- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.761
Bu hafta tatil çoğumuzu olumsuz etkiledi anlaşılan. Rehavete kapılmamak lazım aslında. Bir kere yemeye başlayınca hemen durdurmak lazım. Yoksa durdurmak çok zor oluyor. Bende tatilden döndükten sonra çok zorlandım ama kendimi tuttum. Yoksa gidişat iyi değildi
Bebeyim menündeki tek kötü simit olmuş. 4 dilim ekmek biliyorsun simit. Karbonhidratın fazla kaçmış haliyle bugün. Cezana 200 ip daha ekle benceBugünkü menümfancynancy
Sabah
Ara
- 1 haşlanmış yumurta beyazı
- 2 dilim tam buğday ekmeği
- Az krem peynir
- Domates , marul
- 2 zeytin
Öğle
- 4 kuru kayısı
Ara
- 1 tane simit
- Peynir
Akşam
- 1 kuru incir
- 2 kuru kayısı
3 lt su
- 1 tabak tarhana çorbası
250 ip atlama (cezamın yarısı. Kalanını yarın tamamlarım)
45 dk leslie
Sağol canım. Kulaklarım ve boğazım kaşınıyor. Bu pek iyi bir belirti değil. Gün boyu hapşırdım. Umarım ayakta atlatırımSana da çok geçmiş olsun canım.
Evet kesinlikle katılıyorum hemen çeki düzen vermek lazım
Aynen erken müdahale diyet kurtarırEvet bence de. Insan bi kere yiyince amann yedim nasil olsa sunu da yiyeyim deyiveriyor. Belirledigimiz cizgiyi hoc asmamak lazim aslinda. Asindca arkasi mutlaka geliyor
Ayy Fancy'im uzak kaldık valla hepimiz. Durum kötü.1 günümüz kaldı sadeceeeee, 1 gün.
balpamuk S Suzi1704 @karabiber01 si_bel 0zlem hedef38beden H hayalalemiveben Cikilatacanavari
Nerelerdesinizzzz bakiyim. Gezdiğiniz sizin olsun, yiyip içtiğinizi anlatın
Haklısın valla canım. Yarım yiicektim. Yukarda izah ettiğin gibi cazibesine dayanamadım.Bebeyim menündeki tek kötü simit olmuş. 4 dilim ekmek biliyorsun simit. Karbonhidratın fazla kaçmış haliyle bugün. Cezana 200 ip daha ekle bence
Günde 4 dilim ekmek makul ama 2 dilim bence fazla orda. Dilim başına 100 den atlayıver.
Geçen gün aynı cümleyi kardeşime kurmuştum görünce bi gülesim geldi cnm dun cenazemiz vardı ordaydik ondan ugrayamadim az sonra menümü yazarim1 günümüz kaldı sadeceeeee, 1 gün.
balpamuk S Suzi1704 @karabiber01 si_bel 0zlem hedef38beden H hayalalemiveben Cikilatacanavari
Nerelerdesinizzzz bakiyim. Gezdiğiniz sizin olsun, yiyip içtiğinizi anlatın
Sen şimdiden bi 20 bin ip atla ceza niyetineBu arada yazmayı unuttum Türk kahvemin yanında hani şu keklere atılan damla çikolatalar var ya, 10–12 tane onlardan vardı. Hem bitter hemde minicik. Valla. Yedikten sonra fark ettim ki ben şekersiz 21 güne başlamıştım.
Geçmiş olsun tabi. Cuma yine kv kerdeyiz çünkü kp nin Doğum günü. Sonra benim Doğum günüm geliyor mayısta, benden iki hafta sonra büyük görümcemin, heee arada anneler günü de var.Allah’ım sen bizi pastaların, tatlıların ve bilimum cıssların cazibesinden ve zulmünden koru lütfen. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?