- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #282.841
Düşük ısıda yağı fazla ısıtmadan da yapılırsa sorun değil canım istersen öyle dene. İnsan birşeyden tiksinince yemesi zor oluyor. Farklı yöntemler denemek en iyisi.Evet yumurta müthiş birşey. Karatay galiba haşlanmış yiyin diyor ama ilkokul kabusum herhalde, o kokusu yok mu beni benden alıyor
Ah ah o zamanlar harikaydı. Bende tekrar o halime dönmeyi hatta daha da zayıf olmayı istiyorum. Allahtan verdiğimin hepsini almadan tekrar başladım ama maalesef çoğunu geri aldım. Zararın neresinden dönersem kardır artık. İstersen Karatay hakkında. Bildiklerimi aktarabilirim. Sen daha güzelini yaparsın canımNe diyorsunnnnn23 kilo muuu?
Bende istiyorum
Valla çok sevinirim yaaa. Sen tüyoları versen bana üşenmezsen. Bende kitaplarını falan alır iyice bir okurum teyzemi.Ah ah o zamanlar harikaydı. Bende tekrar o halime dönmeyi hatta daha da zayıf olmayı istiyorum. Allahtan verdiğimin hepsini almadan tekrar başladım ama maalesef çoğunu geri aldım. Zararın neresinden dönersem kardır artık. İstersen Karatay hakkında. Bildiklerimi aktarabilirim. Sen daha güzelini yaparsın canım
Hatta yapabilir ve uygulayabilirsem birbirimize destek oluruz.Ah ah o zamanlar harikaydı. Bende tekrar o halime dönmeyi hatta daha da zayıf olmayı istiyorum. Allahtan verdiğimin hepsini almadan tekrar başladım ama maalesef çoğunu geri aldım. Zararın neresinden dönersem kardır artık. İstersen Karatay hakkında. Bildiklerimi aktarabilirim. Sen daha güzelini yaparsın canım
Bekliyoruz ozaman.takipteyim. 5 6 saat geçmeden lokma almamak gerek sindirim tamamlanmadan yemek iyi değilmiş. Aklıma haftaya ara öğün yapmadan 6 saat aralarla yiyip deneme yapsak mi diye geldi. Şeker hastası falan yoksa ...Ah ah o zamanlar harikaydı. Bende tekrar o halime dönmeyi hatta daha da zayıf olmayı istiyorum. Allahtan verdiğimin hepsini almadan tekrar başladım ama maalesef çoğunu geri aldım. Zararın neresinden dönersem kardır artık. İstersen Karatay hakkında. Bildiklerimi aktarabilirim. Sen daha güzelini yaparsın canım
Çok şükür şekerim yok ama o kadar uzun süre açlığa dayanabilir miyim emin değilimBekliyoruz ozaman.takipteyim. 5 6 saat geçmeden lokma almamak gerek sindirim tamamlanmadan yemek iyi değilmiş. Aklıma haftaya ara öğün yapmadan 6 saat aralarla yiyip deneme yapsak mi diye geldi. Şeker hastası falan yoksa ...
Acikilmiyor bence. Yedikce yiyesi geliyor insanın. Denemisligim var. Birazda ekmeği kesmek gerekli. Birara Fevzi ozgonul yapmıştim. Oda araogun önermiyor. 3 öğün. Akşam çiğ salata sebze yok. Mide yorulmuycak.Çok şükür şekerim yok ama o kadar uzun süre açlığa dayanabilir miyim emin değilim
Valla çok sevinirim yaaa. Sen tüyoları versen bana üşenmezsen. Bende kitaplarını falan alır iyice bir okurum teyzemi.
Biraz tutarsız gibi geldi son zamanlarda bana ama hastasıyım kendisinin “şişman şişman konuşup, benim sinirimi bozma” dedikten sonra.
Beraber yaparsak çok güzel olur canımHatta yapabilir ve uygulayabilirsem birbirimize destek oluruz.
Ben zaten çoğunlukla karataya uyuyorum canım beraber de yapabiliriz.Bekliyoruz ozaman.takipteyim. 5 6 saat geçmeden lokma almamak gerek sindirim tamamlanmadan yemek iyi değilmiş. Aklıma haftaya ara öğün yapmadan 6 saat aralarla yiyip deneme yapsak mi diye geldi. Şeker hastası falan yoksa ...
Aslında öylede yapıyorduk birara iyi oluyordu. Senin menülerin iyiydi sonuçta iyu olcak inşallah ...
Evet yaaa, Pazartesi hedefi de yapalım ya da ayrıca. Ne dersiniz? Tutturamayana fix ceza belirleriz.Ne dersin Şeymacım @morordek
Bunu cezadan düşüyorumEzgican05
Kahvaltı
Ev yapımı poğaça
Valla iki ya da üçüncü kez yaptım ana daha öncekiler mübarek kaya gibi olmuşlardı. Yemesem çatlardım
Çay
Ara
Yarım avuç karışık kuru meyve
Öğle
2 köfte
Yeşil biber, salatalık
1 kaşık makarna
Ara
Filtre kahve sade
Akşam
1 kase yoğurt
1 kırmızı elma
Su: 2 lt bitti.
Spor: ayrıca yazıcim
Valla çok sevinirim yaaa. Sen tüyoları versen bana üşenmezsen. Bende kitaplarını falan alır iyice bir okurum teyzemi.
Biraz tutarsız gibi geldi son zamanlarda bana ama hastasıyım kendisinin “şişman şişman konuşup, benim sinirimi bozma” dedikten sonra.
Acikilmiyor bence. Yedikce yiyesi geliyor insanın. Denemisligim var. Birazda ekmeği kesmek gerekli. Birara Fevzi ozgonul yapmıştim. Oda araogun önermiyor. 3 öğün. Akşam çiğ salata sebze yok. Mide yorulmuycak.
Bugun ceza için 150 demiştin o da dahil mi hariç mi alacam cezaya çünkü ona göreBende menümü yazayım
Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su
Kahvaltı: 1 yumurta, kredi kartı büyüklüğünde kutusu peynir , 10 zeytin, domates, salatalik , 1 kapya biber (Ekmek Yok)
Öğlen: yoğurtlu patlıcan közleme ve salata
Ara 16:30 1 armut ve çeyrek kase yoğurt
Akşam: 1 tabak taze fasulye yemeği, yarım kase yoğurt ve salata
10:00 2 yk zencefil, zerdaçal ve pul biberli yoğurt
Spor 250 adet ip atlama
2.5 lt su
Kişisel gelişim kitapları okumak istiyorum çok seviyorum ama okurken de çok sıkılıyorumBu arada beynine format at diye bir kitabı bitirdim bugün. Bilinçaltı çalışmaları ile kilo verme konusuna değinmiş. Önümüzdeki günlerde deneyeceğim. Olumlu sonuç alırsam paylaşırım.
Bence müthişBende menümü yazayım
Sabah: Kahvaltıdan yarım saat önce 1 bardak elma sirke damlatılmış su
Kahvaltı: 1 yumurta, kredi kartı büyüklüğünde kutusu peynir , 10 zeytin, domates, salatalik , 1 kapya biber (Ekmek Yok)
Öğlen: yoğurtlu patlıcan közleme ve salata
Ara 16:30 1 armut ve çeyrek kase yoğurt
Akşam: 1 tabak taze fasulye yemeği, yarım kase yoğurt ve salata
10:00 2 yk zencefil, zerdaçal ve pul biberli yoğurt
Spor 250 adet ip atlama
2.5 lt su
Kişisel gelişim kitapları okumak istiyorum çok seviyorum ama okurken de çok sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?