- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.741
Ördekim Oya ya yaptıkları çıldırttı beni. Aldatılan kadın olarak Merveye az bi sempatim vardı ama yerle bir etti dün. Bir insanın kafası basıl bu kadar entrikaya başar ben anlamıyorum valla bir de boş boş umut verdiler kadına vs. Baktığın zaman o cadıalr yüzünden hayatı çikolatalı dondurmaya dönmüş kadının, işleri güçleri yok koca koca kadınlar, doktorlar bir tane Oya ile uğraşıyorlar. Serhan’ın da bir anda karakter değiştirmesi de çok saçma geldi kaldı ki kaç yıllık karısı, ne halt olduğunu bilmiyor sanki, iki lafıyla Oya ya karşı baruta dönüyor. Ayyy işimi şişirdiler yeminleGünaydınlar
Aa neden öyle dedin Ferahcım ya, artık sona yaklaşıyor sanırım, baya ilerlemeye başladı aslında
Tabi ki o pasta oraya olmamış.
500 ip ceza keselimCikilatacanavari
100 ip de börek içinCikilatacanavari
Kaptanım erkenciymissin baya :)
İnsallah bakalım bu hafta takım pek durgun cidden, cumaya güzel sonuclar gelir umarım
Cumaya daha güzel bir sayı geliyor deseneee
Gözlemeye de minicik 100 ip ceza keselim madem
Niyeeeee ?Ben cumaya hiç güzel bi sonuç beklemiyorum
Bazen oluyor böyle günler canım. Moralimizi bozmuyoruz.Günaydın herkese ...
Boynum tutulmuş çok fenayım. Bu hafta hiç bişey yolunda gitmiyo, bu nedir ya
Günaydın kızlarmoralleri bozmuyoruz ikinci olduk diye yaymıyoruz son iki gün neler yapacaksınız cuma için planları olan varmı ben bugün öğlen hariç kabak detoxsu yapmayı düşünüyorum öğlen yalnızca protein alacağım çünkü ağrılı geçiyor reglm spor hak getire pc den girdiğim içinde menüleri paylaşamıyorum pek fazla vaktim yok uzun uzun yazmaya ( fancynancy ha gayret bahar yorgunluğunu tatil miskinliğini atalım üzerimizden bol bol su içelim yeşil beyaz rezene kekik çaylarını bol bol içelim ödem atalım kendimize iyi bakalım
20 dk cık canım ama paylaşmadığım menülerimin cezasına gitsin. Tabi yeter mi? Yetmez. Yapıcim daha da oğluş kızıyor ben eliptik kullandığım zaman. Uyumasını bekliyorum bende. O da ayrı sıkıntıfancynancy canım dün ne kadar eliptik yaptın spor puanın boş kalmış doldurayım :))
Kahve içmediğim zaman bir şeyi eksik yapmışım gibi hissediyorum. İki gün içemezsem başım ağrıyor valla
Sana da çok geçmiş olsun canım.Günaydın herkese. Nazar mı değdi bize. Bende üşüttüm biraz kötüyüm.
Pisikolociktir o çikilatam. Değiştir kız şu nickiniBu nasıl mens olmaktir ya gözümün önünde sürekli tatlılar uçuşuyor aralıksız şekerli şeyler istiyorum bebe aspirini istemeye kadar düştüm ya atacam kendimi biyerlerden bu güne kadar hiç tatlı istememisti cnm bu ne ya aaaa
Kahve şartAynen, aynen..
Ben de 1 gün içmesem direkt başım tutuyor.
Kahve önemli :)
Hedefcim ne yaptın yaaSelam şekerler.
Günah çıkarma vakti.
Dün her şey gayet güzel gidiyordu.
İşle ilgili bir hedefimiz vardı. O olunca dün hadi kutlama gibi olsun dedik ama diyeti de bozmasın diye balık lokantasına gittik. Buraya kadar her şey güzeldi ama sonrasında çok çok çok fena bir tatlı kaçamağı yaptım. Ne olduğunu söylemeyeyim ama sanırım baya kalori aldım.
Kahvaltı:
2 dilim ekmek
2 yumurta
2 dilim peynir
1 domates
Akşam:
Balık
Salata
Tatlı
2 saat de yürüyüşüm var. Soğukta yürüyüş daha fazla kalori harcatıyor olabilir mi? Hava iyi diye ince çıkmıştım dışarı. Resmen dondum, gelince çok yorgundum. Bence soğuk etkili olabilir.
Ahah canım baya içselleştirmişsin olayı yaÖrdekim Oya ya yaptıkları çıldırttı beni. Aldatılan kadın olarak Merveye az bi sempatim vardı ama yerle bir etti dün. Bir insanın kafası basıl bu kadar entrikaya başar ben anlamıyorum valla bir de boş boş umut verdiler kadına vs. Baktığın zaman o cadıalr yüzünden hayatı çikolatalı dondurmaya dönmüş kadının, işleri güçleri yok koca koca kadınlar, doktorlar bir tane Oya ile uğraşıyorlar. Serhan’ın da bir anda karakter değiştirmesi de çok saçma geldi kaldı ki kaç yıllık karısı, ne halt olduğunu bilmiyor sanki, iki lafıyla Oya ya karşı baruta dönüyor. Ayyy işimi şişirdiler yeminle
Hedefcim ne yaptın yaa
Baya bi kalori aldım dedigine göre baya da bi kalori harcaman gerek onu yakmak icin
1 saat eliptik desem ceza olarak?Cikilatacanavari
Ahah canım baya içselleştirmişsin olayı ya
Boşver dizi de geç, entrika reyting yapıyor maalesefGeçmiş haftalarda çok boş bölümler vardı, onlardan sonra ben bu bölümü (evet, yaptıklarını onaylamasam da) sevdim yani :)
Tamamdır, cumadan önce yap yeter kiHak ettim kabul ördekcim ama bugün mü yarın mı bilemiyorum.
Sabahtan beri başım ağrıyor. Gece rahatlarsam yapmadan uyumam ama devam ederse yarın artık.
Canım bugün iyi Allaha şükür ben biraz uykusuzumİkinize de çok geçmiş olsunnnn
@toplight kaptaniçem oğlun nasıl oldu?
Ya yok senaryonun saçmalığına kızdımHedefcim ne yaptın yaa
Baya bi kalori aldım dedigine göre baya da bi kalori harcaman gerek onu yakmak icin
1 saat eliptik desem ceza olarak?Cikilatacanavari
Ahah canım baya içselleştirmişsin olayı ya
Boşver dizi de geç, entrika reyting yapıyor maalesefGeçmiş haftalarda çok boş bölümler vardı, onlardan sonra ben bu bölümü (evet, yaptıklarını onaylamasam da) sevdim yani :)
Kızartma mı2 gundur pek giremiyorum. Annemlerdeyim. Tarti farkli demistim. Elimdeki bu farkli tartida gitti. Camdi kendi kendine tuzla buz oldu gece yarisi. Anlamadik niye oyle oldu. Bu cumaya kadar tarti alamazsak tartilamayabilirim. Tartilsam farkli bi sonuc cikabilir.
Gelelim bugunku menume
Sabah
1 haslanmis yumurta
Az peynir
Zeytin
Salatalik domates
Ara
2 ceviz biraz leblebi
Ogle
Taze fasulye
Yogurt
Ara
Elma
Aksam
Karisik kizartma
Yogurt
Bu hafta tatil çoğumuzu olumsuz etkiledi anlaşılan. Rehavete kapılmamak lazım aslında. Bir kere yemeye başlayınca hemen durdurmak lazım. Yoksa durdurmak çok zor oluyor. Bende tatilden döndükten sonra çok zorlandım ama kendimi tuttum. Yoksa gidişat iyi değildiKızlar bu haftaki menüleriniz hiç hoş değil. Lütfen yarını iyi degerlendirelim. Yoksa cumaya iç açıcı bir sonuç olmayacak. Geçen haftaki ikincilikten sonra sonunculuga gerilemeyelim lütfen
Evet kesinlikle katılıyorum hemen çeki düzen vermek lazımBu hafta tatil çoğumuzu olumsuz etkiledi anlaşılan. Rehavete kapılmamak lazım aslında. Bir kere yemeye başlayınca hemen durdurmak lazım. Yoksa durdurmak çok zor oluyor. Bende tatilden döndükten sonra çok zorlandım ama kendimi tuttum. Yoksa gidişat iyi değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?