda boyle gosteriyor ama pek guvenemiyorum tartima. Yine de takip etmek guzel olur tabi.
Bence de. Fikir oluyor işte, çok doğru olduğundan değil. Baksana 2 kilo eksik tarttığına göre o kas ve yap oranları da çok ahım şahım sonuçlar değil. Ama en azından istikrarlı bir öyle bir böyle ölçmüyor, tarttığı kilom ile uyuşuyor vücut analizi. Sende dene.

Hmmm demek sporda sen 1. oldun.. Haftaya elinden alacağım birinciliği.
Şaka bir yana Tebrikler canım.
Taht elden gidiyor ortim demedi deme

Denerim eve gidince. Benim tartim bi oyke bi boyle tartiyo. En cok cikani dogru kabul ediyorum ben de.

Kaptanim harikasin sen matematikciydin dimi valla bravo ben acaba dogrumu yanlismi diye emin olamamaktan yinede yapamam

Tamam tatlım, gerilerden geliyorum büyük ihtimalle ördekim düzeltmiştir kilonu

vuuuuu sende süperin canım.

ahahha ay çok güldüm yalnız yemekte yemek yani
Nefis yemek tariflerine yüklemek için çekiyorum canim onlarida bilgisayara yüklüyorum antepin patlican kebabi bende yeni öğrendim

Tamam tamam sen bilgisayara girmeden ben 500 ip daha atliyayimda crzam bitsinn

Seninde eline sağlık canım Eyvaah yapılmamış cezalar var morordek fancynancy

Ciklatim senin de ellerine sağlık
Ne demek cnm

Bunlar cezalar sadece değil mi çikilatacım?
Evet cnm diğer liste Ezgican05 da

Ellerine sağlık canımm
zevkle hazırladım cnm

Emeğine sağlık canım
Rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…