Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım hepsini yapıyor. Kardiyo var, bölgesel hareketler var,ağırlıkta var.. istersen 500 ml şu şişesi ile de yapabilirsin.
İlk başlayanlar 30 day shred var.Bu 3 videodan oluşuyor. Her biri 10 gün yapılıyor. Videoda jillian dışında 3 bayan daha var. Esmer olan daha ileri seviyede yapanlar için beyaz olan da yeni başlayanlar için.
Mesela jumping jack,ip atlama hareketi,koşma hareketi bunlar kardiyo..
Suqat, Lunge falan var bunlar bacak kalça.. zaten elde ağırlık olunca kollara da iyi etki ediyor.
Yani 27 dk içinde her yeri çalıştırmis oluyorsun bence standart bir yürüyüsten çooook daha etkili.
Hem kardiyo yaparak kalori yakimi oluyor hemde kasları kuvvetlendiryor.ayrıca kas oranimiz artınca normalden daha fazla kalori yakimi oluyor.
Bunu şekersiz beslenmeyle birlestirirsek baklava bile yapariZ..

Ben cumaya hiç güzel bi sonuç beklemiyorum
Yaa neden ama ciklatım
Günaydın herkese ...
Boynum tutulmuş çok fenayım. Bu hafta hiç bişey yolunda gitmiyo, bu nedir ya
Günaydın herkese. Nazar mı değdi bize. Bende üşüttüm biraz kötüyüm.
Gecmis olsun ikinize de
Cidden nazar mı degmis nedir
Tarcına ver kendini, tatlı istegini cok iyi bastırır. Elmaya falan dök ye :)

benim bulduğum videolarda bir sürü kişi var

Bilen biri bana yardımcı olabilir mi kabak detoxunda günde 4 kabak mı tüketiliyor yoksa iki kabak mı? Bu iki kabağı rendele kavur yoğurtla tek öğün için tarif mi yoksa bir gün iki öğün için tarif mi kafamda deli sorular

Her öğün için günde 2 kabak, yani günde 4 kabak tüketiliyor. Ben ayrı ayrı uğraşmayıp sabahtan 4 kabağı pişirdim. İkiye bölüp öğlen ve akşam yedim.

Canım ağzından bal damliyor hepimiz için 1 ayda olur inşallah o dediğin. .

Cidden ya, 1 ayda gitse ve daha öncesi geri dönmese şimdiye kadar eksili kilolara inmiştik.

Şştttt kızlar nerdesiniz bakiyim.
Tatil bittiii, geri dönün bakalım 5.takımın civcivleri ya da ördekimin piscikleri.
Bugünü sayma. Son iki gün cumaya.

Selam şekerler.
Günah çıkarma vakti.
Dün her şey gayet güzel gidiyordu.
İşle ilgili bir hedefimiz vardı. O olunca dün hadi kutlama gibi olsun dedik ama diyeti de bozmasın diye balık lokantasına gittik. Buraya kadar her şey güzeldi ama sonrasında çok çok çok fena bir tatlı kaçamağı yaptım. Ne olduğunu söylemeyeyim ama sanırım baya kalori aldım.

Kahvaltı:
2 dilim ekmek
2 yumurta
2 dilim peynir
1 domates

Akşam:
Balık
Salata
Tatlı

2 saat de yürüyüşüm var. Soğukta yürüyüş daha fazla kalori harcatıyor olabilir mi? Hava iyi diye ince çıkmıştım dışarı. Resmen dondum, gelince çok yorgundum. Bence soğuk etkili olabilir.

İkinize de çok geçmiş olsunnnn

@toplight kaptaniçem oğlun nasıl oldu?

Kahve içmediğim zaman bir şeyi eksik yapmışım gibi hissediyorum. İki gün içemezsem başım ağrıyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…