- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.781
Bu arada yazmayı unuttum Türk kahvemin yanında hani şu keklere atılan damla çikolatalar var ya, 10–12 tane onlardan vardı. Hem bitter hemde minicik. Valla. Yedikten sonra fark ettim ki ben şekersiz 21 güne başlamıştım.
Geçmiş olsun tabi. Cuma yine kv kerdeyiz çünkü kp nin Doğum günü. Sonra benim Doğum günüm geliyor mayısta, benden iki hafta sonra büyük görümcemin, heee arada anneler günü de var.Allah’ım sen bizi pastaların, tatlıların ve bilimum cıssların cazibesinden ve zulmünden koru lütfen. Amin.
Ahahahha çok iyiymiş bu ya, bence de öyle yapsınSen şimdiden bi 20 bin ip atla ceza niyetine
Yaaaa nerelerden bulmuşsunnnnSelam kızlar geçmişte ne buldum bak morordek tamda doğum günü yaklaşmışken paylasayim
Nerdesiniz hanımlaaaaarrrr????
Sopalayacagım sizi amaaaa
Nerdesiniz hanımlaaaaarrrr????
Sopalayacagım sizi amaaaa
Aynen öyle..Ördeğim Orhan Veli'nin dediğş gibi "Beni hep bu güzel havalar mahvetti."
Umarım öyledir hayalcim bana nedense öyle gelmiyorKaptanım burdayız. Muhtemelen cumadan önceki son gün ya spor yapıyordur herkes:)
Ben öğlen 100 ip atladım. akşama Allah kerim bakalım
Hedefcim güzel havalar bizi mahvetmek yerine motive etmeli. Yaz geliyor, yaza kilolu mu girelim yani? Aksine daha çok azmedip incecik hayalimizdeki gibi bir görüntüyle girmeliyiz benceÖrdeğim Orhan Veli'nin dediğş gibi "Beni hep bu güzel havalar mahvetti."
20 bin keser mi çikilatam yaaaaaGeçen gün aynı cümleyi kardeşime kurmuştum görünce bi gülesim geldi cnm dun cenazemiz vardı ordaydik ondan ugrayamadim az sonra menümü yazarim
Sen şimdiden bi 20 bin ip atla ceza niyetine
Naaayyıırrrrr, bu bir tür intihar göreviyus.
Doğum günün mayısın kaçındaydı Ferahcım? Boğa burcu oldugunu biliyorum da tarihi unutmusum :)
Bizim Umut'un da dogum gunu yaklasıyor. Bu sene anneler gününe denk geldiİkisi bir arada olunca benden ekstra 1 cıs azaldı
Ahahahha çok iyiymiş bu ya, bence de öyle yapsın
Ördeğim Orhan Veli'nin dediğş gibi "Beni hep bu güzel havalar mahvetti."
Sen başla da yiyince ayrı keseriz bu sadece pastaları tatlıları düşündüğün için20 bin keser mi çikilatam yaaaaa
Vuuuhhuuuuu düşüncesinin faturası buysaaaaSen başla da yiyince ayrı keseriz bu sadece pastaları tatlıları düşündüğün için
Bende yoğurt ve elmayla kapatıciiimm günüSlm aynen güzel havalar sabah ayrı akşam ayrı park 5 saat parktaydim. 3te yemeği kestim akşam sadece yogurt yiycem. Bakalım bu hafta biraz fazla ekmekli geçti hayrolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?