- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.721
Canım hepsini yapıyor. Kardiyo var, bölgesel hareketler var,ağırlıkta var.. istersen 500 ml şu şişesi ile de yapabilirsin.Bende şimdi biraz araştırdım ama hep yabancı videolar var bu yöntem kalori mi harcatıyor kas mı geliştiriyor tam olarak çünkü hııt olarak videoları da ağırlıkla yapılan videolarıda hangilerini yapıyorsun sen?
Yaa neden ama ciklatımBen cumaya hiç güzel bi sonuç beklemiyorum
Günaydın herkese ...
Boynum tutulmuş çok fenayım. Bu hafta hiç bişey yolunda gitmiyo, bu nedir ya
Gecmis olsun ikinize deGünaydın herkese. Nazar mı değdi bize. Bende üşüttüm biraz kötüyüm.
Tarcına ver kendini, tatlı istegini cok iyi bastırır. Elmaya falan dök ye :)Bu nasıl mens olmaktir ya gözümün önünde sürekli tatlılar uçuşuyor aralıksız şekerli şeyler istiyorum bebe aspirini istemeye kadar düştüm ya atacam kendimi biyerlerden bu güne kadar hiç tatlı istememisti cnm bu ne ya aaaa
benim bulduğum videolarda bir sürü kişi varCanım hepsini yapıyor. Kardiyo var, bölgesel hareketler var,ağırlıkta var.. istersen 500 ml şu şişesi ile de yapabilirsin.
İlk başlayanlar 30 day shred var.Bu 3 videodan oluşuyor. Her biri 10 gün yapılıyor. Videoda jillian dışında 3 bayan daha var. Esmer olan daha ileri seviyede yapanlar için beyaz olan da yeni başlayanlar için.
Mesela jumping jack,ip atlama hareketi,koşma hareketi bunlar kardiyo..
Suqat, Lunge falan var bunlar bacak kalça.. zaten elde ağırlık olunca kollara da iyi etki ediyor.
Yani 27 dk içinde her yeri çalıştırmis oluyorsun bence standart bir yürüyüsten çooook daha etkili.
Hem kardiyo yaparak kalori yakimi oluyor hemde kasları kuvvetlendiryor.ayrıca kas oranimiz artınca normalden daha fazla kalori yakimi oluyor.
Bunu şekersiz beslenmeyle birlestirirsek baklava bile yapariZ..
heh allah razı olsun bende onu arıyordumhttps://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/7259997
Ezgican05
Canim denemek istersin belki..
Sağol canım. Sahiden göze geldik..Yaa neden ama ciklatım
Gecmis olsun ikinize de
Cidden nazar mı degmis nedir
Tarcına ver kendini, tatlı istegini cok iyi bastırır. Elmaya falan dök ye :)
istersen indirme yap canım elinin altında olur sürekli.heh allah razı olsun bende onu arıyordum
nasıl indireceğim izleseneden bilmiyorum youtube olanını bulamadımistersen indirme yap canım elinin altında olur sürekli.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
TeşekkürlerYaa neden ama ciklatım
Gecmis olsun ikinize de
Cidden nazar mı degmis nedir
Tarcına ver kendini, tatlı istegini cok iyi bastırır. Elmaya falan dök ye :)
Her öğün için günde 2 kabak, yani günde 4 kabak tüketiliyor. Ben ayrı ayrı uğraşmayıp sabahtan 4 kabağı pişirdim. İkiye bölüp öğlen ve akşam yedim.Bilen biri bana yardımcı olabilir mikabak detoxunda günde 4 kabak mı tüketiliyor yoksa iki kabak mı? Bu iki kabağı rendele kavur yoğurtla tek öğün için tarif mi yoksa bir gün iki öğün için tarif mi kafamda deli sorular
Canim youtube dan da inmiyor.nasıl indireceğim izleseneden bilmiyorum youtube olanını bulamadım
Canım ağzından bal damliyor hepimiz için 1 ayda olur inşallah o dediğin. .
Şştttt kızlar nerdesiniz bakiyim.
Tatil bittiii, geri dönün bakalım 5.takımın civcivleri ya da ördekimin piscikleri.
Bugünü sayma. Son iki gün cumaya.
İkinize de çok geçmiş olsunnnnEvet kızımında ateşi çıktı Hayrola bakalım bende halsizlik öksürük boğaz ağrısı hersey var dikkat edin kızlar kendinize. KışI geçirdik hastalandık uyuyakalmışım şimdi kız uyandı.
fancynancy salı menü
Sabah 9 buçuk
Kendi yaptığım patatesli gül böreği yufka nin çeyreğinden az yağlı . 1 tane
Domates salatalik
2 zeytin
11de turk kahvesi hurma
1de 1 büyük ithal muz
Yarim armut
4te yeşil çay
8 30 da 1 tabak pırasa yemeği.
10 buçuk çay 1 hurma 2 ceviz.
Su 2lt
SporCikilatacanavari 450 ip cezadan düşelim.
Canım bişi istemedi Şahnurum. Bugünde sabahım kahve ve elmaydıFancy cim sabah bi elma ile kahvalti olmaz tatlim yaa filtre kahveyi de cok mu icmissin
Kahve içmediğim zaman bir şeyi eksik yapmışım gibi hissediyorum. İki gün içemezsem başım ağrıyor vallaBen cumaya olmak istedigim kiloyu bu gün gördüm bakalim sonuç daha güzel olur inşallah
Menü ve spor çok güzel
Cumartesiden beri bende hastayim esimede bulastirdim
Çok güzel bir menü
Benim gibi kahveyi seven.birisin canim sende
Benimde kolum incimiş
Aksam komşu kahveye geldi ben kaçırmışım yaaa neler oldu internetten bakmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?